herkese merhabaaa,
ofis dışında geçirdiğim bir günün ardından eve geldim ve size ancak yetiştim

yarından itibaren 1 hafta evde olacağım. doktora yeterlilik için hazırladığım dosyayı cuma teslim etmem gerekiyor. onu rahat rahat sonuçlandırabilmek için kafa izni aldım. sağ olsun amirim de problem çıkartmadı. amaaa bu arada ders çalışmak istediğim için sohbetinize ne kadar dahil olabilirim bilmiyorum

neyse şu cuma bir geçsin. sonra daha bir rahat olacağım inşallah.
canım sen zaten şekerli karbonhidratlı şeyler yemiyorsan sana çok daha ekstra bir diyet vermezler. sanmıyorum. o gün yediklerinle alakalı olabilir ama genel olarak dikkat ediyor olmana rağmen yüksek çıktı gibi düşünme. sonuçta bir yükleme yapıyorlar. amaç sonuçta senin vücudunun şekeri ne kadar tolere edebildiğini görmek. sen zaten normalde yemiyorsan çok da korkacağın bir şey yok demektir. bu arada söylendiği gibi pekmez ve balın hakiki olduğunu bilmediğin sürece onlar aşırı şeker yüklemesi yapıyormuş vücuda. ben o yüzden bal yiyemez olsum. pekmezimden eminim, eşimin anneannesi yaptı. balı da hakiki diye aldık ama yine de güven olmuyor.
canım ben 50lik için öğleden sonra gittim. ama 100lükte de oluyor mu bilmiyorum. bana sadece o gün yediklerine dikkat et, tatlı ve karbonhidrattan uzak dur dediler. gayet tok karnına gittim ve sonucum da 82 çıktı.