• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Tebrik ederim tutunmuş miniğiniz katlanarak artsın inşallah benim de bugün t+8 değerim 33 çıktı. Benim 3. Gün embriyosuydu dua eder dualarınızı beklerim
M melisameli yarın sen de kan ver :))
Bende yarın erken gebelik testi yapmak istiyorum.Sizde belirtiler oldu mu?

Bende yarın erken gebelik testi yapmak istiyorum.Sizde belirtiler oldu mu?
Hiç belirti olmadı inanın hatta tutmadığını düşünüyordum sadece t+5 i t+6 ya bağlayan gece sürekli sağ tarafımda batma oyulma gibi bir his girip çıktı sürekli onu da kullandığım ilaçlara bağlamıştım.
Sizinle aynı gün olmuşsuz transfer siz de yarın kan verseniz mi acaba tabi yine de siz bilirsiniz🙏

Çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah tedaviye bile gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırsınız
Ben de yarın test yapacağım hiçbir belirtim yok çok da umudum yok
Teşekkür ederim inşallah sizinki pozitif gelir sevinirsiniz yarın 🤲🤲

Hayırlı akşamlar kızlar.. inanın çok kötüyüm en son 482 çıkan değerim 44 e düştü.. hayatımda ilk defa pozitifi görmüştüm hayatımın en güzel on günüydü.. sizlerden dua istiyorum tekrardan aynı yola başlamak aynı acıları çekmekten çok korkuyorum uzunca bir sürede buna cesaret edemeyeceğim biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.. negatif alan ve benim durumumda olan arkadaşlarım Rabbim bizlere de elbet bir gün nasip edecektir🙏 dua eder dua beklerim..
Kıyamam çok çok üzüldüm bu doğrudan negatif görmekten çok daha acı bir şey Allah'ım yüreğinize ferahlık versin inşallah tez zamanda hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız 🥺🥺🤲🤲🤲

Hiç belirti olmadı inanın hatta tutmadığını düşünüyordum sadece t+5 i t+6 ya bağlayan gece sürekli sağ tarafımda batma oyulma gibi bir his girip çıktı sürekli onu da kullandığım ilaçlara bağlamıştım.
Sizinle aynı gün olmuşsuz transfer siz de yarın kan verseniz mi acaba tabi yine de siz bilirsiniz🙏
Yarın sabah bi erken gebelik yapayım evde ilk idrarla,benimde kasık ağrılarım oluyor ara ara,batma gibi yanma gibi değişik değişik,bir öncekinde de olmuştu kasık ağrılarım adet olacakmış gibi ama bundaki gibi lekelenme olmamıştı.
cesaret oldunuz bana🙏🌸🦋

Merhaba durumunuza üzüldüm dilerim kolaylıkla hamile kalırsınız 🤲🏻 ama başkasının üzüntü duyduğu şeye şımarıklık demek burda kimseye düşmez . Herkesin koşulları şartları bambaşka güzel dille ifade edebilmeliyiz hepimiz bir şekilde zorlanıyoruz burda birbirimize destek olmak için varız yargılamak için değil 🌸 umarım birbirimize güzel haberler vermek nasip olur 🤲🏻
Ben, Allah veya hakim değilim kimseyi yargılayamam. Bazen karşıdaki insanı ağır sözlerle silkelemekte onun görüş açısını değiştirir. İlk bir kaç tüp bebek tedavisinde genelde genetiğe bakılmıyor para verip yaptırdığımız çocuklar engelli/özürlü de olabilir yani burada önemli olan ne bebek sayısı, ne cinsiyeti tam teslimiyet ile çocuğun sağlıklı ve hayırlı olmasını dilemek gerekir.

Yarın sabah bi erken gebelik yapayım evde ilk idrarla,benimde kasık ağrılarım oluyor ara ara,batma gibi yanma gibi değişik değişik,bir öncekinde de olmuştu kasık ağrılarım adet olacakmış gibi ama bundaki gibi lekelenme olmamıştı.
cesaret oldunuz bana🙏🌸🦋
🥹 Güzel sonuçlarınız olsun inşallah 🙏🫂

Kızlar 6+2 deyim çok mide bulantım var. Bugün hiç bir şey yiyemedim. Önceki iki hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı. Aynı durumda olanlar var mı? Bir öneriniz var mı ne yiyeceğiz nasıl geçecek 🤔

Hayırlı akşamlar kızlar.. inanın çok kötüyüm en son 482 çıkan değerim 44 e düştü.. hayatımda ilk defa pozitifi görmüştüm hayatımın en güzel on günüydü.. sizlerden dua istiyorum tekrardan aynı yola başlamak aynı acıları çekmekten çok korkuyorum uzunca bir sürede buna cesaret edemeyeceğim biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.. negatif alan ve benim durumumda olan arkadaşlarım Rabbim bizlere de elbet bir gün nasip edecektir🙏 dua eder dua beklerim..
Çok üzüldüm 😔 Allahım tez zamanda gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻 2 sene önce aynısını ben de yaşadım keseyi de bebeği de görmüştük kalp atışı olmadı diye kürtaj olmak zorunda kaldım çok acılı bir süreçti hamilelik sevincim 2 ay sürmüştü pozitifi hiç görmeseydim bu kadar zor olmazdı yeniden kafamı toparlamam değerlerimi yükseltmem sağlık problemlerim derken 2 yıl geçti 😔 Allah yardımcınız olsun Rabbim içinize ferahlık versin..

İnşallah rabbim güç versin kalbini ferahlatsın tüp bebek her seferinde farklı bir serüven. 5. Denemem de pozitifim ondan önce kimyasalda yaşadım 10. Haftada kürtajda yaşadım. O yüzden sana tekrar başlayacak sabrı gücü nasip etsin inşallah. Transfer olacağım gün bir arkadaş 9. Transferine gelmişti. Pes etmedikçe ben mutlu sona ulaşılacağına inanıyorum. Şu an acın çok büyük ama inan hafifleyecek seni güçlendirecek. Bizler doğal olmadığı için bu yolla olmaya çalışıyoruz o yüzden sürprizlerle dolu. İnşallah sanada nasip olacak her transfer umut demek.

Back
X