• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Merhaba iki embriyo transferi olup ikisi de tutunan kimler var ? Belirtileriniz nelerdi ? Beta kaç ile öğrendiniz ikiz olsun çok istiyorum ama doktor ikiz olması %20 ihtimal dedi.
Merhaba iki embriyo transferi oldum ikiside tuttu belirtilerden ayıramazsınız ilk betam 12. Gün 6709 iki gün sonrasında 11890 geldi. Ama betadan da çok anlaşılmaz 900 civarıylada 12. Gün ikiz çıkan var yani kese görünene kadar netleşmesi mümkün değil. Bu arada iki embriyo koydurduysanız rahim müsaitse tutar ikiside eğer embriyolar sağlıklı ise neden tutmasın nasip

Yaaa bende transfer sonrası 10.gün idrar testi yaptım(sabah ilk idrar değildi) negatifti çok üzüldüm. Normalde 12.gün kan testi vermem gerekiyor, çok moralim bozuldu
Merhaba kusura bakmayın yeni görüyorum. Kan verdiniz mi ben idrar testlerine güvenmiyorum yaşadığım durumdan dolayı inşallah en kısa zamanda nasip olsun bebeğinizin haberini almak 🙏🏼💐

Ay kızlar bnm sağ kasığım ağırıyor korkuyorum en son 30 aralıkta kan vermiştim 34.7 çıkmıştı o kadar kar var ki gidip kan veremiyorum tekrardan 😣🥺

Kızlar benim t+9. Günüm sonuö referans dısı gösteriyor ama 1.2 gelmiş neden böyle olur yükselir mi acaba normalde doktor 5 ocakta kan ver demişti

Valla kızlar ben bugün kan verdim 65 çıktı idrar testi yaptım çift çizgi göreyim oradada diye çıkmadı test bozukta olabilir bilmiyorum normal kaset test yaptım yani çıkmadı diye üzülmeyin en neti kan testi kan verin moral bozmayın moral önemli
Ay T+7 bugun idrar da negatif gördüm msjz umut oldu 🥹sağlıkla ilerlesin inşallah

A
Normalde çıkması lazım ama refereans dışı yazıp değerin öyle olmaması ilginç. Yaptırdığınız yeri arayabilirsiniz belki bir sorum vardır sistemde
rkadasımın eşi laboratuvarda çalışıyordu ona bi soracagım bakalım tam deger neymiş çünkü dogal gebelikle olan arkadasımın adetine 5 gün varken kanda beta hcgsi 0.3 gelmişti adetten 10 gün sonra 1300 lere çıkmıstı

Kızlar selam 3. Gün embriyosu ile T+10. Gündeyiz malesef olumsuz , test günüm 3 ocaktı bu böyle sonuçlandı mı daha yükselir mi 😣

Back
X