bnde ınankı![]()
seninde sat 27 mayıs 2013 mü????=)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde ınankı![]()
sağol canım benimm evet meleğim çok aceleciydii inşallah bu meleğinnn zamanında gelirrrrrrrrçok ilginç yaa 8 cm ağrısız açılması..Allah kolaylıklar versin canım, çok aceleci demek senin meleğin...kaybettiğin meleğinle de öbür dünyada buluşursunuz inş. şefaatçin olur senin..
Kızlar bu arda bacak aranızda ağrı varmı ??
canım çok geçmiş olsunn bende geçen yıl aralık ayında 26 haftalıkken erken doğum yaptımm benim kızım üçgün yaşıya bildii kilosuu 880 grdıı allahh kinseyeeee yaşatmasınnnn ve şuandada erken doğum riskimm varrrrrrr inşallahhhh bebişi hayataaaaaa tutunurrrrrrrrrrrrr allahh yardımcılarıııııı olurrrrrrrr dualarımızzzzzzz onunlaaaaaaaaaaa
arkadaşlar son adet tarihiniz ne zaman acaba
canım hoşgeldinnnnnn ne sınavına hazırlanıyorsunnnnnnnn
canım allah hayırlısıyla yanına gelmesinin nasip etsin annesinin inş. çok üzüldüm bizlerden birininde inş. başına böyle bişi gelmez umarım kimsenin başına gelmez
hepimize gününde eli ayağı düzgün bebikler versin rabbim
Allah yardımcısı olsun canım
Allahım nasıl yarattıysa o miniği, inşallah şifasını da versin, tutunsun hayata...
özlem yıldızın oğlu da 1.100 gram doğmuş 28 haftalıkken, 5 ay küvözde kalmış, şimdi maşallah kocaman oldu.
sonay dikkaya'nın oğlu da 29 haftalıkken 680 gram doğmuş üstelik, bu bebekler hayata tutunmuşlar inşallah komşunun yavrusu da hayatta kalır canım,
Allah yardımcıları olsun inşallah allahım o bebişi ailesine nasip etsin sağsalimm
canım çok geçmiş olsunn bende geçen yıl aralık ayında 26 haftalıkken erken doğum yaptımm benim kızım üçgün yaşıya bildii kilosuu 880 grdıı allahh kinseyeeee yaşatmasınnnn ve şuandada erken doğum riskimm varrrrrrr inşallahhhh bebişi hayataaaaaa tutunurrrrrrrrrrrrr allahh yardımcılarıııııı olurrrrrrrr dualarımızzzzzzz onunlaaaaaaaaaaa
Canım çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun işallah.Dualarım onlarla.
hoş bulduk, doktora yeterlilik sınavı canım. inşallah cuma dosyamı teslim edeceğim, sonra ay sonunda da sözlü sınava gireceğim. şu sınav derdinden bir kurtulsam bebişime daha bir odaklanacağım valla. o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
12 mayıs canım.
Allahim kolaylik versin. Bende benzer durumdayim tez verecegim. 2 ay icinde vermem lazim. Dua edelim :)
hoş bulduk, doktora yeterlilik sınavı canım. inşallah cuma dosyamı teslim edeceğim, sonra ay sonunda da sözlü sınava gireceğim. şu sınav derdinden bir kurtulsam bebişime daha bir odaklanacağım valla. o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
12 mayıs canım.
tatlım bende doktora yapıyorum senin alanın ne
anaam hamiş öğrenciler asmış burayıı:))
benim de aralığa kadar tez önerimi vermem gerek
geçen dönem veremedim bu dönem kesinvermem gerekio:S
evet canım 50 lik yapıldı sorun çıkmayınca 100 lük yapmıyolar zaten. hayırlısı :) bugün bebişin yatağını falan aldık uyku seti aldık cicişler bir bir tamamlanıyor :)yatağımızı koydum bakın bakalım :)
Papetto OP-08 Alüminyüm Dönenceli Lüx Oyun Parkı (76x120 cm.) / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Ben saat başı wcye kalkıyorum ya canım o ne olacak bilmem.Bir de üstüne üstlük wcye girmeden önce koca bir bardak su içiyorum ne biçim bir çelişkidir bu anlayamadım gittiAma bu sen nasıl olursan bebeğinde öyle olur olayını duydum bir kaç kişiden.Sonrasında bir çok kişiden de nasıl alıştırırsan öyle olur diye tepki gördüm işte...
Kıyamam ya canım bende bir kaç gündür çok az hissediyorum endişe etme bu kadar.Hiç hareket etmemesinden iyidir.
Hepsi birbirinden güzel maşallah güzel günlerde kullanın canım.
Vay uyanık vay.Onu benimle birlikte 50 lik yükleme yaptıran biri daha yapmıştı kesin geçti o zaman o da.Ben enayi gibi içti sonuna kadar sonuç tavangerçi bu işin bahanesi bakalım yarın 100lükte ne olacak..
2014 şubat annelerinin doğum hikayeleri diye konumuzu ne zaman açacağız kızlar![]()
kızlar ya dikkatimi çekti
JACK BUGÜN YOK
PROLET GİREMİYOR
LAURANA YOK
LİMONPORTAKAL
SİNCAP
ALPİNROSA
GİRMİYORLAR NERDEYSE
NERDE BUNLAR AMA YAAAAAAA
canim insallah sınavı gecersin allah gönlüne göre versin.hoş bulduk, doktora yeterlilik sınavı canım. inşallah cuma dosyamı teslim edeceğim, sonra ay sonunda da sözlü sınava gireceğim. şu sınav derdinden bir kurtulsam bebişime daha bir odaklanacağım valla. o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
j
12 mayıs canım.
sagol canım inşallah hepimiz bebişlerimizi sag salim alirızdualarınız için hepinize teşekkür ederim.allah hepimize yavrularımızı zamanında sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah..taube canım allah birdaha yaşatmasın,bebeğini sağ salim kucaklarsın inşallah....
canim insallah sınavı gecersin allah gönlüne göre versin.
sagol canım inşallah hepimiz bebişlerimizi sag salim alirız