2014 Şubat Anneleri

canım bana akrabadan gelecek beşik,beyaz renk aslınnda fildilşi sallanan altında çekmeceleri olan ve 5 yaşına kadar rahatlıkla yatacağı büyüklükte :) park yatakları sevemedim bir türlü...

bayıldım hatun yaa ben de gitcem birgün civileeeeeeee

dun bır magzada ıkısınede baktık canım bıızmde park yatak daha cok hosumuza gıttı ama park yatakta cok cesıtlı kalıte kalıte mesela bır cogunu begenmedım ama bır tanesı oldukca ferahtı.bırde bacım bız tayıncıyız o yuzden oda kuramıyorum park yatak ve gardrop alıyoruz ınsallah bakalım guzel olur.durun bende dun aldıklarımı yuklıcem:)

canım bana akrabadan gelecek beşik,beyaz renk aslınnda fildilşi sallanan altında çekmeceleri olan ve 5 yaşına kadar rahatlıkla yatacağı büyüklükte :) park yatakları sevemedim bir türlü...

bayıldım hatun yaa ben de gitcem birgün civileeeeeeee

bunlar çok uygundu biri 14 biri 15 altlar tanesi 2.5
annem olsa daha alırdım ama ayın 15 i geçsin hesaplar kesilsin ozaman bakcam hehe:D

tesekkur ederım canım senıde rabbım kavustursun ınsallah evet cok haklısın benım mıgren damla gozyasını gorse azıyor:) sımdıye kadar cok krız atlattım ama dun gece artık dayanılmazdı sonunda ıctım ve evet cıkardım:) temız hava kesınlıkle ıyı gelıyor[/QUOTE]

Canım galiba bana iş dokunuyor :)

dun bır magzada ıkısınede baktık canım bıızmde park yatak daha cok hosumuza gıttı ama park yatakta cok cesıtlı kalıte kalıte mesela bır cogunu begenmedım ama bır tanesı oldukca ferahtı.bırde bacım bız tayıncıyız o yuzden oda kuramıyorum park yatak ve gardrop alıyoruz ınsallah bakalım guzel olur.durun bende dun aldıklarımı yuklıcem:)

canım ben de kiracı olduğum için açıkçası bakamıyorum öyle oda takımlarına hoş baksam bile yerim yok bir beşik bir gardrop...ama odayı çekici hale getirecek dekoratif şeylerle dizayn ediyorum bitince öncesi ve sonrası diye çekerim :)

bunlar çok uygundu biri 14 biri 15 altlar tanesi 2.5
annem olsa daha alırdım ama ayın 15 i geçsin hesaplar kesilsin ozaman bakcam hehe:D

bize en yakın civil biraz ters kalıyor dolmuşla yakın ama taksiyle gitmek lazım,30.haftamı doldurayım gidecem inşallah gerçekten çok övüyorlar :)

merhaba anneler...kişiye özel tasarımlar yapıyorum..size ve bebeginize bu heyecanlı günlerde yardımcı olmak isterim....ilgilenenler facebooktan şekerli dünyam....

kızlar öğlen arasında gidip bir tane hamile çorabıyla (40 den) 7,95 TL , matraştan az topuklu siyah çizme aldım 149 TL.
3 tane çizme denedim iki tanesinin kenarında fermuar vardı, alt bacaklarım normalde ince olmasına rağmen hamilelik dolayısıyla bu iki fermuarlı çizmenin de bacak kısımları sıktı, bu sebeple başka bir model denedim, bu modelin fermuarı filan yok ve çok rahat giyiliyor.bacak kısmı oldukça rahat. topuğu da fazla deil ve dolgu. normalde 38-39 giyen bir kişi olarak bana 40 numarası oldu. içine kalın çorap da giyerim diye 40 numara aldım.

aslında bot alacaktım ama güzel bot bulamadım. bir de pantolon altına her türlü bot oluyor da elbisenin altına bot giyilecekse şık bot olmalı, spor bot işyerinde pek giyemezdim. bu yüzden çizme almaya karar verdim.
böylece kışlık bot-çizme işini de halletmiş oldum, geçen gün buraya çok yağmur yağmıştı eski botum akşama doğru çok sıktı, akşam tabanımın altı fena ağrıdı ve sabah ayaklarım şiş halde uyanmıştım. o ağrıdan sonra farz olmuştu rahat bir sey almak.

ben denemeden almaktan çekindiğim için mağazadan aldım ama internetten de alınabiliyo...

selam kızlar şeker yüklemesi yaptırdım
gaszoz gibi bişeymiş bu şekerli su:))
81 110 93 çıktı sınır 100 ama doktor sorun yok dedi

bebeğime gitmişken civilden iki kadife tulum iki de alt aldım
annemle alcam gerisini de:)
Eki Görüntüle 825141 Eki Görüntüle 825142 Eki Görüntüle 825143

canım sana adresi yolladım haberin olsun.

cumartesi civil e bende gittim kızıma çilekli tulum beğendim ama almadım sürterse acıtır canını yine biraz sert geldi.
teyzeme tulum aldım

kızlar öğlen arasında gidip bir tane hamile çorabıyla (40 den) 7,95 TL , matraştan az topuklu siyah çizme aldım 149 TL.
3 tane çizme denedim iki tanesinin kenarında fermuar vardı, alt bacaklarım normalde ince olmasına rağmen hamilelik dolayısıyla bu iki fermuarlı çizmenin de bacak kısımları sıktı, bu sebeple başka bir model denedim, bu modelin fermuarı filan yok ve çok rahat giyiliyor.bacak kısmı oldukça rahat. topuğu da fazla deil ve dolgu. normalde 38-39 giyen bir kişi olarak bana 40 numarası oldu. içine kalın çorap da giyerim diye 40 numara aldım.

aslında bot alacaktım ama güzel bot bulamadım. bir de pantolon altına her türlü bot oluyor da elbisenin altına bot giyilecekse şık bot olmalı, spor bot işyerinde pek giyemezdim. bu yüzden çizme almaya karar verdim.
böylece kışlık bot-çizme işini de halletmiş oldum, geçen gün buraya çok yağmur yağmıştı eski botum akşama doğru çok sıktı, akşam tabanımın altı fena ağrıdı ve sabah ayaklarım şiş halde uyanmıştım. o ağrıdan sonra farz olmuştu rahat bir sey almak.

ben denemeden almaktan çekindiğim için mağazadan aldım ama internetten de alınabiliyo...

Güle güle giy dudak kız :23:..Ben topuklu olayını bıraktım..Gerçekten dengem bozuluyor, ama kalın ve az topuk olabilir, zaten dümdüz için de iyi değil diyorlar. Ben geçen kış Hotiç'ten çizme almıştım, binici model gibi düşün ama onun sıfır değil az topuklusu, havalar da bozdu etekle onu giyiyorum. Bir de daha eski kahverengi çizmem var, onlar kış arkadaşlarım :p Kırmızı yağmur çizmesini ne demeye aldım bilmiyorum :) Ayaklarda minimal şişmeyi bende hissediyorum.. Başka giyebileceğim şeylerde var, daha da bişey almam sanırım.
Belki bu taytlarım sıkarsa altıma tayt olabilir..
Ya şu dolap düzme işine fena takıldım akşam olsunda evde düzenlemeler yapayım diyorum ya...Yapa yapa bitiremedim :6:

ANNEYE MAAŞ MÜJDESİ
Doğum izni 16'dan 18 haftaya çıkıyor. Bebeği olan kadına yarı zamanlı çalışma izni geliyor. Kısmi çalışsa da maaşını tam alacak. Kadın memura ücretsiz izinde kolaylık sağlanacak. Çocuk yardımı artacak.

EVDEN ÇALIŞMA İMKÂNI
Çocuğu iki yaşına gelene kadar annelere evden veya kısmi süreli çalışma olanağı tanınacak. Kadınların "kademeli yükselme ve kıdem" dâhil tüm özlük hakları korunacak. Çocuğun kritik büyüme dönemini kapsayan esnek çalışma modelinin öğleden sonraki zamanı kapsaması planlanıyor. Sabah işe gelecek olan kadın, öğlene kadar çalışacak. Sonrasında evine gidebilecek. Ayrıca doğum izninden dönen kadın için işe alınma zorunluluğu getirilecek.

Şimdi bende anlamadım bunlar sadece memurlare değildir herhalde değil mi??
Gerçi bankada yarım zaman, evden çalışma nası olur bilmem, bize IK'dan gelen hiçbirşey yok.

Selam kızlar :49::49:

bizde odamızı az önce verdik marangoza yapması için bayram sonrası getiricek odamız bu beyaz olcak şifonyer benim yatak odamınki odaya sığmadığı için onu oğlumun odasına koyucam o yüzden bi daha vermedm siparişe

Eki Görüntüle 825208
Eki Görüntüle 825212

kız odası gibi duruyor ama nevresim pembe olmıcak
onu babamız haftalar öncesinden aldı zaten oda burda
halısı ve abajuru önümüzdeki ay bakıcaz perdede odasında var zaten ip perde şimdilik odasının eksiği kalmıyor
:51::51::51:

Eki Görüntüle 825210

gecmıs olsun cıcılerde hayırlı olsun canım
saolasın canım ilk üstleri butikbebeden almıştım ama şutladım kötüydü:)

canım sana adresi yolladım haberin olsun.

cumartesi civil e bende gittim kızıma çilekli tulum beğendim ama almadım sürterse acıtır canını yine biraz sert geldi.
teyzeme tulum aldım

gördüm o çileği ben de:D
anneme göstercem daha bunları beğenirse kalır
zaten bunların içine bişey giymesi gerek ama bidaha yelek falan giymez işte
iki tane kadife yeter heralde zaten

ANNEYE MAAŞ MÜJDESİ
Doğum izni 16'dan 18 haftaya çıkıyor. Bebeği olan kadına yarı zamanlı çalışma izni geliyor. Kısmi çalışsa da maaşını tam alacak. Kadın memura ücretsiz izinde kolaylık sağlanacak. Çocuk yardımı artacak.

EVDEN ÇALIŞMA İMKÂNI
Çocuğu iki yaşına gelene kadar annelere evden veya kısmi süreli çalışma olanağı tanınacak. Kadınların "kademeli yükselme ve kıdem" dâhil tüm özlük hakları korunacak. Çocuğun kritik büyüme dönemini kapsayan esnek çalışma modelinin öğleden sonraki zamanı kapsaması planlanıyor. Sabah işe gelecek olan kadın, öğlene kadar çalışacak. Sonrasında evine gidebilecek. Ayrıca doğum izninden dönen kadın için işe alınma zorunluluğu getirilecek.

Gerçi bankada yarım zaman, evden çalışma nası olur bilmem, bize IK'dan gelen hiçbirşey yok.

valla olmadan inanmam ben
olsun ben eve gidiom kızlar diyim ozaman tamamdır gerçekten yasa uygulanıodur

Selam anneler,
Nasılsınız? ne güzel odalar hazırlanıyor...
Darısı bizim başımıza inşallah...

Güle güle giy dudak kız :23:..Ben topuklu olayını bıraktım..Gerçekten dengem bozuluyor, ama kalın ve az topuk olabilir, zaten dümdüz için de iyi değil diyorlar. Ben geçen kış Hotiç'ten çizme almıştım, binici model gibi düşün ama onun sıfır değil az topuklusu, havalar da bozdu etekle onu giyiyorum. Bir de daha eski kahverengi çizmem var, onlar kış arkadaşlarım :p Kırmızı yağmur çizmesini ne demeye aldım bilmiyorum :) Ayaklarda minimal şişmeyi bende hissediyorum.. Başka giyebileceğim şeylerde var, daha da bişey almam sanırım.
Belki bu taytlarım sıkarsa altıma tayt olabilir..
Ya şu dolap düzme işine fena takıldım akşam olsunda evde düzenlemeler yapayım diyorum ya...Yapa yapa bitiremedim :6:

saol hayatım, binici modeller de çok tatlı hakikaten. bulabilsem onlardan alacaktım ama hep yeni sezon ve 400 liradan başlıyordu. bir de antalya da çizme pek giyilmez ben de kısa bootie ve 6-7 yıl önce istanbuldayken aldığım eski çizmelerle idare ediyordum.onların hepsi 11-12 cm topuklu olunca tabii haliyle giyemez oldum. internette hamileler için topuksuz da topuklu da zararlıymış. en az 2-3 cm, en çok 5 cm topuk olmalıymış.
tayt-çizme çok rahat oluyor, üzerine bol triko, kazaklarla şıklığımızdan ödün vermeyiz diyorsun yani:)

ANNEYE MAAŞ MÜJDESİ

EVDEN ÇALIŞMA İMKÂNI

sen de mi bankadasın sunny?

sağolasın cnm ben sormayı akıl edemedim ikili ve üçlü test için 20 tl gibi cüzi rakamlar ödeyince bu da öyle olur diye düşünmüştüm biraz pahalıymış ama mecbur çektiricez tabi :26:

Biraz pahalı canım haklısın ama dediğin gibi yaptırmamız gerekliyse elden çıkacak o para :16:

selam kızlar şeker yüklemesi yaptırdım
gaszoz gibi bişeymiş bu şekerli su:))
81 110 93 çıktı sınır 100 ama doktor sorun yok dedi

bebeğime gitmişken civilden iki kadife tulum iki de alt aldım
annemle alcam gerisini de:)
Eki Görüntüle 825141 Eki Görüntüle 825142 Eki Görüntüle 825143

Güzel günlerde giysin bebişin cicilerini inşallah güzel haberler almana da sevindim canım darııs başıma:54:

Selam anneler,
Nasılsınız? ne güzel odalar hazırlanıyor...
Darısı bizim başımıza inşallah...

ben yavru 4 yaşına gelince boş duran oturma odamı kocaman bir çocuk odası yapmayı planlıyorum. bu yüzden biz bir sey almadık henüz canım. şu an çocuk odası olarak nitelendirilen ve yatak odamızın hemen yanındaki küçük odada da benim genç kızlık gardrop-yatak takımım ve bir tane de bebiş yatağımız var.bebişin yatağı akrabamızdan geldi.
bu yatağı ilk aylarda (kaç ay olur bilmiyorum ama) kendi yatak odamıza alıcaz, daha sonra da ayırma zamanı geldiğinde küçük odaya götürürüz herhalde.

işte bizde durumlar böyle canım...

Selam kızlar :49::49:

bizde odamızı az önce verdik marangoza yapması için bayram sonrası getiricek odamız bu beyaz olcak şifonyer benim yatak odamınki odaya sığmadığı için onu oğlumun odasına koyucam o yüzden bi daha vermedm siparişe

Eki Görüntüle 825208
Eki Görüntüle 825212

kız odası gibi duruyor ama nevresim pembe olmıcak
onu babamız haftalar öncesinden aldı zaten oda burda
halısı ve abajuru önümüzdeki ay bakıcaz perdede odasında var zaten ip perde şimdilik odasının eksiği kalmıyor
:51::51::51:

Eki Görüntüle 825210

hayırlı olsun canım halısı perdesi derken erkek odası olur :34:

saolasın canım ilk üstleri butikbebeden almıştım ama şutladım kötüydü:)

gördüm o çileği ben de:D
anneme göstercem daha bunları beğenirse kalır
zaten bunların içine bişey giymesi gerek ama bidaha yelek falan giymez işte
iki tane kadife yeter heralde zaten

yakasındaki keçelere güvenemedim alsam giydirememek içimde kalırdı geri bıraktım
kadife tek başına üşütür zaten :34: ama bizim bebişler içlerine bişeyler giyecek zaten

Bunlarda oglusumun yeni cicileri

Eklentiler

• $20131007_145717.webp
    $20131007_145717.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 55
saol hayatım, binici modeller de çok tatlı hakikaten. bulabilsem onlardan alacaktım ama hep yeni sezon ve 400 liradan başlıyordu. bir de antalya da çizme pek giyilmez ben de kısa bootie ve 6-7 yıl önce istanbuldayken aldığım eski çizmelerle idare ediyordum.onların hepsi 11-12 cm topuklu olunca tabii haliyle giyemez oldum. internette hamileler için topuksuz da topuklu da zararlıymış. en az 2-3 cm, en çok 5 cm topuk olmalıymış.
tayt-çizme çok rahat oluyor, üzerine bol triko, kazaklarla şıklığımızdan ödün vermeyiz diyorsun yani:)

:21: artık olduğu kadar :34: zaten hamilelik başlı başına değişik bir olay, öncesi sonrası geneli tamamı :) kendimizi iyi hissettirecekse şık olalım tabi olabildiğince :49:

Back
X