2014 Şubat Anneleri

evet ya diğer gruplara bakıyorum çatır çatır yzıylarlar biz kk çok boşlamışız :1:
gidiyim bakıyım onlar mevlüt için falan neler yapmışlar aralık ve kasım anneleri fikir olur belki :1::1:
şarkhanı bende görmedim annem bahsediyor yarın gideyim güzelse gidersin :1:

O çatır çatır yazanlar aylaklar mı acep benim gibi :51:
Anne önerdiyse kesin bir bildiği vardır.Yine sen git bak bize fikir verirsin :16:

Bu ne güzel bir haber yahu çok şükür artık sende bol bol burada olacaksın züppeerrrr :52::52:

O kimsecikler nerede tabi ki facete :1:
Bak şarkhanı da senden duydum valla orası da mı tavsiye şimdi :27:

ÖYle tabi ama kimsecikler kalmamış artık. Başta ne güzeldi. Yetişemiyodum hızınıza.. Şimcik herkesler face de :24:

O çatır çatır yazanlar aylaklar mı acep benim gibi :51:
Anne önerdiyse kesin bir bildiği vardır.Yine sen git bak bize fikir verirsin :16:

niye bende yazıyorum aylak olmaya gerek yok ki ! :) yoksa aylak mıyız biz :1::1:
yarın bakırköy pazarı ve eminönü var :1: bakalım neler alıcam :27:

niye bende yazıyorum aylak olmaya gerek yok ki ! :) yoksa aylak mıyız biz :1::1:
yarın bakırköy pazarı ve eminönü var :1: bakalım neler alıcam :27:

Valla seni bilmem ama ben aylağım ve kabul ederek itiraf ediyorum :27:
Yarın çok yoğun bir gün olacak belli bu gece erken yat bari :31:

Valla seni bilmem ama ben aylağım ve kabul ederek itiraf ediyorum :27:
Yarın çok yoğun bir gün olacak belli bu gece erken yat bari :31:

1 haftadır her akşam bi yerdeyiz evimi temizlemem lazım bu akşam yine teyzeme gidiyorum , eşim iş dönüşü alacak gidince biraz toparlasam hiç fena olmaz :17::17:

Ben Muğla'da yaşıyorum ve ne yazıkki pazarda falan pek bişey yok :5: istanbulda olanlar bu konuda çok şanslı

merhaba canım ben pierre cardinden aldım ps102trs modeli yazınca çıkıyo baston puset.. puset kısmı 1 yaşına kadar kullanılıyor, bebek sana dönük şekilde duruyor .. ayrıca puset oto koltugu olarak da kullanılıyor... çok hafif ve kullanışlı katlanması falan pratik... 370 gibi bi fiyata geldi bize aldığımız diğer şeylerle toplu fiyat üzerinden indirim yapmışlardı... diğer araba modelleri çok hantal geldi bana daha sevimli ve şık görünüyorlar ama bagajda falan çok yer kaplıyorlar.. eşim yanımda olmadıgı zamanlarda bunu daha rahat kullanırım diye düşünüyorum... servis noktasında da iyi olduklarını söyledi alan adam.. yani kullanıcı hataları da garanti kapsamında falan dedi.. mesela park yatagı da orda aldık evde kuramadık meğerse orta göbekte bi hatası varmış götürdük hemen değiştirdi hiç sorgulamadı saolsun.. yenisinde bi sıkıntı yok.. daha kullanmaya başlamadık ama satış ve ilgilenme kısmında pierre cardinden memnun kaldım bakalım kullanırken nasıl olacak:1:

Canım ya bende pierre cardinin o modelini beğendim. Ama ben hep öne bakıyor bebek diye biliyorum. Kendimize dönüyor mu ana kucağı kısmı.. Puset kısmı ana kucağı çıktıkdan sonra kullanılan kısım o da dönmüyo diye biliyorum. Ama benimde en çok beğendiğim model o olmuştu, çok şirin gelmişti bana.. Senin fiyat çok iyi yalnız nerden almıştın.. ben nette baktım en uygun fiyat bile 399 tL. mağazada en fazla bize 469 a indiler..

1 haftadır her akşam bi yerdeyiz evimi temizlemem lazım bu akşam yine teyzeme gidiyorum , eşim iş dönüşü alacak gidince biraz toparlasam hiç fena olmaz :17::17:

Ahandraa bugün yine aybarsı görüş günü desene :16:
Ama bence evi fazla takma kafaya şimdi toplarsın yarın yine dağılır :59:

Son düzenleme:
:1::1::1::1: bensiz nasıl gidersin sen :47::47::47:
valla ilk defa eminönünü bende özledim çeyiz amanı nefret ediyordum şimdi de zevkle gidiyorum.

bu arada dün görümcem tüm keçelerini bana verdi onlardan mevlüde falan neler yapabilirim basit örnekleriniz varmı ?

taç yap sıpaydi kolay :49:

$404945_10151750344866040_8194167_n.webp

Ahandraa bugün yine aybarsı görüş günü desene :16:
Ama bence evi fazla takma kafaya şimdi toplarsın yarın yine dağılır :59:

aynen görelim bakalım sıpayı neler yapıyor :17:
öyle oluyor ama bıraktım mı da tam bırakıyorum temizliği kaç gündür eve girip pijama giyip yatıyoruz hiç etrafa bile bakmıyoruz :17:

isim kesmesi zor diyorlar keçe ileilgili hiç bilgim yok
bide gelenlere dağıtacak bişey yapayım demiştim

aynen görelim bakalım sıpayı neler yapıyor :17:
öyle oluyor ama bıraktım mı da tam bırakıyorum temizliği kaç gündür eve girip pijama giyip yatıyoruz hiç etrafa bile bakmıyoruz :17:

yine yakışıklı bir fotoğrafını bekliyorum :69:
Olsun varsın zaten sancılanıyorsun bir de umursamıyorsun evin temizliği senden önemli değil :30:

yine yakışıklı bir fotoğrafını bekliyorum :69:
Olsun varsın zaten sancılanıyorsun bir de umursamıyorsun evin temizliği senden önemli değil :30:

yollarım gidince uyanırsa tabi :1: 9 dan sonra uyanıp gece kuşu gibi oturuyormuş :1:

salladım iyice birisini ayarlayıp komple temizlik yaptırmak istiyorum

yollarım gidince uyanırsa tabi :1: 9 dan sonra uyanıp gece kuşu gibi oturuyormuş :1:

salladım iyice birisini ayarlayıp komple temizlik yaptırmak istiyorum

Uykuda da olsa bir poz olsun ya :26:
Bak bence de bir kadın bul o yapsın sen elleme.Şimdi yok orayı da temizleyeyim yok şurayı da derken durmazsın sen :50:

Merhabalar :) bugün şeker yüklemem yapıldı 50 grlık oldu , ilk önce anlamadım da sonrasında bi çarptı sağolsun :) yarında taşınıyorum inşallah halledebileceğiz. Annem sağolsun topladı bütün evi hakkı ödenmez..

Uykuda da olsa bir poz olsun ya :26:
Bak bence de bir kadın bul o yapsın sen elleme.Şimdi yok orayı da temizleyeyim yok şurayı da derken durmazsın sen :50:

tamam akşama en güzel pozunu yollarım maymunun :1:

ya benim temizlik konusunda kafam allak bullak bu ay sonunda teyzem mevlüt yapacak ondan sonra annemin izinli olduğu bir hafta kadını çağırıp temizleteyim büyük temizlik yapacak halılar falan filan. sonra kızımın odasını hallederiz diye düşünüyorum.

ama bu sefer de temizlik için erken olacak izne çıkınca yaptırıp sonra doğum zamanınmı beklemeyi düşünmüştüm hep kafam karıştı.

bir diğer alternatif te kızın odasını aralıkta halledeyim büyük temizliği sonra mı yaptırsam diye düşündüm :17:

kızlar alışveriş ettiğiniz bir internet sitesi var mı ben alanyada hiç aradığımı bulamıyorum ya bide uydurukmuş gibi geliyor şöyle internetten sipariş verebileceğim bir site biliyor musunuz acep?

kızlar alışveriş ettiğiniz bir internet sitesi var mı ben alanyada hiç aradığımı bulamıyorum ya bide uydurukmuş gibi geliyor şöyle internetten sipariş verebileceğim bir site biliyor musunuz acep?

butikbebe , unnado , limango mompery

bunlara bakabilrisin

Back
X