- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
Hello kızlarr hala griple boğuşuyorum yarın da dr randevum var inş iyileşirim ertelemek istemiyorumm çok merak ediyorum bebişi..
Bizim yiğenlerde hep kullandık canım çom rahat oluyor..
Bebekler icin yan yatis yastigi konusunda fikri olaan var mi
Bizim yiğenlerde hep kullandık canım çom rahat oluyor..
Gözün aydın canım benim gibi oldu desene:) bende zar zor resim aldım onda da soluk sinir olmuştum..maşallah bebebişinin boyu kg gayet ii..hatunlarrr nasılsınız huuu:))) ben dün ayrıntılıya girdim ama hayal kırıklığıı((( siyah beyaz ekrandan başka birşey yoktu çünkü doktorun 4 boyutlusu yokmuş,kendi doktorunda var ondan rica edersin dedi,30 dk sürdü,adam gibi foto bile alamadık ve aksi gibi pazar günü kıpır kıpır olan zilli kızım dün tüm günn uyudu ama şükür her bir uzvu iyiymiş,sorun yok,beynindeki kisti de gitmiş,ben birşey göremedim demekki yok olmuş dedi....25cm boyu ve 450g kilosu varr 21+4 gün ile uyumlu dedi halbuki 20+6 idim dün:)))) neyseee sağlıklı olduğunu bilmek sevindirdi başka da bi halt olmadııı keşke başka birini bulsaydımmmm.....
Ben de ablamdan alıcam canım o çok memnun kalmıştı..Kızlar merhaba nasılsınız hamile destek yastığı aldım ben evdeki yastık yığınlarıyla boğuşmaktan yorumdum .Nasıl kullanan varmı yorumlarınızı bekliyorum.Henüz elime ulaşmadı ama.Eki Görüntüle 819350
Son düzenleme: