• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Benimde 8 günüm yarın sabah kan vereceğim hiç belirtim yok çok üzgünüm 2 gündür olmadığını düşünüyorum ağlıyorum sürekli hormonlardan sanırım inşallah tersi çıkar güzel sonuçlar alırız ❤️
İnşallah güzel haberler alırsın bize de umut olursun inşallah haber vermeyi unutma bize

Benimde 8 günüm yarın sabah kan vereceğim hiç belirtim yok çok üzgünüm 2 gündür olmadığını düşünüyorum ağlıyorum sürekli hormonlardan sanırım inşallah tersi çıkar güzel sonuçlar alırız ❤️
Kızlar, belirti görmek de belirti görmemek kadar normal diyorlar tüm doktorlar. Hatta chatgptye yazın, bak nasıl rahatlatacak içinizi ♥️ belirti göstermeden pozitif olan hikayeler de var burada, yüreğiniz sıkıştırmayın. İnşallah pozitif sonuçları görürüz 🙏

kızlar 2. sonucum da geldi artış güzel maşallah ama kese ve kalp atışı için 8 Ocak randevu verdiler 15 gün nasıl dayanacağız bilmiyorum :) Geç mi biraz sizlerin de böyle mi oldu.
Ben de 9 aralıkta transfer oldum. 19 Aralık pozitif sonucu aldım. 05 Ocak hepsi için gün verildi. Kese, Bebek, kalp

Hiç üzülmeyin moralinizi de bozmayın tek 5. gün 4ab embriyomla pozitif sonuç aldım. ! tane gerekli sadece hiç üzmeyin kendinizi Allah tez zamanda pozitif sonuç nasip etsin :)
Ay maşallah maşallah çok sevindin inşallah bende pozitif görürüm ve sağlıklarla kucaklarımıza alırız🙏🏼 sizin doğal siklus mu oldu benim öyle olacak regli olmayı bekliyorum artık ben

Kızlar, belirti görmek de belirti görmemek kadar normal diyorlar tüm doktorlar. Hatta chatgptye yazın, bak nasıl rahatlatacak içinizi ♥️ belirti göstermeden pozitif olan hikayeler de var burada, yüreğiniz sıkıştırmayın. İnşallah pozitif sonuçları görürüz 🙏
İnşallah canım öyle tabi belirti aramayın diyorlar ama insan bir umut arıyor işte 🥹

kızlar 2. sonucum da geldi artış güzel maşallah ama kese ve kalp atışı için 8 Ocak randevu verdiler 15 gün nasıl dayanacağız bilmiyorum :) Geç mi biraz sizlerin de böyle mi oldu.
Benimde 5 ocakta ☺️☺️ kese ve kalp aynı anda. 2.kan sonucundan 12 gün sonrasına vermiş oldu

Kızlarrr yaaa bende kalp atışı için gideceğim haftaya ama bir belirtim yok yaa normal mi bilemedim ? Mide bulantısı vs hiç bir şey yok benim gibi olanlar var mııı ???

Back
X