canım çoook hamur kızartması çekiyorrrr, yapsam- yesem şişer miyim kızlar ? çok hafif var şişliğim şu an..
boşver hamur diye birşey yok hamur yok hamur yok düşünme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çoook hamur kızartması çekiyorrrr, yapsam- yesem şişer miyim kızlar ? çok hafif var şişliğim şu an..
kızlar bunlarda benim kızıma işlediğim patiklerrr :))) daha tam bitmedi aslında yanlarına düğmelerde dikilecek ama ben sabredemedim :)
Eki Görüntüle 852842 Eki Görüntüle 852843 Eki Görüntüle 852848
boşver hamur diye birşey yok hamur yok hamur yok düşünme![]()
13.30 da trt de "anne elimi tutsana " programı var ya, onu izlerken hamur kızartmalarımı açık bir çayla peynir ve domatesle yiyeceğimin hayalini kuruyorum şu annnn
45 dk var önümde3-4 tane yesem bi şey olmaz sanırım yaaa.. neyse minicik bi yapayım yiyim eğer kötü ederse bi daha yemem.. ben mutfağa gidiyorum kıslarrr
kızlar bunlarda benim kızıma işlediğim patiklerrr :))) daha tam bitmedi aslında yanlarına düğmelerde dikilecek ama ben sabredemedim :)
Eki Görüntüle 852842 Eki Görüntüle 852843 Eki Görüntüle 852848
benimde 2 gece önce yakın arkadaşım doğum yaptı çekimlerini ben yaptım
bu tombik bebeği paylaşayım dedim sizlerle
4.5 kilo doğdu erkek cinsiyeti
Eki Görüntüle 851826 Eki Görüntüle 851827
merhaba hamişler nasılsınız bebişler nasıl bizler iyiyiz kızımın sizlere selamı var çünkü şu an tekmeyi yedim:) arkadaşlar doğuma hazırlık kursuna gitmeye başladım ve orada ebenin söylediği şey bebeklerinize de kendinize de asla bebe yağı kullanmayın ben kendim kullanmadım dedi bebe yağı petrol ürünlerinden yapılıyormuş biraz araştırdım eve gelince mesela erkek çocukların göğüs büyümesi dahi yapabilirmiş kız çocuklarında erken ergenliğe girmeye yol açabilirmiş.Buyrun bulduğum bilgilerden bir seçme :Bebek yağı mineral yağdan yapılmıştır. Mineral yağı, bitkisel kaynaklı olmayan ve petrolden elde edilen sentetik bir maddedir ve bedenimize tamamen yabancıdır.Mineral yağı, bağırsaklarda bulunan yağda çözünür vitaminleri absorbe eder yani yutar, emer. Kısacası organik ve sağlıklı beslenip, vitamin destekleri alsanız da,cildinize sürdüğünüz petrol içerikli mineral yağ sayesinde, hepsi boşa gider çünkü bedeniniz bunlardan faydalanamaz..!Mineral yağı, cildimize sürdüğümüzde, cilt üzerini ince bir tabaka olarak kaplar. Emilmesi çok zordur ve bu yüzden, yani emilemediği için yağlı yağlı kalırız ve zannederiz ki cildimiz çok nemlendi..! Halbuki gözeneklerimiz tıkanmıştır ve toksinlerin cilt yoluyla atılımı engellenmiştir...
bunlar bazıları arkadaşlar bu arada öğrendiklerimi sık sık paylaşcam sizinle:)
valla o kız bunu doğurduysa kmse korkmasın 57 kilo ile doğuma girdi kızceğiz ben yanındaydım bi ıkkk demedi yahu![]()
Merhaba Annelerrr...
ben bugün 24+6 dayım ve ilk defa yazıyorumm.. kendim 25 senedir diabet hastasıyım... bu zamana kadar biraz fazla kilo aldım sanırım çünkü şekerim düştüğü için bir sürü kesme şeker meyve suyu gibi canımın istemediği yicekler yemeye maruz kaldım.. şimdiye kadar 12 kilo aldım ama aldığım 8 kiloyu neredeyse ilk hamile olduğum hafta aldım..şimdi kilomu korumaya çalışıyorum.. rica etsem şimdiye kadar aldığınız kiloları burada paylaşabilir misiniz?? ne durumdayım merak ediyorum da..
![]()
canım şubat anneleri kilo takibi diye bir konu var güncel bilgiler mevcut oraya bak istersen link veriyorum
hoşgeldin bu arada aramıza http://www.kadinlarkulubu.com/subat...bat-anneleri-klio-takibi-34.html#post32560179
teşşekkür ederim... okudum bilgileri.. benim kadar kilo alan yok sanırım![]()
arkadaşlar tetenoz ikinci doz aşısını vuruldunuz mu ben daha olmadım çok mu geç kaldım onun zamanı var mı biliyor musunuz
oyyyyyyyyy o ne çirkin bişi öyle yaaaaaaaaaaaaa
maşallah annesi
burna bak kocamanyerim o burnu tüm bebekerin burnu kocaman çıkıyor sanırım usgde
Heheheh sagol teyzesiii
Genelde tum bebeklerin oyle cikiyor usg'de tatlim![]()
4D cektirdik doktorun aleti cok iyidi.. Cok memnun kaldim doktordan![]()