Kızlar merhaba tekrar benim bugün test günümdü yaptım. Dördümcü Testimdi 7. Günden beri yapıyorum maalesef biraz erken başlamıştım tahlil yaptırmaya.Beta hcg i 13-16-15-10 gördüm . Bugün ilettim hastahaneme. Kimyasal olduğunu söylediler. Günlerce ağlıyordum zaten bugün kabullendim toparlanmaya çalışıyorum. Pazartesi doktor ile görüşecekmişim sanırım bir sonraki transferim planlanacak. Gücüm psikolojim yetmez sanıyodum tekrar yapmaya . Ama zaman kaybetmek istemiyorum sanırım,tekrar en erken tarihte yapacağım.
Velhasıll…..
Kızlar benim 5. Gün 4 embriyom vardı. Hastahanem bunları bana danışmadan 2-2 dondurmuş. Ben bunu transferden önceki muayenede öğrendim. Ben 2 tane transfer olarak hiç hayal etmemiştim. Tüp bebek yolundaki kadınların böyle bir tercih lüksü yokmuş gibi gelebilir ama ben yalnızım eşim iş seyahatlerine gidiyor. Tek başıma yapamayacağım için hep tek embriyo hayal ettik. İlk transferimde 2 embriyoyı çözdüler beraber mecbur. Birini transfer ettirmek istiyorum diye kararlı durdum.Yoğun çift ısrarlarına rağmen. Neyse. Diğer embriyon eğer açılınca sağlıklı olursa dondururuz ama zor dediler. Sonra sağlıklı olmaz dediler imha ettiler. Ziyan oldu gitti. Şimdi yeni transferimde ben yine tek istiyorum cesaretim gerçekten yok yaşım küçük 26. Tek kalıyorum. Her neyse… şimdi yeni transferimde geriye kalan 2 embriyomuz var ama ben yine tek diyorum eşim çift diyor. Yine ziyan olacak diğer embriyom. Hastane yüzünden resmen 2 tane embriyom ziyan oluyor çok kızgınımda üzgünümde.
Sizinle paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim