• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Amin Sağol canım 5. Gün embriyosu kalitelerini pek bilmiyorum 4ab 4 ba herhalde inan tam bilmiyorum ben iki embriyo transferi yaptırdım bugün transferden sonra 9. Günüm bugün çok şükür güzel haberi aldım🙏🏼🫠🎀
Maşallah🥹🙏bu süreç okadar zor ki inanın böyle haberlere kendime olmuş kadar mutlu oluyorum 🙏🙏🙏🙏

Ben bugün 9. Günde dayanamadım idrar testi yaptım ve koca bir negatif ile karşılaştım 😔😔🥺🥺 hemşire erken yapmışsın pazar günü kan ver iğneleri bırakma dedi çok moralim bozuldu şok oldum resmen 😔😔

Benim de test günüm 2 Ocak ama bende şuan duramıyorum 😀
Zaman geçmiyor geçmediği gibi de birçok ilaç kullanmak zorundayız transfer sonrası, acaba boşa mı kullanıyorum bu kadar şeyi psikolojisi de oluyor mod düşüklüğü bir geliyor bir gidiyor 😅 1 ocak resmi tatil acaba benim merkez açık mı o tarihte onu arayıp teyit etmeliyim yoksa benimki de 2 ocağa kayabilir ya da 31 aralık olarak öne mi çeksem test gününü 😂

Zaman geçmiyor geçmediği gibi de birçok ilaç kullanmak zorundayız transfer sonrası, acaba boşa mı kullanıyorum bu kadar şeyi psikolojisi de oluyor mod düşüklüğü bir geliyor bir gidiyor 😅 1 ocak resmi tatil acaba benim merkez açık mı o tarihte onu arayıp teyit etmeliyim yoksa benimki de 2 ocağa kayabilir ya da 31 aralık olarak öne mi çeksem test gününü 😂
Aciller calışır canım ya da bir gun once ver

Ay evet eğilip kalkarken bile ben acaba yanlış mı oturup kalkıyorum diye düşünüyorum

Ben bugün 9. Günde dayanamadım idrar testi yaptım ve koca bir negatif ile karşılaştım 😔😔🥺🥺 hemşire erken yapmışsın pazar günü kan ver iğneleri bırakma dedi çok moralim bozuldu şok oldum resmen 😔😔
Merhaba canım lütfen moralini bozma 5. Gün embriyosuysa bile test yanıltabilir kan testi ver günün geldiğinde. Forumda birinin yazısına denk gelmiştim 3. Gün transferi 10. Gün değeri 19 çıkmış sonrası katlanarak artmış tüp bebekte olsa geç tutunabiliyor ki yaptığın test normal test ise yani erken gebelik testi değilse göstermemesi normal belki yeni yeni salgılanıyor beta değeri ancak kan testinde anlarsın

İnşallah siz transfer sürecinden sonra ev işi yaptınız mı neler yaptınız
Valla canım iki gün pek bir şey yapmadım doktorum yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin dedi evin içinde yavaş adımlarla yürüdüm bi 10 dakika falan sonraki günlerde hafif işler yaptım kendimi yormadan günlük rutin işler öyle yükseğe uzanmadım ağır kaldırmadım ha iki gün bekledim öyle duş aldım ama sıcak suyla değil ılık suyla ve hemen ayak üstü aldım çıktım

Valla canım iki gün pek bir şey yapmadım doktorum yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin dedi evin içinde yavaş adımlarla yürüdüm bi 10 dakika falan sonraki günlerde hafif işler yaptım kendimi yormadan günlük rutin işler öyle yükseğe uzanmadım ağır kaldırmadım ha iki gün bekledim öyle duş aldım ama sıcak suyla değil ılık suyla ve hemen ayak üstü aldım çıktım
Ben de pek bişey yapmadım aslında ama yatıp kalkarken tedirginim yanlış bişey yaparım diye

Back
X