2014 şubat anneleri bebişlerimizin cinsiyetlerini paylaşalım..

sonayyanar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
191
7
46
İzmir
15 haftalık hamileyim.bu ikinci gebeliğim.1.çocuğum erkek 10 yaşında.2.kız olur diye heveslenirken 12.haftada süpriz bir şekilde oğlumuz pipisini gösterdi bize.

15 haftalık hamileyim.bu ikinci gebeliğim.1.çocuğum erkek 10 yaşında.2.kız olur diye heveslenirken 12.haftada süpriz bir şekilde oğlumuz pipisini gösterdi bize.

merhaba ben de aynı durumdayım. benim de bir oğlum var ve tam 12. haftada 2. oğlum pipiyi gösterdi. allah sağlıkla kucaklamak nasib etsin. ben de kıza çok heveslenmiştim:)

merhaba ben de aynı durumdayım. benim de bir oğlum var ve tam 12. haftada 2. oğlum pipiyi gösterdi. allah sağlıkla kucaklamak nasib etsin. ben de kıza çok heveslenmiştim:)

Drm 16.haftayı yinde bekleyelim diyo emin aslında forumdan ekledim pipicikk ultrasonumuzu ama belki 4haftada geri çekilmiştir tomurcukkk:) Pazartesi gidicez bakalım belki bi süpriz olur..

Drm 16.haftayı yinde bekleyelim diyo emin aslında forumdan ekledim pipicikk ultrasonumuzu ama belki 4haftada geri çekilmiştir tomurcukkk:) Pazartesi gidicez bakalım belki bi süpriz olur..

valla benim doktorum o kadar emin konuştu ki hiçbir ihtimal bırakmadı. hatta ben kesin mi deyince kızar gibi bir ifadeyle ne o kız mı istiyodun dedi. ben de yo öyle bi istek değil merak ettim çok erken diye dedim. yok yok erkek bu kesin dedi.ben de pazartesi ikili test sonucu göstercem. ama hiç umudum yok artık kız konusunda:)

valla benim doktorum o kadar emin konuştu ki hiçbir ihtimal bırakmadı. hatta ben kesin mi deyince kızar gibi bir ifadeyle ne o kız mı istiyodun dedi. ben de yo öyle bi istek değil merak ettim çok erken diye dedim. yok yok erkek bu kesin dedi.ben de pazartesi ikili test sonucu göstercem. ama hiç umudum yok artık kız konusunda:)

Hayırlısı canım..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.pzrtesi yazarım buraya..

merhaba kızlar bende bugün öğrendim.Cinsiyeti Erkekmiş bebeğim.İlk çocuğum benim.Dr kesin konuştu ama ben pipi falan göremedim dr nasıl gördü anlamadım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:çok sevindim hep erkek hissediyordum ama farketmiyordu eşim ve benim için.:nazar:

Yarın doktora gideceğim hep kızım olcak gibi geliyor , birçok kişide öyle diyor bakalım yarın ne olacak sonuç inşallah gösterir :)

180 gr olmuş oğluşum:))artık kesin.pipiciği bacağının boyunun yarısı kadardı valla.maşallah dedik çıktık doktordan..siz naptınız varmı süpriz haber:)

yok canım ya ben bugün farklı bir doktora gittim hatta benim doktorum ameliyat oluyo die. doktor o kadar uğraştı ama göstermedi bu sefer de. göremedim dedi durdu. meraktan çatladım inan. maşallah sizin oğlana. bu arada ikili test sonucunda betahcg kaçtı senin?

yok canım ya ben bugün farklı bir doktora gittim hatta benim doktorum ameliyat oluyo die. doktor o kadar uğraştı ama göstermedi bu sefer de. göremedim dedi durdu. meraktan çatladım inan. maşallah sizin oğlana. bu arada ikili test sonucunda betahcg kaçtı senin?

Test sonucunda göremedim betahcg yazmıyokii:( nezaman gideceksin bidaha dra ay bende merak ediyor yaaa bebişinin cinsiyetini..

180 gr olmuş oğluşum:))artık kesin.pipiciği bacağının boyunun yarısı kadardı valla.maşallah dedik çıktık doktordan..siz naptınız varmı süpriz haber:)

birşey soracağım..bizim 10 gün kadar önce yani 16+0da 159gr,21.6 cm.....nasıl acaba....dr da demedi birşey....hamilelik günlüğünde bu haftasonu 18 olacak daha anca 14 cm yazıyor senin nasıl boy....

Son düzenleme:
3 farklı doktor kıza benziyor dedi bebişim kız galiba ama bir arkadaşıma 15. haftada %80 kız demiş ama oğlu oldu, çevremde böyle şeyler duyunca isim bile düşünemiyorum sanki cinsiyeti hemen değişecekmiş gibi :)

Back
X