2014 Şubat Anneleri

allah allah
bu arada sen nasılsın bakam

çok iyiyim 102 kg olmam dışında :) uyuya kalmışım bebişim geç oldu biraz yazmak o yüzden. Kan ter içinde uyandım yine uyuyabilene aşkolsun okul saatini bekliorum napıım sen nasılsın bebişin nasıl opuyorumnanaktan

günaydın canlar.
pazartesi günü ama keyifler süper olsun emi:))

sabah sabah alışveriş yaptım butikbebeden cottonbox nevresim takımı ve önlük aldım
%10 indirimim vardı beğenmezsem şutlarım artık nasılsa alıştım hehe:D

$d34da32b905c45bfa7204ae0a39b0130-Orjinal.webp bu kocama jest baba temalı hiç bişiyimiz yok adam alınıo bi de üst takım alırsam gönlünü alcaz:D

$0c9a055bb8bf4997824152b1f8293711-Orjinal.webp bu da nevresim

Günaydın bebişler ve anneleri..

Bu sabah eşim gidince uyuyamadım. 10 dk sonra çıkıcam bende evden. İşyerinde açılmıyor artık KK gitmeden bi selam edem dedim. Muahhh hepinize..

Kızlar dün kızımın odasını,yatağını uyku setini dedesi aldı.30kasımda kurucaklar odamızı dahada erken istemedim çok heycan yaparım diye.cok mutluyuz.

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakem
nevresimler alınmış odalar alınmış amanda aman
bebeklerimizin herşeyleri hazırlanmış karnımızda kıpır kıpırlarmış maşallahhhhhhhhh :nazar::nazar:

benimde gün itibariyle 101 günüm kalmış kızlar 99 a düştüğü gün göbek atacaktım ama 30 ekimde randevum var doktorda orda aratım artık :1:
şeker yüklemesi yapılcam o gün sabahtan gidicem sanırım öğleden sonrada gelmem

Bu arada şeker yükleme testi yaptırdım.sonuçlar ii cıktı kızım haftasıyla uyumluymuş.şeker yükleme testi yaptırmayanlar hiç korkmasın.beni cok korkutmuşlardı ama hiç birşey yokmuş.gönül rahatlığı ile gidip yaptırabilrsiniz.

saolun canlar:) aldık ama bakalım nasıl çıkcak beğenmezsem geri göndercem artık napiyim:21:

bilimim benim de 31 inde yükleme 1 inde kendi doktorumda randevum var çok merak ediyorum nekdar olduk:)

jackim anacım napiosun eksik kalmadı heralde sen de alım falan yok:))

proletciğim geçen aldıklarını gördüm pek bi beğendm güle güle kullanın çok uyguna gelmiş hepsii

ekinci gördükçe heves edio insan yaa
sabah kalkıp beşiği sallıom ben deli kadınlar gibi töbe töbee:D

cok saol şekerim ama cicilerini gördükçe içim kıpır kıpır oluyor diye hep dolaba kaldırıyorum ilk zaman asıyordum şimdi görmicem yere kaldırıyorum.

valla bende hepsini park yatağını kurup iine doldurdum arasıra bakıyorum ama ben.....seviyorummmm:16:

saolun canlar:) aldık ama bakalım nasıl çıkcak beğenmezsem geri göndercem artık napiyim:21:

bilimim benim de 31 inde yükleme 1 inde kendi doktorumda randevum var çok merak ediyorum nekdar olduk:)

jackim anacım napiosun eksik kalmadı heralde sen de alım falan yok:))

proletciğim geçen aldıklarını gördüm pek bi beğendm güle güle kullanın çok uyguna gelmiş hepsii

ekinci gördükçe heves edio insan yaa
sabah kalkıp beşiği sallıom ben deli kadınlar gibi töbe töbee:D

lepicanım eksik biter mi yahu :27: birden alınca kartlar doldu :D ay bası ödeyip tekrar doldurcaz limiti :37:

proletin listesinden eksiklerimi çıkardım bile :34:

Son düzenleme:
valla bende hepsini park yatağını kurup iine doldurdum arasıra bakıyorum ama ben.....seviyorummmm:16:

lepicanım eksik biter mi yahu :27: birden alınca kartlar doldu :D ay bası ödeyip tekrar doldurcaz limiti :37:

proletin listesinden eksiklerimi çıkardım bile :34:

sen de benişm gibi limitli gidion:)
ben de kendimelimit koydum aylık şukadar harcicam diye
buayın 15 ine kadar limiti doldurcam sonra gene başlarım :D zaten limitin çoğunu harcadım
ama dediğin gibi al al bitmio

sorma yaa açlık çok feci beni de vuruyor,zaten hipoglisemi var bende sık sık yerdim hamilelikten önce de ama şimdi extra hızlı acıkıyorum ve aniden oluyor sanki,hiç hazırlık dönemi yapmıyor midem :)) mandalina yoğurt hak getire :))))

bi bakayım ben de ama artık bakmasam iyi olur offff alışverişi çok seven biriyim sınırlanıyor olmak çok gıcık birşeymişşş :14:

boşver cnm ya her türlü sınırlamak lazım, israf bir şekilde..ben 2. çocuğun gelecek olması ile birlikte evdeki kıyafet yığınına yönelik "az kıayfet almaya çalışma " stratejesi güdiciimmm. :)

Ya çok komik kızlar, dün tüm gün kendimi çatlıcak patlıcak gibi hsisettim, içimde hamile bodysi üzerinde bol bi kazak, altımda tayt filan rahatım sözde..Sonra bi baktım içimdeki atleti şöyle bi kaldırdım karnım birden 2cm öne fırladı sanki, meğersem benim bol sandığım atlet daralmış hehe:p onu çıkardım biraz kendime geldim ;)

bugün yarım gün, yarın da tatil olduğu için pek bir sevinçliyim.yalnız dün gece özellikle erkenden saat 22 de yatmamıza rağmen üzerimde bir ağırlık var sanki.. sabah da otomatikman 7 de uyandım.
haftasonu tuzlu bir sey yedim kahvaltıda şimdi adını söylemeyeyim, çok da severim dayanamadım, o ödem mi yaptı bilmiyorum artık günahı boynuna:) bu sabah 76'yı gördüm tartıda...
son 1 haftada 1 kilo almış oluyorum yani...neyse artık, sağlık olsun

benim şeker yüklemesi ve doktor kontrolü de 2 kasım cmt. gününe ertelenmişti. bebişimi çok merak ediyorum kızlar. 3. trimestere girdik birçoğumuz, inşallah artık ciddi ciddi kilo almaya başlamıştır yavrularımız, benim içime öyle doğuyor ki hepimiz zamanında ve çok güzel doğumlar yapacağız, herkesin kalbi çok temiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım lütfen moralini bozma çok normal ayaktan üşütmüş olabilirsin,bende de sabahları bi anda geliyor ama akıntı şeklinde ceviz büyüklüğünde ıslatıyor donumu hemen değiştiriyorum ve geçen gülben ergenin programına kadın doğumcu çıkmıştı biri bağlandı telefonda o da senin gibi fazla olunca akıntısı korkmuş gitmiş acile birşey çıkmamış ama suyunda azalma var demişler kadın anlam verememiş,doktor da dedi ki korkmayın herkes doğru bakamıyor başka hekime gidin bazen turnusol kağıtları bile yanılıyor ayrıca suyun gelmesi iç çamaşırınıza bir bardak suyu boşaltmışsınız gibi olur öyle akıntı gibi olmaz dedi....

benim sarımtırak oluşu enteresan biraz da kokusu idrar gibi ay sabah sabah mide bulandırmiiiim

bu arada ayak üşütmesi de olabilir mi, ben son günlerde babetle geziorm ince bi çorapla..hani bot mot giysem daha sıcak olacak. Karnımda da ağrı var iki gündür, bağırsak kaynaklı ağrı gibi de..
Bir de tecrübeli arkadaşlarıma sorayım :) malum biz ilişki konusunda aktif olamadık hamilelikte, geçen gün malum olay oldu olurken de benim acıyor zaten..ondan dolayı da normal ilişkiden pek zevk alamıorm..neyse ertesi gün filan karnımda yine ağrı oldu acaba sebebi ilişki kaynaklı mıdır diyorum, size de oluyor mu??:37:

Eki Görüntüle 841535 Eki Görüntüle 841534 Eki Görüntüle 841533

bu akşam kızım için ördüğüm patikler tabanı pembe üstü simli beyaz ipten çiçeginide pembeden yaptım canım kızım rahatla uyuyabilirim artık:12:

sanırım ben bunlardan yapıp bebek hediyesi götürürüm artık yada çok yaparsam ticaretine bile başlayabilirim:1::1::1::52:

kısa yoldan zengin olmak istiyorum da:51:

canım çok güzel olmuş güle güle giysin bebişin bende senin attığın vidiodan sonra 2 tane işledim gerçekten hem çok kolay hem çok güzel bi ara atarım bende işledklerimi... altını farklı renkte yapmak çok iyi fikirmiş bende deneyeyim:6:

Back
X