evde nasıl calısıcan canım kafanda bi tablo oluşturdunmu![]()
Hic bisey yok kafamda bi dersaneye gidip genis bir bilgi slcam program hazrlatcm oule baslicm canim srn nasil caliscaksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde nasıl calısıcan canım kafanda bi tablo oluşturdunmu![]()
canım ikinci atamada yerleşemedi 3 .cü atamada büyük ihtimal yerleşir die bekliyrz bakalımbahar arkadaşım bu yılki yerleşme puanlarına baktınmı bilmiyorum bu yıl önlisans 80 le memur olan bir sürü yer var bu şu demek oluyor 20013/1.yerleşmede puan 80 e düştüyse eğer 2. ve 3. yerleşmeye bihayli düşecek demektir. 2.yerleşmede büyük ihtimal arkadaşın yerleşir
Hic bisey yok kafamda bi dersaneye gidip genis bir bilgi slcam program hazrlatcm oule baslicm canim srn nasil caliscaksin
canım ikinci atamada yerleşemedi 3 .cü atamada büyük ihtimal yerleşir die bekliyrz bakalım
ben daha calışmaya baslamadım canım benim tarih kötü ondanmı baslasam matımı bitirsem bilmiyorum bizim burda dershaneler aralıkda acılıyo çok var o zamanada hazırltacagın programı burdada paylaşırmısın![]()
Merhaba Arkadaşlar ben 2014 Kpss önlisans sınavına girmeyi çok istiyorum. Ancak evde çalışmayla başaramayacağımı düşünüyorum.Dershaneler ne zman başlıyor ne kadar sürüyor ücretleri nedir bunların hepsini yaşayanlar paylaşabilir mi?