2014 Şubat Anneleri

Kızlar. Daha önce bahsetmiştim sanırım. Ben oturma odamı çocuk odası yapacağımdan çok pahalı bi mobilya almayı düşünmüyorum. 3-4 sene sonra oda yapıcaz inşallah. Bi mobilya buldum. 2 arkadaşım almışlar. Gayet te memnunlar. Fiyatına göre iyi diyorlar. sizinle de paylaşmak istedim. Bakın bakalım beğenecek misiniz? Dolap 3 kapaklısı olacak alırsak.

Eki Görüntüle 825021 Eki Görüntüle 825022

Linki de burda. Anlattıkları gibiyse malzemesi de kaliteli..

Büyüyebilen Bebek Odası 930 TL'den Ücretsiz Kargo (5 Parça) (Lale Devri Bebek Odası)
ayyyy canım benimde kafama yattı
bizde uzun boylu bişi yapamıycaz,sanırsam İstanbula taşınma ihtilamiz olabilir
benimde eşim gıcık biraz bu konuda internetten görmeden mbilyamı alınır diyor
senin arkadaşlardan yorum ve resimler gelince paylaşıver canım ya fikir olur bizede
çünkü ben kasım aralık gibi düşünüyorum mobilya işini inş

bu arada dün cvp veren herkese teşekkür ederim
çok fena bu grip durumu, bugün iyice nefes alamıyorum
aşı da var olsam mı olmasam mı cuma yola çıkıcam
ayyy böle sıkıştım kaldım, Allahımdan şifa diliyorum herkese
ilaç içememek çok kötü, ama bugünde fena olursam gisicem sabah doktora
başlıcam artık işede çok kıymet biliniyor ya zaten :(

canım evet kendı yaptı ayrıntılıyı...ama dger arkadslar ayrıntılıya 150 den 400e kadr para odedıler bzm ucretsızdı..ondan dedım heralde kayserıde acıbadem dısında baska ayrıntılı yapanda yok sanırım...bılemedım kı ac gel nıye demedı? ne dusunuyon pekı

canım tesekkur ederım ınna bılmıyorumkı o cok para veren arkadaslar ama bebeklerının herseyını gorduler yarım st falan hersey tek tek ıncelendı tabıkı bende doktor hanıma guvenıyorum ama bence o tam anlamıyla detaylı usg degıldı umarım her ıkımız ıcınde sorunsuz olur .bılmıyorumkı sadece gel dedı seker ıcınde .bır kere daha gıdıcem bakalım bırde dun kk de memorialde dogum yapan bırısı anlatmıs doktordan cok memnundum fatma hnaımdan yanı ama hastane rezalettı bebegımde bende enfeksıyon kaptım yazmış ıııce pımpırıklendım ya.hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

cok saol canım benim....izleyim o dediğin videoyu da.yapim bari...belki bel ağrıma azcık da olsa iyi gelir:34:

iyi gelir güzelim iyi gelir, hiç bir sey yapamayanlar için de en iyisi yürüyüş. ben aralık-ocak annelerine bakıyorum da çoğu dökülüyor, ağrı-sızısı olmayan yok gibi.onların yaşadıklarını yaşamamak ya da en azından bu kadar erken yaşamamak için kendimize iyi bakmalıyız.

bu arada sen demirini içion deil mi:)

ay kızlar iki gündür belim çok ağrıyor benimde öne eğilerek iş yapınca iş yerinde yazı dosya okuma veya pcye bişi girme gibi belim kopuyor sanki iki gündürde öğleden sonraları biraz yoğun oluyorum şimdide biraz iş yaptım yine belim çok ağrıyor

evdede annem kötü bel kayması çıktı annemde fizik tedaviye başladı annem içinde üzülüyorum kadın çok fena geziyor ya çok acısı var ameliyat diyecekler diye çok korkuyorum
annem bişi yapmasın diye bende çok yoruluyorum evde onun işlerinide yapıyorum belim mahvoluyor yani offff

ay kızlar iki gündür belim çok ağrıyor benimde öne eğilerek iş yapınca iş yerinde yazı dosya okuma veya pcye bişi girme gibi belim kopuyor sanki iki gündürde öğleden sonraları biraz yoğun oluyorum şimdide biraz iş yaptım yine belim çok ağrıyor

evdede annem kötü bel kayması çıktı annemde fizik tedaviye başladı annem içinde üzülüyorum kadın çok fena geziyor ya çok acısı var ameliyat diyecekler diye çok korkuyorum
annem bişi yapmasın diye bende çok yoruluyorum evde onun işlerinide yapıyorum belim mahvoluyor yani offff

ah canım geçmiş olsun ikinize de, bel ağrısı kötü hakikaten, annen de inşallah fizik tedavi ile düzelir. sen bayramda iyicene dinlen olur mu bbilim?kendini de iş-temizlik diye fazla yorma sakın, bak bu kadar emek veriyoruz yavrularımıza.

ikinizede gecmış olsun canım zor bır durum valla sen hep annenede uzuluyorsun haklı olarak bende ole anneme hıcbır konuda kıyamıyorum rabbım yardımcınız olsun

bende bugun erken geldım bırazcık ıs yapsammı acaba onu dusunuyorum esım buLASIGI SADECE makınaya koyuyor gerısı mutfakta hak getıre cok yorgun oldugundada dıyemıyorumda oralarla ugrasıyım dıyorum baska seyler yapamasamda

Geçmiş olsun canım. Benim de babam gençliğinde Arçelik'te çalıştı. Beyaz eşya taşıya taşıya bel fıtığı oldu. Kaç doktor ameliyat dedi sakat kalabilir dedi, olmadı ameliyat. Sonra Bulgaristan'a gittiğinde kaplıcalara gitti. Çok ünlü bi yer var. Orda 15 gün sıcak suda ağırlık falan bağladılar beline, düzeldi çok şükür. Hiçbir şikayeti kalmadı. Benimde hamileliğin ilk aylarında çok bel ağrım olmuştu korktum bende de mi fıtık var diye ama şu aralar iyiyim çok şükür. Sadece öyle çarşı pazar gezersem tutturuyor yine. Sende içinden gelenleri yap ama 1 saat çalışırsan yarım saat dinlen yine yap canım. Ben öyle yapıyorum. Yoksa nefes aldırmıyor o ağrı.. :29:

bende bugun erken geldım bırazcık ıs yapsammı acaba onu dusunuyorum esım buLASIGI SADECE makınaya koyuyor gerısı mutfakta hak getıre cok yorgun oldugundada dıyemıyorumda oralarla ugrasıyım dıyorum baska seyler yapamasamda

Yukarıda söylediğim senin içinde geçerli canım. Bende haftalardır aklımda olanları dinlene dinlene kendimi yormadan, kızçemi üzmeden yapıyorum. yarım saat çalış 1 saat dinlen gerekirse. Acelesi yok dimi ama :1::1:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Benim de babam gençliğinde Arçelik'te çalıştı. Beyaz eşya taşıya taşıya bel fıtığı oldu. Kaç doktor ameliyat dedil sakat kalabilir dedi, olmadı ameliyat. Sonra Bulgaristan'a gittiğinde kaplıcalara gitti. Çok ünlü bi yer var. Orda 15 gün sıcak suda ağırlık falan bağladılar beline, düzeldi çok şükür. Hiçbir şikayeti kalmadı. Benimde hamileliğin ilk aylarında çok bel ağrım olmuştu korktum bende de mi dıtık var diye ama şu aralar iyiyim çok şükür. Sadece öyle çarşı pazar gezersem tutturuyor yine. Sende içinden gelenleri yap ama 1 saat çalışırsan yarım saat dinlen yine yap canım. Ben öyle yapıyorum. Yoksa nefes aldırmıyor o ağrı.. :29:

Yukarıda söylediğim senin içinde geçerli canım. Bende haftalardır aklımda olanları dinlene dinlene kendimi yormadan, kızçemi üzmeden yapıyorum. yarım saat çalış 1 saat dinlen gerekirse. Acelesi yok dimi ama :1::1:

haklısın canım zaten ben okulda yorulursam yoruluyorum yoksa evde hıcbısı yapmıyorum sayılır ınsallah gelenım gıdenım olmaz dıyorum:)

ah canım sende kendine dikkat et yavaş yavaş yap çok fazla yorma kendini :50:

ah canım sende kendine dikkat et yavaş yavaş yap çok fazla yorma kendini :50:

Geçmiş olsun canım. Benim de babam gençliğinde Arçelik'te çalıştı. Beyaz eşya taşıya taşıya bel fıtığı oldu. Kaç doktor ameliyat dedi sakat kalabilir dedi, olmadı ameliyat. Sonra Bulgaristan'a gittiğinde kaplıcalara gitti. Çok ünlü bi yer var. Orda 15 gün sıcak suda ağırlık falan bağladılar beline, düzeldi çok şükür. Hiçbir şikayeti kalmadı. Benimde hamileliğin ilk aylarında çok bel ağrım olmuştu korktum bende de mi fıtık var diye ama şu aralar iyiyim çok şükür. Sadece öyle çarşı pazar gezersem tutturuyor yine. Sende içinden gelenleri yap ama 1 saat çalışırsan yarım saat dinlen yine yap canım. Ben öyle yapıyorum. Yoksa nefes aldırmıyor o ağrı.. :29:

sağol tatlım bizimde böyle bir şansımız olsa keşke şimdisi için kaplıca gibi birde annenem varya canım cuma günü gitti 1 kasımda yine gelecek altından alınıyor hani
annem zaten bu defa çok altını pislettiği için böyle oldu ay sonundaki gelişinde nolur bilmiyoruz, anneme biraz anneni alma diyorum en azından belin iyileşene kadar diyorum ama dinlemiyor beni daha tedavisi bile bitmemiş oluyor oysa tedaviyi yarım bırakıp alacak

off ya yaşlı işi düşkün işi ne kadarda zor atsan atılmıyor satsan satılmıyor 90 yaşında oldu allah kimseye çektirmesin :14:

ikinizede gecmış olsun canım zor bır durum valla sen hep annenede uzuluyorsun haklı olarak bende ole anneme hıcbır konuda kıyamıyorum rabbım yardımcınız olsun

ah canım geçmiş olsun ikinize de, bel ağrısı kötü hakikaten, annen de inşallah fizik tedavi ile düzelir. sen bayramda iyicene dinlen olur mu bbilim?kendini de iş-temizlik diye fazla yorma sakın, bak bu kadar emek veriyoruz yavrularımıza.

hepiniz sağolsun kızlar
insanın neresi ağrırsa canı orda ya
allah acı çeken herkese şifa versin
öptüm hepinizi :16:

sağol tatlım bizimde böyle bir şansımız olsa keşke şimdisi için kaplıca gibi birde annenem varya canım cuma günü gitti 1 kasımda yine gelecek altından alınıyor hani
annem zaten bu defa çok altını pislettiği için böyle oldu ay sonundaki gelişinde nolur bilmiyoruz, anneme biraz anneni alma diyorum en azından belin iyileşene kadar diyorum ama dinlemiyor beni daha tedavisi bile bitmemiş oluyor oysa tedaviyi yarım bırakıp alacak

off ya yaşlı işi düşkün işi ne kadarda zor atsan atılmıyor satsan satılmıyor 90 yaşında oldu allah kimseye çektirmesin :14:

hepiniz sağolsun kızlar
insanın neresi ağrırsa canı orda ya
allah acı çeken herkese şifa versin
öptüm hepinizi :16:

Benim annemin de durumu benzer canım. Üstelik baktığı kişi kendi annesi değil kayınvalidesi. Kendi kızları bakmazken annem bakıyor babaanneme. Çok şükür tuvalet ihtiyacını kendisi karşılıyor ama alzaymır hastası olduğundan sürekli çocuk gibi peşinde dolaşıyor. Dışarı çıkıp evi bulamıyor, karakola gidip evdekileri şikayet ediyor paralarımı çaldılar diye. Kimseyi tanımıyor. Gülsek mi ağlasak mı bilemiyoruz. Benim babaannem de 90 yaşında. Her seferinde anneme dua ediyor Allah sana da benim kadar ömür versin diye. Annem de kızıyor bana öyle dua etme evladıma yük olmak istemem ben diye.
:43::43:

Benim annemin de durumu benzer canım. Üstelik baktığı kişi kendi annesi değil kayınvalidesi. Kendi kızları bakmazken annem bakıyor babaanneme. Çok şükür tuvalet ihtiyacını kendisi karşılıyor ama alzaymır hastası olduğundan sürekli çocuk gibi peşinde dolaşıyor. Dışarı çıkıp evi bulamıyor, karakola gidip evdekileri şikayet ediyor paralarımı çaldılar diye. Kimseyi tanımıyor. Gülsek mi ağlasak mı bilemiyoruz. Benim babaannem de 90 yaşında. Her seferinde anneme dua ediyor Allah sana da benim kadar ömür versin diye. Annem de kızıyor bana öyle dua etme evladıma yük olmak istemem ben diye.
:43::43:

allah sizinde yardımcınız olsun canım
bizimkinin 4-5 sene önceki hali gibi sizinkinin durumu biz onada razıydık keşke şuanda da öyle olsa ama altından almak çok çok zor birde bende yardım edemiyorum anneme bu durumdayken kokusu ayrı bir sorun kaldırmak zaten imkansız
off rabbim kimseyi bu durumlara düşürmesin dediğin gibi çok yaşamak değil de sağlıklı yaşamak önemli
allah hepimize hayırlı ömürler versin
böyle düşkün olanlarada iki iyiliğin birini versin diyorum ne diyim çekenede bakanada çok çok zor

iyi gelir güzelim iyi gelir, hiç bir sey yapamayanlar için de en iyisi yürüyüş. ben aralık-ocak annelerine bakıyorum da çoğu dökülüyor, ağrı-sızısı olmayan yok gibi.onların yaşadıklarını yaşamamak ya da en azından bu kadar erken yaşamamak için kendimize iyi bakmalıyız.

bu arada sen demirini içion deil mi:)

ımmm içiom ama bazı bazı unuttuğum oluo lipim yaw:27::27::17::17::17::9:

bırdaha kocama kızartma yaptırmıycam oy erkegın yaptıgı ıs:) mutfak mahvolmus davlumbaz yag ıcınde kalmıs fayanslar yapıs yapıs yaglar kurumus valla butun yag sokucuyu boca ettım uzana uzana sıldım ne yapayım ınsallah bısı olmamıstır herkes her ısını yapıo bende bu kadarcıktan da bısı olmaz ınsallah.davlumbazın fıltrelrınıde yag sokucuye bogdum geldım :) daha muhabbet ılerlememıs baaaayanlaaaar:)

Kızlar 19 hafta 3 günlük hamileyim arada karnımda bişiler hissediyorum ama seçemiyorum bebekmi değilmi diye :s bide sürekli değil arada sırada hissediyorum . Doktorum daha anlayamazsın vaktin var dedi . 24 ten sonra net olarak hissedwrsin dedi normalmi sizce

gece yazdım kımsecıkler yoktu bır kerede sımdı yazayım oglumun adını sanırım cınar koydum kızlar daha guzel bısı bulmazsam tabı ne dıyorsunuz acaba

Back
X