2014 Şubat Anneleri

doktorum cevap dönmüş canım sonuçlarım normalmiş. tiroidim de vardı benim o da normalmiş rahatladım biraz.
ohh çok sevindim kuzummmm
:)) bütün kadınlar aynıdır canım geçen alışveriş yapıyoruz eşimle bi takım beğendik bebişe 45 lira ben ııh dedim tabi 100 lira olsaydı atlardın diyo eşim :)
ahahah genlerimiz öyle :D
Saat 4 de detaylı ultrasonumuz var kızlar gelince yazarım herşey iyidir umarım allahım bebeklerimzi korusun ..
merakla bekliyoruz tatlım
Günaydın sevgili anneler,
Bebişleriniz uyandıysa onlara da günaydın. Benim kızım uyandı, beni de uyutmadı. Bi tekmeler atıyor ki günlerdir atmıyor diye üzülüyordum, pek bi özlemişim valla:) hatta o kadar güçlü atıyor ki dışarıdan göbeğimi izlerken göbeğim bile sekiyor:)) ayy zaman çabuk geçse de doğsa şu minnoşlarımız artık sağ salim...
aynen yaa.geçen bir arkadaş kaç ay oldu dedi 6,5 dedim.aaaa ne zaman o kadar olmuş dedi.gözleri kedi gibi pısınca sustu :D
günaydın kızlarrrr.........evet ismirna sabırsızlıkla bekliyoruz:54:

Günaydın arkadaşlar:)
günaydın fıstıklarrrrrr
Gunaydinlar bayanlar. Umarim herkes iyidir :16:
dünürümmmm :54:
Günaydın Kızlarrr...keyfim yok bugün.....canım rahat değil....sırt ağrısından duramıyorum....nefes almakta zorlanıyorum....ve işe geldim ama dayanabileceğimi sanmıyorum.patron gelsin izin alıp eve gitcem:5:

bende dün bir yastık ordusu ile kanepede uyudum jackommm
ama bugün şafağım 99 arka sayfaya attım bi roman havası

günaydın güzeller güzel bir haftasonu olsun inşallah eşlerimiz ve bebişlerimizle..sabah kızımın tekmeleriyle uyanıyorum artık uyutmuyo cadı beni :16: buarada 2li rakamlara düşmüşüm hayırlı olsun artık :1:

Son düzenleme:
günaydın :3::3: bebişim 3-4 gündür çok hareketli maşallah :nazar: hatta geçen gün okulda bi tekme attı yerimden fırladım ödüm patladı :9: arkadaşlar da ne oldu diyo :9: tiroid konuşulmuş bende de haşimato troidi var hatta hamile kalmadan önce farkedilmişti euthirox 50 lik içiyodum her ay endokrinoloji doktoruna kontrole gidiyorum.. en son gittiğimde t3 normal sınırlar altına düşmüş o yüzden 75 e çıkardı dozunu bence çok önemli bişey tiroid ihmal etmeyin derim ben sırf bu yüzden bilmediğim için 1 yıl bebek bekledim 1 yıl sonra anlaşıldı ve ilaca başladığım ay hamile kaldım tsh değerinin 2,5 altında olması gerekiyor:34:
saol kuzum ya.inşallah çabucak gelir....aglıcam nerdeyse...kalbim carpıyo deli gibi:14:

geçmiş olsun grip misin? inşallah biran önce geçer canım :31:

günaydın :3::3: bebişim 3-4 gündür çok hareketli maşallah :nazar: hatta geçen gün okulda bi tekme attı yerimden fırladım ödüm patladı :9: arkadaşlar da ne oldu diyo :9: tiroid konuşulmuş bende de haşimato troidi var hatta hamile kalmadan önce farkedilmişti euthirox 50 lik içiyodum her ay endokrinoloji doktoruna kontrole gidiyorum.. en son gittiğimde t3 normal sınırlar altına düşmüş o yüzden 75 e çıkardı dozunu bence çok önemli bişey tiroid ihmal etmeyin derim ben sırf bu yüzden bilmediğim için 1 yıl bebek bekledim 1 yıl sonra anlaşıldı ve ilaca başladığım ay hamile kaldım tsh değerinin 2,5 altında olması gerekiyor:34:

geçmiş olsun grip misin? inşallah biran önce geçer canım :31:

ne kadar havalı bir hastalık böyle haşimato tiroidi

Günaydın güzeller bugün migrenle uyandım:( eşim masaj yaptı umarım hafifler.sizler nasılsınız

ne kadar havalı bir hastalık böyle haşimato tiroidi

sorma canım yaa onun yüzünden 1 sene bebiş bekledik üstelik 2 defa da kistim oluştu hiç akıllarına gelmemiş tsh bakmak demek ki o yüksek değerlerime kadın doğumcularda normal bu değer diyo hala.. o değerlerle hamile kalınsa bile düşük tehlikesi oluyo bunu bilmeleri lazım ama önemsemiyolar :19: Allah' a şükür ki farkettik yoksa boşuna aşılama tüp bebek falan yaptırırdık heralde oysa çok kolay bi çözümü varmış :31:

Günaydın güzeller bugün migrenle uyandım:( eşim masaj yaptı umarım hafifler.sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım inşallah hafifler. geçen biri bir formül vermişti. ziraat öğrencileri kendileri keşfetmişler. peçeteyi katlayıp içine karabiber döküyorsun. sonra üzerine kolonya döküp katlayıp alnına koyuyorsun. baş ağrısına iyi geldiğini söylediler ama hiç denemedim. denemek istersen aklında bulunsun.

ben de kızımın tekmeleriyle uyandığımdan pek keyifliyim. az önce kargo şirketinden geldiler arabamız da geldi:21::21: ama ana kucağı çıkmadı içinden. şubeyi aradık ki o da şimdi şubeye ulaşmış. yani az sonra her şeyiyle arabamız burada olacak pek heyecanlıyım:16::16:

bir de şu odamız geleydi. :44:

kızlar bebek şekeri çeşitleri çok yaa siz karar verdinizmi resimdeki nasıl sizce $Puset-Bebek-Sekeri-50-ad__96479828_0.webp

Güzel günler kızlar...
Oğlumu hıçkırık tuttu bugün..:9:
Sonra geçti.
Artık karnımı baya bi sallıyor:nazar:
Şekilden şekle sokuyor:nazar:
Maaşallah oğluma..
Bakalım kaç kilo oldu, boyu uzadı mı? Meraklardayım.
Elimden geldiğince, imkanlar yettiğince iyi beslenmeye çalışıyorum.
Zaten çikolata dışında abur cubur tüketemiyorum, içim almıyor.
Mesela eskiden her gece cips yerdim. Simdi yiyemiyorum..
Pekmezimi balımı peynirimi sütümü tavuğumu balığımı sebzemi ve meyvemi bol tüketiyorum.
Kuru yemiş de öyle.. İnşallah yaramıştır.
Geçen muayenemde doktir yediklerin bebeğe yaramış demişti:nazar:
Nasıl mutlu olmuştum anlatamam..
Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin..
Amin.

şimdi hastaneden aradılar. şeker yüklemesi sonucum 82 çıkmış:21::21:

ama ben şimdiye kadar demir ilacı kullanmıyordum. bu sefer ferritinim 13.5 çıkmış. çok düşük değil ama kullan dedi doktorum:37: hiç istemiyordum:50::50:

Back
X