• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar dışardayım progestan fitili her günkü saatten iki üç saat geç kullanmış olacağım sorun olur mu sizce
Bir kereden hiç bir şey olmaz.. daha önce benimde geciktirdiklerim oldu hiç sorun olmadı. Önemli olan genelinde düzenli kullanmakmış.

Kızlarr hamile kalan oldu mu 😍 ? Hangi doktorda tedavi oldunuz bende olcağım allahın izniyle 🙏🏼tüp bebekte kaçıncı gün gebelik testi yaptırıyor doktor acaba ?
Kaldık canım çoğumuz Allahın izniyle 🙏 darısı başına inşallh gonlune gore olur. Bnm doktrm transfer gunu hariç 10. Gunu kan verdirdi öncesınde evde yapmadım

Merhaba kızlar 15 aralıkta dondurulmuş 3. Gün 8 ve 9 hücreli çift embriyo transferi oldum. Transferden itibaren 1 hafta evde dinlendim işten izin aldım ve bu sırada tüm forumu gezindim okudum her pozitif haber de içimde kelebekler uçuştu acaba ben de bu duyguları tekrar yaşar mıyım diye ve dayanamayıp bugün üye oldum buraya yazıp aranıza katılabilmek işin. Bugün transfer sonrası 9. Günüm ve sol kasığımda inanılmaz sızı oluyor gün içerisinde. Daha önce bir olumsuz bir de pozitif olup sonradan düşen hcg değerim olmuştu. Bu kez kan verme gününe kadar bekleyip test yapmayacaktım ama bugün işte otururken bile birden sancı girip hareketimi kısıtlayınca ve regl ağrısından sanki farklı gibi olunca test yapmak istedim akşam eve gelip. Bu erken test silik çıktı ama sonrasında kaset test yaptım hiçbir şey yok tamamen negatif. Acaba gerçekten pozitif mi yoksa bozuk teste mi denk geldim bilmiyorum. Cumartesi günü kan testi vermemi söylemişti doktor şimdi nasıl bekleyeceğim bilemiyorum. Bu arada birkaç gündür geceleri boynum ensem saç diplerime kadar ter içinde uyanıyorum bu ilaçlardan dolayı mı acab böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda ?
Bende bu belirtileri yaşadım hep, yaz sıcağında bile terlemem terlemelerim başladı kasık sancılarım oldu umarım değeriniz çok yükaem gelir güzel haberleri bekliyoruz😊

Bende bu belirtileri yaşadım hep, yaz sıcağında bile terlemem terlemelerim başladı kasık sancılarım oldu umarım değeriniz çok yükaem gelir güzel haberleri bekliyoruz😊
Çok teşekkür ederim okudukça umutlanıyorum inşallah bu kez sağlıklı bir gebelik başlangıcına adım atabilirim 🙏🥰

Kızlar iyi geceler kaç gündür okuyorum mesajlarınızı daha yeni kaydoldum ve yazmak istedim aynı süreçlerden geçtiğimiz için bizi bizden başkası anlamaz Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah pozitifler sağlıcakla kucaklarına alsınlar negatifler de inşallah bir dahakinde pozitif olsunlar bu son olsun🙏🥹 bende 15 aralıkta transfer oldum 5.gün 5aa tek embriyo ilk demememiz sabah teste gideceğim evde test yapmak istemedim ama bugün yani 9.gün yaptım tabi ki negatif çıktı ona üzülmüyorum çünkü doğru sonucu kan belirleyecek inşallah hakkımızda en hayırlısı olur hepimiz için 🙏😍

Kaldık canım çoğumuz Allahın izniyle 🙏 darısı başına inşallh gonlune gore olur. Bnm doktrm transfer gunu hariç 10. Gunu kan verdirdi öncesınde evde yapmadım
Anladım canım ,Amin inşallah 🙏🏼 hepinizin adına sevindim sağlıkla gelsinler 🌸🍀

9. Gün erken gebelik testim de negatif çıktı kızlar. Umuyorum kanda sonuç farklı olur, sanırım inancım düştü biraz, yarın kontrol günüm bugün erken gebelik testinde çıkacak kadar değer olmalıydı sanki :(

Merhaba kızlar sizlere bir şey soracaktım bugün erken gebelik testi yaptım t+7deyim şimdi hafif açık pembe peçeteye silince leke geldi testin ve lekenin fotoğrafını yüklüyorum bi bakın arkadaşlar adetmi olucam yerleşme kanamasımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 🥹
Bence yerleşme 😇😍

Back
X