Günaydın kızlarrrr....nasılsınız?
haftasonu benimde yoğun geçti.....cumartesi calıstım 5 e kadar.sonra avm ye gittik.alışveriş yaptım ama bu kez kızceme değil kendime....cok güzel ciciler aldım kotondan....

kendime geldim yahu
pazar gunu de kışlık yazlık olayına girdim..ev temzle camasır yıka...yoruldum baya
veeeeeeeeeeeeeee bu sabah güzel kızımı gördüm

....o yüzden geciktim...525 gr olmuş benim tontonum....dr sen almamışsın o alıyo maşallah fit gebesin dedi...

bizim kız keyfine düşkün olucak besbelli.....yüzünü gördükkk şükür ama rahatsız oldu hanım kapadı sonra yarısını...ayak ayak ustune attı,yuzunu de kapadı

babası gibi iri olucak galiba dedi dr
sonracıma şeker yüklemesi yapıldı....öncesi ve sonrası kan aldılar baya.çokmus gibi

her gecen gün kan düsüyo ya.gecen hafta 10.2 iki olan değer bu hafta 10.1 cıktı...yüklemeden sonra yapılan sonuç için arayacak dr un asistanı...10 ekim perşembe için de doppler randevumuz var...ayrıca başka bi hastaneye bebeğin kalp incelemesi içi,n yönlendirdi ama isterseniz dedi.bence hiçbir sorun yok gayet sağlıklı dedi

perşembe günü bi gidim de onu düşünürüz sonra dedim...
canım sağlık ocağının idrar testlerine güvenme dedi az once benim doktorum....gecen hafta cuma gunu gittim sağlık ocağına.asımı oldum kan ve idrar verdim.....pazartesi sonucumu aldım....idrardaki enfeksiyon değerlerim...biri 32 diğeri 30 gibi birşeydi...sağlık ocağının dr u kendi dr una göster bunu söyle ilaç versin dedi.....
neyse bugün gittim dr a.idrar testi tekrarlandı...sonuç 3.4 gibi bişiydi.
doktorum endişelenme gayet iyisin dedi.saglık ocakları gün içinde alıyo ve bekletiyor idrarı hemen göndermiyor dedi....e idrar bekleyince içindeki lökosit 3 ise 30 a cıkıyo böyle dedi....sende bi git dr una....orda yapılsın...

endişelenme yani hemen tatlım...