- Emoji Skoru
- 266
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #4.241
Evet gercekten korkuyorum gorunceBu tarz kanamalar normalmiş doktorum oyle soyledi canım ama insan illaki endişe duyar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gercekten korkuyorum gorunceBu tarz kanamalar normalmiş doktorum oyle soyledi canım ama insan illaki endişe duyar
İnşallah güzel haberler alırsın bize de umut olursun inşallah haber vermeyi unutma bizeBenimde 8 günüm yarın sabah kan vereceğim hiç belirtim yok çok üzgünüm 2 gündür olmadığını düşünüyorum ağlıyorum sürekli hormonlardan sanırım inşallah tersi çıkar güzel sonuçlar alırız![]()
Benimde 8 günüm yarın sabah kan vereceğim hiç belirtim yok çok üzgünüm 2 gündür olmadığını düşünüyorum ağlıyorum sürekli hormonlardan sanırım inşallah tersi çıkar güzel sonuçlar alırız![]()
Kızlar, belirti görmek de belirti görmemek kadar normal diyorlar tüm doktorlar. Hatta chatgptye yazın, bak nasıl rahatlatacak içiniziBenimde 8 günüm yarın sabah kan vereceğim hiç belirtim yok çok üzgünüm 2 gündür olmadığını düşünüyorum ağlıyorum sürekli hormonlardan sanırım inşallah tersi çıkar güzel sonuçlar alırız![]()
Aaaa hangi baro :)Avukatım![]()
Ankara :)Aaaa hangi baro :)
Ben de avukatım
Ben de 9 aralıkta transfer oldum. 19 Aralık pozitif sonucu aldım. 05 Ocak hepsi için gün verildi. Kese, Bebek, kalpkızlar 2. sonucum da geldi artış güzel maşallah ama kese ve kalp atışı için 8 Ocak randevu verdiler 15 gün nasıl dayanacağız bilmiyorum :) Geç mi biraz sizlerin de böyle mi oldu.
Ben de İstanbul kaosu :)Ankara :)
Bende bir defa oldum muz yiyin. Hazır su için.Hanımlar ishal olan var mıydı? T+2yim ve ishalim çok fena.![]()
Geçmiş olsun üzüldüm inşallah en kolay şekilde pozitifi görürsünğzBenim sonucum negatif malesefinşallah sonuç bekleyenlerinki pozitif olur
![]()
ÜzüldümBenim sonucum negatif malesefinşallah sonuç bekleyenlerinki pozitif olur
![]()
Ay maşallah maşallah çok sevindin inşallah bende pozitif görürüm ve sağlıklarla kucaklarımıza alırızHiç üzülmeyin moralinizi de bozmayın tek 5. gün 4ab embriyomla pozitif sonuç aldım. ! tane gerekli sadece hiç üzmeyin kendinizi Allah tez zamanda pozitif sonuç nasip etsin :)
Allah sabır versin ikimize de :)Ben de İstanbul kaosu :)
Benimde 3. gün embriyosu 8 bölünmeli. iyi demişti doktorum, nerde yaptırdınız acaba süreç nasıl geçti3. Gün embriyosu inşallah sorunsuz kolaylıkla tutunur![]()
Amin inşaAllah en çok da bu süreçte gerçekten hayata yetişemiyorum gibiAllah sabır versin ikimize de :)
İnşallah canım öyle tabi belirti aramayın diyorlar ama insan bir umut arıyor işteKızlar, belirti görmek de belirti görmemek kadar normal diyorlar tüm doktorlar. Hatta chatgptye yazın, bak nasıl rahatlatacak içinizibelirti göstermeden pozitif olan hikayeler de var burada, yüreğiniz sıkıştırmayın. İnşallah pozitif sonuçları görürüz
![]()
Benimde 5 ocaktakızlar 2. sonucum da geldi artış güzel maşallah ama kese ve kalp atışı için 8 Ocak randevu verdiler 15 gün nasıl dayanacağız bilmiyorum :) Geç mi biraz sizlerin de böyle mi oldu.
Doktorum bgn stres yapmamaya calıs dedi sen ve bebeğin önemlisiniz dedi ama ne mümkün :)Amin inşaAllah en çok da bu süreçte gerçekten hayata yetişemiyorum gibi