- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh çok sevindim kuzummmmdoktorum cevap dönmüş canım sonuçlarım normalmiş. tiroidim de vardı benim o da normalmiş rahatladım biraz.
ahahah genlerimiz öyle:)) bütün kadınlar aynıdır canım geçen alışveriş yapıyoruz eşimle bi takım beğendik bebişe 45 lira ben ııh dedim tabi 100 lira olsaydı atlardın diyo eşim :)
merakla bekliyoruz tatlımSaat 4 de detaylı ultrasonumuz var kızlar gelince yazarım herşey iyidir umarım allahım bebeklerimzi korusun ..
aynen yaa.geçen bir arkadaş kaç ay oldu dedi 6,5 dedim.aaaa ne zaman o kadar olmuş dedi.gözleri kedi gibi pısınca sustuGünaydın sevgili anneler,
Bebişleriniz uyandıysa onlara da günaydın. Benim kızım uyandı, beni de uyutmadı. Bi tekmeler atıyor ki günlerdir atmıyor diye üzülüyordum, pek bi özlemişim valla:) hatta o kadar güçlü atıyor ki dışarıdan göbeğimi izlerken göbeğim bile sekiyor:)) ayy zaman çabuk geçse de doğsa şu minnoşlarımız artık sağ salim...
günaydın kızlarrrr.........evet ismirna sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
günaydın fıstıklarrrrrrGünaydın arkadaşlar:)
dünürümmmmGunaydinlar bayanlar. Umarim herkes iyidir![]()
Günaydın Kızlarrr...keyfim yok bugün.....canım rahat değil....sırt ağrısından duramıyorum....nefes almakta zorlanıyorum....ve işe geldim ama dayanabileceğimi sanmıyorum.patron gelsin izin alıp eve gitcem![]()
saol kuzum ya.inşallah çabucak gelir....aglıcam nerdeyse...kalbim carpıyo deli gibi![]()
günaydınbebişim 3-4 gündür çok hareketli maşallah
hatta geçen gün okulda bi tekme attı yerimden fırladım ödüm patladı
arkadaşlar da ne oldu diyo
tiroid konuşulmuş bende de haşimato troidi var hatta hamile kalmadan önce farkedilmişti euthirox 50 lik içiyodum her ay endokrinoloji doktoruna kontrole gidiyorum.. en son gittiğimde t3 normal sınırlar altına düşmüş o yüzden 75 e çıkardı dozunu bence çok önemli bişey tiroid ihmal etmeyin derim ben sırf bu yüzden bilmediğim için 1 yıl bebek bekledim 1 yıl sonra anlaşıldı ve ilaca başladığım ay hamile kaldım tsh değerinin 2,5 altında olması gerekiyor
geçmiş olsun grip misin? inşallah biran önce geçer canım![]()
ne kadar havalı bir hastalık böyle haşimato tiroidi
Günaydın güzeller bugün migrenle uyandımeşim masaj yaptı umarım hafifler.sizler nasılsınız
kızlar bebek şekeri çeşitleri çok yaa siz karar verdinizmi resimdeki nasıl sizceEki Görüntüle 846707
çok şekerlerrrben kararsızım:26:buzdolabı süsü olanlar da çok hoş,bu senin eklediğin gibi tv ünitesine vs.konabilecek olanlar da...nasıl birşey olmalı hiç bilmiyorumm
![]()
bebek arabamız geldi sonundaaababamızla bir güzel kurduk oynadık
ayol her şey bize oyuncak bu saatten sonra
Eki Görüntüle 846855
arabamız da bu.
Hehehe oynayin tabii
Cok güzel cok begendim canim iyi günlerde kullanin insallah..
bebek arabamız geldi sonundaaababamızla bir güzel kurduk oynadık
ayol her şey bize oyuncak bu saatten sonra
Eki Görüntüle 846855
arabamız da bu.