2014 Şubat Anneleri

haksever evet tatlım iyice adam oldular başımıza

canım şeker yüklemen içinse şunu diycem normalde sınrıın çok çok üzerinde çıkmış fakat bir gün öncesinden yediklerin düşünülürse az bile çıkmış kız insan azcık dikkat eder
bu arada patates ve pirinç pilavındanda uzak dur 100 lük yaptırcan günden bi kaç gün önce

günaydınnnnnnn :)
kızıyla kahvaltı yapmış anam anam anam yerim onuuu yaaaa

canm bulunduğun şehre bağlı mesela bizim buraya yaz nerdeyse hiç gelmiyor düşün oruç zamanıydı biz yorganla yatıyorduk ve çoraplı...hem bebkler çabuk büyüyor.

sağol canım
huzunbaz senin 100 lük sonucun ne çıktı yazdıysanda görmedim daha önce
sende 100 lük yaptırcaktın değilmi ???

he kız çok güzel poz verdi kızım şimdiden sevcek fotoyu zilli

maşallahhh kuzuna tekrar yaaa
benim 100 lük
açlık 80
1.SAAT 123
2.SAAT 116
3.SAAT 65.çok şükür ucuz atlattım

yaptım i,şte ne yasaksa onu ister ya cnaın şimdide patatnez kızartması istiyo hatta köşedeki pastanenin yanından geçerken buram buram kıymalı bötrek koktu lalayım dedim dedim başımı önüme egdim

bu arada normali üst sınır 160 dedi bizim doktor yani saglık ocandaki eh seninki biraz fazla cıkmış dedi bende normali 140 değilmid edim aman çok bilmekte iyi değil he biç tatmin olamıyorum hiçbiyerde

benim 100 lük
açlık 80
1.SAAT 123
2.SAAT 116

çok iyi çıkmış canım ya, hadi gözün aydın kurtulmuşsun valla
50lik deki sonucun neydi senin ? birde koluna kelebekmi taktılar yoksa 3 kez ayrı ayrımı deldiler ben kelebek isticem ya zaten damarım zor bulunur kolda 3 morluk istemiyorum

benim 100 lük
açlık 80
1.SAAT 123
2.SAAT 116

maşallah yavrum saat gb çıkmışsın ee sen niye 100lük yaptın yüksek mi cıkmıştı nelere dikkat ettinde düştü:26:

6.aya girer girmez sanki birden büyüdü benim göbişimdehareket etmekte zorlanmaya başladım nefes darlığı oluyormu sizdede kızlar?buaralar bende fena halde var=((

aynen canm sanki benim de birden büyüdü karnım..bende bazen nefes almakta zorlanıyorum 2 iş yapıp hemen oturuyorum ve bazen sıcak basıyo biz şimdiden böyleysek son aylarımı düşünemiyorum bile:18:

normali 140 diye biliyorum bende çünkü benimkide 147 çıktı
dedim 140 değilmi sınır dedim evet dedi
yani 7 birimle kaçırdım zaten 7 rakamınıda hiç sevmem niyeyse

şimdi o köşedeki pastaneyi görmüyorsun hemen kendine bir salata yapıyorsun şöyle rokalı veya brokoliyle

masallh arkadasimm senin el emegine :) bende alicam nevresim bide yatak :) cok fazla birsey almiyorum ilk kizimin giymedigi giysisi cok.sadece kis old.icin kadife takimlar alcam.

benim 100 lük
açlık 80
1.SAAT 123
2.SAAT 116
gözün aydın darısı başımıza benim de 50likte 1. saat 149 , 2. saat 100 çıktı sağlık ocağı iyi bi sorun yok dedi yarın doktoruma sorucam bakalım :26:
Aynen tatlimm benimkide mira ama cok duymaya basladimmm.cokca duyucaz gibii.

benimki de mira miraydı mira da karar kıldık babasıyla

ayrı ayrıı kan aldılar .kelebek bende istedim ama takılmıyormuş
50 lik sonucum 161 çıkmıştı
sen yaptırdınmı
maşallah yavrum saat gb çıkmışsın ee sen niye 100lük yaptın yüksek mi cıkmıştı nelere dikkat ettinde düştü:26:
benim 50 lik yüksekti kuzum.zaten diyetisyenin verdiği listeye göre hamileliğimin başından beri besleniyordum
İngilizce öğretmeniyim cnmm senin branşın ne*

biyoloji benimde branşım

kelebeğe kıyamamıştır hasbalar
ben isticem valla laboratuvardakiler eşimin arkadaşı yıkarım orayı valla
benimki 147 çıktı 50 lik sonucum

kelebeğe kıyamamıştır hasbalar
ben isticem valla laboratuvardakiler eşimin arkadaşı yıkarım orayı valla
benimki 147 çıktı 50 lik sonucum

aslında onlar içinde daha kolay olurdu kelebek ama yapmıyorlarmış
ne zaman senin 100 lük

canım köy sütü aldm kaynatıyorum yumurtada haşladım daha kahvaltı yapıcam yani canım sen kaçlık yaptırmıştın ilk 50lik mi bende dikkat edeyim bali bidahakine çıkmasın tatlı ekmek pilav yemicem meyve felan cok yiyorum ben mandelina felan haftada 2 kilo yani onalrda zararlımı ne yiyip ne yememem gerektini bileyimde ona göre

benim 50lik bakıldı ama 1 saat sonra ölçti bida ölçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…