bende burdayım günaydınlar çok giremesem de![]()
olsun arada bir de olsa görmek güzelll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende burdayım günaydınlar çok giremesem de![]()
iyilik serpilim çok şükür sende ne var ne yok..
günaydın canım...hiç girememkten iyidir dimi,...merakta bırakmamış olursun bizi![]()
sorun değil canım ya.sen ve bebeğin iyi olun da yeter bize....kocanı uyarsan.....ya da sürekli uzan sende bi şey yapma,olayın ciddiyetini anlasın eşin....genelde yardımcı oluyo ama bazen ipin ucu kaçabiliyor benimkindede...ben öyle yapıyorum,aslında yalan değil,cidden ağırlaştım.....göğüsler ve göbek birleşti gibi göbek iyice sisince....nefes alamıyorum bazen....sende öyle yap...uzan halim yok de,ya da elimi tut kaldır de artık zorlanıyorum falan debelki yardımcı olur,dikkat eder o zaman.
sizde ne var ne yok bebişler nasıl...
Oyyy oyyy adı güzel kendi yakışıklı oğluşum yaaa teyzen yesin seniiii maasalllah
huzunbaz yahu yerim ben bunuuu amaaa
Allah'ım hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin hepimize insallah..
Günaydın kızlarrrr.....çok heyecanlıyım bugün.....anneannem ve dedem hacdan gelecekler sag salim inşallah....inşallah uygun bi saat de gelirler de karşılamaya gidebilirim pamuklarımııııçok özledimmmm
maşallah kuzumaaaaa,agzını yüzünü yerim ismini sevdiğimmm benimmmm![]()
Her yerden beğenirim her yerdeeeeen maşallah benim kuzuma![]()
teyzeleri bugün benim kuzucanla görüştük doktorum geçen ay bana kızmıştı resim isteyince bu ay kendisi açtı ben bişey söylemeden.ağzını açup kapatırken gördük .24 hafta ile uyumlu 28 cm 737 gram olmuş.ama az hareketli.doktorum enerjisini toplayaıp doğarsa yedi bayram işin var dedi50 gramlık şeker testim 161 çıktı.testten çaktım anlayacağınız cuma ogtt yani 100 gram olanı yapacağız
işte teyzeleri oğlum mustafa kemal
Eki Görüntüle 836397
teyzeleri bugün benim kuzucanla görüştük doktorum geçen ay bana kızmıştı resim isteyince bu ay kendisi açtı ben bişey söylemeden.ağzını açup kapatırken gördük .24 hafta ile uyumlu 28 cm 737 gram olmuş.ama az hareketli.doktorum enerjisini toplayaıp doğarsa yedi bayram işin var dedi50 gramlık şeker testim 161 çıktı.testten çaktım anlayacağınız cuma ogtt yani 100 gram olanı yapacağız
işte teyzeleri oğlum mustafa kemal
Eki Görüntüle 836397
maşallah annesi![]()
yok ya ben yapmasamda takmaz yap demez dağınık kalsuın beni rahatsız etmiyor der.. :)
iyi benimde çok şükürr devam işteekiloo sorunum var şu günlerde
![]()
gunaydın kızlarrrr nasılsınız göbeciğimi çektiydi dün arkadaş az sonra size göbeciğimin resmini atacağım zaten fiili olarak göbecik atmamada 6 gün kalmış 6 gün sonra şafak 99 a indiğinde göbecik atacaktım![]()
çok teşekkür ederim teyzesi,dün çok mutlu oldum bebişi görünce.yanlız 50 gr lık şekerim 161 çıktı.cuma günü 100 gr lık olan var
Allah yardımcın olsun o zaman canım
amaannnn bosverrrr...ye gitsin.....bende bu ara cok yiyorum....almadım almadım derken birden şişicem galibaa![]()
çok teşekkür ederim teyzesi,dün çok mutlu oldum bebişi görünce.yanlız 50 gr lık şekerim 161 çıktı.cuma günü 100 gr lık olan var
çok sağol teyzesi.ben bebeğin hareketlerini hissedemiyorum bu nedenle bevişkoyu böyle görünceşok oldum.gerçekten bebiş varmış dedimmaşallah mustafa kemaleeçokk tatlı...
günaydın bacımmm![]()
Oğluma ilk cicilerini aldım:)Eki Görüntüle 836548 Eki Görüntüle 836549 Eki Görüntüle 836545 Eki Görüntüle 836546 Eki Görüntüle 836547
kız varya az sık yiyorum gene alıyorum gene alıyorum...nasıl beceriyorum anlamıyorumhesaplatıcıda 7.5 ile 10 arası çıktı alınması gereken benim 11 aslında....okadar da çok değil dimi
![]()
Oğluma ilk cicilerini aldım:)Eki Görüntüle 836548 Eki Görüntüle 836549 Eki Görüntüle 836545 Eki Görüntüle 836546 Eki Görüntüle 836547