2014 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar nasılsınzı bakalım
bende sabahları zorla uynaıyorum 2 gündür çünkü güneşte yok artık sabahları hava kapalı eşim spatulayla kazıyor beni yataktan

diyorumki sabah ona biri benim yerime kalksa önce banyo yapsa sonrada işe gitse bende burda yatsam uyusam

VİOLE canım ben artık eğilip ayakkabımı giymekte zorlanıyorum birde çorap giyerken zorlanıyorum
oğlumun bu son zamanları yaza gelmişti ekim doğumlu oğlum terlikle dolaşıyordum rahattım ama şimdi ayakkabı giymek bile bir mesele

6.aya girer girmez sanki birden büyüdü benim göbişimdehareket etmekte zorlanmaya başladım nefes darlığı oluyormu sizdede kızlar?buaralar bende fena halde var=((

canım nefes darlığı çok çok normal hele yatarken
iki yastıkla yatmaya çalış ben 2-3 aydır çift yastıkla yatıyorum başımın altında

6.aya girer girmez sanki birden büyüdü benim göbişimdehareket etmekte zorlanmaya başladım nefes darlığı oluyormu sizdede kızlar?buaralar bende fena halde var=((

yorulunca yada hızlı iş yapınca falan oluyor:18: eskisi kadar işte yapamıyorum zaten ya dinlene dinlene yapmam lazım yada hiç yapmamam

valla fena olmazdı keyifle çalışırdım o zaman neyse doğum iznine tahmini 57 gün falan var 32. hafta gelse de net günümüz belli olsa

aynen ya speedyim...ocak 1 e kadar dayanabilsem yeter bana diyorum....ama cok zorlanıyorum şimdiden

canım nefes darlığı çok çok normal hele yatarken
iki yastıkla yatmaya çalış ben 2-3 aydır çift yastıkla yatıyorum başımın altında

bbilimim bende öyleyim....hem yediklerim ağzıma geliyor gibi tek yastıkla yatınca hem de nefes alamıyorum....çift yastık kullanıyorum...zor oluyo benim için ama.çnkü ben yastıksız yatan biriyim normalde

:
haklısın cnm geceleri deli uyumayı bırakıp normal hamişler gbi uyumayı başarabilirim inşallah=)buarada sat neydi senin?

2 mayıs benim sat ama benim yumurtlama günüm 17 mayıs olması gerekti fakat ben ovulasyon testinde çift koyu çizgiyi 19 mayısta gördüm yani 2gün geç yumurtladım aslında tahmini doğum tarihimde 6 değilde 8-9 u bulabilir yani

senin neydi satın ?

BU SIRALAR eğilmemi çok engelliyor ve sanki daha büyük hızla büyüyor
bana da her gören göbeğin büyümüş iyice diyo
aynen canım en zor geleni çorap giymek geliyo bana.. terlikle dolaşmak ne güzeldir son aylarda ayaklarımız şişicek ne giyicez bakalım :26:
yorulunca yada hızlı iş yapınca falan oluyor:18: eskisi kadar işte yapamıyorum zaten ya dinlene dinlene yapmam lazım yada hiç yapmamam
bu haftasonu temizlik yaparken o kadar yoruldum ki.. eşimle beraber yapıyoruz ben süpürüyorum o siliyo ama yook bu haftasonu süpürgenin çoğunu da o yapmak zorunda kaldı ben çok zorlandım demekki artık böyle nefes nefese dolaşıcaz bi de şu alışverişi bitirseydik iyiydi benim daha bi sürü alıncaklarım var :18:

benim kız bazen aşağıya dayıyo kendini speedyim....ayakta durabilmek ne mümkün o vakit...hemen oturacak uzanacak yer arıyorum....niyeyse hep temizlik falan yapacağım zaman yapıyo...otur diyo galiba

bende öyleydim tatlım incecik yastıkla yatardım önceden fakat nedense gebeykende öyle ince yastıkla rahat edemediğim için çift yastıkta zorlanmadım ben
birde kızlar 3 gündür iş yerinde güzel kahvaltı ediyorum erken geliyorum biraz ekmek ısıtıyorum peynirle balla falan güzel kahvaltı ediyorum öyle olunca gün içinde daha az zorlanıyorum iş yerinde acaba diyorum güne kahvaltıyla başlamaktanmı kaynaklı yoksa öylemi denk geliyor :26:

aynen ya speedyim...ocak 1 e kadar dayanabilsem yeter bana diyorum....ama cok zorlanıyorum şimdiden

bende 3 ocak olarak planlıyorum ama doktor ne diyecek bilmiyorum erken çık dese diyorum bazen o zaman da evde bunalırım ya

kocaman olduk iyice şansımıza havalar güzel gidiyor giyim derdimiz yok hala.

temizlik bana yasak artık eşimin ellerinden öper
süpürge zaten açamıyorum kastığım için kendimi yapmıyordum bizimki bide acayip sert halıyı havaya kaldırıyor eşim yapıyor genelde onu da
alışveriş son zamana kalınca cidden zor ben şimdiden iyiki başından almışım diyorum mümkün değil gezip bakamazdım

benim kız bazen aşağıya dayıyo kendini speedyim....ayakta durabilmek ne mümkün o vakit...hemen oturacak uzanacak yer arıyorum....niyeyse hep temizlik falan yapacağım zaman yapıyo...otur diyo galiba

sıpalar keyfine göre takılıyor artık bizimkide göbek deliğimin sağına poposunu dayıyor genelde tüm gün öyle geziyoruz

keşke hep yatsak işe öğlen falan gelsek ne güzel olur :2::2:

2 gün öncesine kadar hiç sıkıntım yoktu inşallah geçer yine uyurum deliksiz

günaydın speedyim,
ben hamileliğin başından beri gece en azından 1 kez uyanmaya alıştım artık, çünkü vücut terliyor gece bir üstümü değişiyorum, daha sonra da tuvalet ihtiyacı oluyor, sonrasında uykuya dalıp deliksiz uyuyabiliyorum ama.

işe gelmek benim için de zorlaşmaya başladı, aralık başında bir kıdem alma durumum var inşallah onu yaparlarsa, 32. hafta gelir gelmez aralık ortası izne ayrılabilirim. burdakiler de hep 37.ye kadar çalış diyor, o diyenlerin işi stressiz tabii, önlerine gelen işi yapıyorlar, ama bizimki öyle deil, müşterilerle uğraşmak zor, genel müdürlük devamlı sıkıştırıyor hedef veriyor, onu yapın şunu yapın...artık alttan alamıyorum kimseye karşı, bunalıyorum valla. biriyle dalaşmadan izne çıkıp kurtulsaydım diyorum...

benim kızda çok aşağıdan vuruyor bazen sanırım ayakları orda tepinip duruyor içerde oğlum daha yukardaydı ya bu daha zorluyor beni şimdiden zilli doğunca işimiz var bununla
benim ayak normalde 37 ben fark etmiyorum ama şişmiş mesela üzerine parmağımla bastırınca şişlik gözükmüyor fakat ona rağmen şişlik var artık 38 giyiyorum 38 aldım ben ayakabımı 37ler ya olmuyor yada giysemde sıkıyor
fakat aldığım ayakkabı cırtlı yinede eğilmem gerekiyor giyerken bazen eşime diyorum şunun cırtını sen kapa
alışveriş meselesine gelince ben 1 saatten fazla alışverişte kalınca yani ayakta dolanınca belim sırtım kopuyor ve onun akabindeki 3 günü bel ağrısıyla geçiyorum yataktan kalkmak bile zor oluyor yani
zaten çarşıda dolaşmayıda sevmem o yüzden hem alacaklarımı bitirdim çoktan hemde netten aldım nerdeyse hepsini
sanada tavsiye ederim netten alabildiklerini netten al

benim harikaydı ya bedenen işyerinde yorulduğum için eve geldiğim de inanılmaz uykum oluyordu deliksiz uyuyordum.
şimdi mutlaka 3-4 kez uyanıyorum 2 si tuvalete oluyor diğerlerinde uyanıp uyuyorum

benim işim masa başı stresi var aslında ama çalışabilirim diye düşünüyorum işe eşim getiriyor artık otobüse binme derdim de yok..
bakalım 32. haftamızda neler olacak

gunaydın lip
37 ya kadar çalıma fikrinden vazgeçtin demek
ben dayanabilirsem çalışacağım iş yerinede zaten ocakta ayrılcam izne dedim çok zorlanmassam 36 yı bulmak istiyorum bakalım ama yinede oda 9 ocağa denk geliyor sanırım
yoksa aralık 9 sanırım

ben de önceleri kahvaltıya pek önem vermezdim canım, hamile olduğumu öğrendiğimden beri erken kalkıp yumurtalı,peynirli,zeytinli filan kahvaltı hazırlıyorum kendime. yumurtadan sıkılınca tost yapıyorum, bazen fırında yumurtalı ekmek, bezen de evde yetiştiremeyince işe gelirken 1 simit alıyorum yanında peynir,zeytin,cevizle çok iyi oluyor, hem de öğlen aşırı acıkmamış oluyorum, bir sebze yemeği ya da çorbayla doyuyorum. güne çok zinde başlamış oluyorum hem.

bu arada şu şeker testini yaptırsaydık da kurtulsaydık ya, dün eşim gözümün önünde koca bir tabak pirinç pilavını götürdü ben sadece et ve salata yiyebildim(

ben sabahları bişeyler yiyordum yine ama simit poaça yada bir bardak süt fakat güzel bir kahvaltı yapınca daha iyi oluyormuş onu anladım
sorma ya bende yemiyorum pirinç pilav falan hatta af edersin canım iç pilav istiyor şöyle tarçınlı falan anneme söyledim haftaya yap dedim tamam dedi

hayatım ben bir de temmuzda yapılacak olan kpss ye girmek istiyorum, çocuk doğunca öyle fazla çalışamam, evin durumu nasıl olur hiç bilmiyorum. izne erken çıkarsam evde çalışma imkanım olabilir diye düşünüyorum. çünkü şu anda sadece haftasonları bir kaç saat çalışabiliyorum. maaş açısından kaybım olacak ama napalım,gerçi bir de aralık başı kıdem alma durumum var inşallah onu geciktirmezler, geciktirecek gibi olurlarsa aralık sonuna kadar da çalışabilirim. bakalım aralık ayında her şey belli olacak,

ya dün buradan birisi de "benim hanım 2 çocukta da doğuma 2 hafta kala çalıştı. sen de çalış " demez mi...kadın hemşire herhalde, bir durum olsa hastanede olduğu için direkt müdahale edilir, bizim burası stresli yer, müşteriler sen hamile misin değil misin dinlemiyor, günde kaç defa 2 kat merdiveni inip çıkıyorum, yetiştirilecek süreli işler oluyor, bir kez kafa olarak işe yoğunlaşamıyorsun, hep bebeğini düşünüyorsun.

oyy deme öyle benim daha bi sürü alıncak şeyim var benim kuzu tam göstermedi kendini cinsiyetine emin olamıyoruz hala gerçi bi sürü şeyini pembeli aldık ama cinsiyet değişirse değiştiririz dediler hep :18: bu arada bebişin poposunu dayadığını nasıl anlıyosunuz ben daha o kadar anlayamıyorum sadece vurmalarını anlıyorum ben sizin haftalardan geriyim acaba ondan mı ki :26: ne zaman başladınız anlamaya :26:

canım netten almaya hep yelteniyorum ama bu cinsiyet olayı elimi kolumu bağlıyo bi de oturduğum yerde binbir çeşit her şey var o nettekilerin aynıları daha da ucuza var satılıyo o yüzden bi de kargo parası vermek istemiyorum hem elimle bakıp almak daha cazip geliyo yarın kontrolümüz var bakalım bu sefer de kız derse artık alışverişe tam gaz devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…