Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben demis ilaci ve omega 3 iciyorum canim. Doktorum elevite decavite gerek yok dedi.
Hosgeldin canim :))
Canim ben Belis mobilyadan aldim hafta sonu. Modelin adı dove. Bi bak istersen modellere fiyatlari uygun. Yatak ve dolabi 1210 TL ye aldik.
Wei-b modellerine bak canim. O civarda fiyatlari. Ben wei b 1012 aldim.
Selam canim. Hosgeldin. Bende izmir liyim. Sen neresinden?
birazcık geç gibi kuzumkızlar sizlere bir şey sormak istiyorum, ayrıntılı usg için randevu aldım, ama haftam 23+6 oluyor, sizce geç mi kalmışım? doktorum 22.haftada gel demişti ama gidemedim:18:
Selam kızlar, bugün şeker yüklemesi sonucumu aldım. Bişey çıkmadı çok şükür. hatta açlık kan şekerim biraz düşük bile çıktı. neyse sık sık az az yerseniz bişey olmaz dendi. hepiniz böyle iyi sonuçlar alırsınız inşallah.
ör valla canım sen beceriklisin, benim annemin ben doğduğumda giydiği lizözünü bana verdiği gibi, sen de ilerde kendi kızına verirsin inşallah
bana kalsa 3 kerede yerimde haftada bi anca eşimle
benşi o ilaç maf etti ya bilgin varsa benim tsh hamilelikte önce 3bucuk cıktı doktor 25lik o ilaçtan verdi bende çok yan etki yaptı hiç bulantım yokken tuvaletin kapısından ayrılamaz hiçbişi yiyemez oldum e haliylede kıpırdayamıyodum halsizlik de yapıyodu sonra doktora gittim 10 gün kullanıp 4bucuk cıktı tsh bu sefer 50 iç dedi yan etkisi yok bu ilacın dedi ama maf oldum bi hafta daha içtim hasta gbydim doktora sürükelnip gititm başka bi hastaneye orda 1*75 cıktı doktor ilaç kullanmana gerek yok dedi ilacı bıraktırdı ben gene sapasağlam halime geri döndüm en son bayramdan önce yaptırdım tsh testi 2*600 çıktı gene ilaç felan içmiyorum ayın 6sında saglık ocanda gene yaptırayım bakalım yüksek cıkarsa gene gitcem mecbur doktorakara LAHANA DUYDUM AMA BEYAZ KELAMI YİYORUM TURŞUSUNU HELE COK YİYORUM BEYAZINDAN BİŞİ OLMAZ İNŞALLAH BALIKTA MI YEMEMELİYİM O NEDEN ONU DUYMAMIŞTIM BİLDİN ŞEYLER VARSA BENLEDE PAYLA
Ş![]()
haydi gözün aydın,
şeker çıkmamasına çok sevindim canım. ben de yarın sabah test olucam.
çikolatayı hamileliğin başından beri hiç yememiştim, ama bayramda hediye geldi, biraz yedim tabii. baktım bana kilo aldırıcak, göz önünden kaldırdım artık yoksa başedemiycem.
bizim ofiste her hafta 1-2 defa birileri tatlı bir seyler alır dağıtır, ev-araba alan, kıdem alan...içinden gelen... ben bunların hiç birine ağzımı sürmüyorum, bazen canım ister gibi olsa da içinde margarin vardır diye düşünüp tiksiniyorum o zman... ne yapayım şeker çıkmasın, kilolar bana gelmesin diye hep gayretim...her sey sağlık için yani,
neyse cümleten iyi akşamlar ben eve gideyim artık,
Değerli anne adayları ben yni üye oldum 25+1günlük gebeyim 20.haftada bebeğimin kalp kappakçığında beyaz parlaklık yani ekojenik odak görüldü...doktor tek başına bir anlamı yok dedi ama benim gibi bebeğinde arlaklık yaşayan var mı cevap verirseniz mutlu olurum
Günaydın bayanlar
Benim bebişimin kilosu buradakini göre ilerliyor.fakay boyu kısa.kız bebek oldugu icin olabilir mi? Ya da neler yemem lazım sizce? Sakın süt iç demeyin ağzıma bile süremem.
Günaydın arkadaşlar:)
Günaydın Kızlarrr...keyfim yok bugün.....canım rahat değil....sırt ağrısından duramıyorum....nefes almakta zorlanıyorum....ve işe geldim ama dayanabileceğimi sanmıyorum.patron gelsin izin alıp eve gitcem![]()
oyy geçmiş olsun kuzumnefes almanı bile engelliyorsa al tabii izin. bir an önce gelir inşallah patronun da çok beklemezsin.