Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyvah eyvah desene artık tekmelerinden hareketlerinden şikayet etmeye başlayacağımız zamanlar geldi:)gunaydın kızlar nasılsınız
iyisiniz inş.
bizde iyiyiz çok şükür biraz uykumuz var
dün akşam burdan çıkmadan az önce kızım bana içerde bir tekme attı daha doğrusu tekmede değil bence kafasıydı göbeğimin 4 parmak yukarısından bir gerildi sanki çıkacak sertleşti o bölge 3-5 sn line fakat bir acıdı o ağrı akşam boyu devam etti sertlik geçmesine rağmen ağrı taaaa sırtıma böbreğime vurdu ya sağ tarafım komple iptaldi ve o kafasını verdiği kısım ilk etki ettiği kısım halen dokununca etim ezilmiş bi yere vurmuşum gibi ağrıyor
oğlum karnımda bile usluydu bu kızla vay halime![]()
Geçmiş olsun canım. Hakkaten neden yordun ki kendini? Gerçi insana bi an gaz geliyor, yürüyüş yapacak olma fikri cazip geliyor ama pek yatamıyor galiba artık bize. Ben de uzun yürüyüşe çıktım mı belime bi ağrı sağlanıyor. O yüzden çok sık çıkamıyorum.Günaydın güzel anneler ve bebişlerinasılsınız?
ben iyiydim ama su an pek değilim.sabah eşim bırakıyo beni işe.ofise bi girdim tlfnum yok.tabana kuvvet dedim eve gittim.ev de yakın en fazla 400 m falan.git gel 800 m diyelim....resmen yarım saatte gittim geldim eve.sağ kalçamda batma var benim uzun zamandır....ayağıma da vuruyo ağrısı.normalde pek yürümüyodum.şimdi yürüyünce daha çok ağrıdı.basamıyorum su an üstüne.zor geldim ofisebir de sağ kasıgıma girdi agrı ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum....
![]()
Zaten kızlar da söylemiş düz olsun diye ama bence odayı yerleştirdikten sonra karar verin canım. Biz duvarları pembeye boyadık. Mobilyalar beyaz diye oo uyku setini de fon perdeyi de fuşya gibi alsak olur diyorduk ki mobilyalar gelince bi baktık hayalimizdeki kadar açmadı odayı. O yüzden şimdi uyku setini hep açık renk aldık. Fon perdeyi de öyle yapmayı planlıyoruz. En olmadı beyaz tül kalacak.Tülümüzün siparişini de verdik Cumartesi alacağız
tek bir yan tarafına japon perde almak istiyorum. Düz pembe mi alayım yoksa desenli mi sizce ?
Eki Görüntüle 859411
iyi o zaman güle güle kullan![]()
mobilya kokusu bizim 2 hafta oldu hala çıkmadı eve girince acayip kokuyor üstelik boş oda camı da sürekli açık
eşyaları yıkayana kadar çıkar inşallah
Zaten kızlar da söylemiş düz olsun diye ama bence odayı yerleştirdikten sonra karar verin canım. Biz duvarları pembeye boyadık. Mobilyalar beyaz diye oo uyku setini de fon perdeyi de fuşya gibi alsak olur diyorduk ki mobilyalar gelince bi baktık hayalimizdeki kadar açmadı odayı. O yüzden şimdi uyku setini hep açık renk aldık. Fon perdeyi de öyle yapmayı planlıyoruz. En olmadı beyaz tül kalacak.
Valla canım çıkmıyor o koku yaa. Bizim de 1 hafta oldu hala evin içi kokuyor. Ama geçen eşim bir şey okumuş, bir kabın içine soğanı kesip koyuyorsun, odanın kapısını da kapatıyorsun, altını falan da tabii hava almasın diye iyice kapatıyorsun. 24 saat öyle durumca kokusu geçiyormuş. Ben bu 2; saat olayını bilmediğim için bi açıp bakmış oldum odaya işin büyüsünü bozmuşum. Ama tekrarlayacağız bu soğan olayını, sanki biraz azaldı çünkü koku. Ama uyarayım ilk bi açtığınızda 1 saat falan çok fena soğan kokuyor ev:))
valla dediğin gibi bbilimim
bu ebru şallı her gün 5 km nası yürümüş yaw
bir de her gün bir 1 kilo kivi yemiş.ben günde 3 tane falan yiyorum.....zaten yediğim meyvenin haddi hesabı yok
aynen canım cok koyu da olmasın.1-2 ton koyusu olabilir..
valla zaten sabahları nefes darlığım oluyodu....şimdi nefes nerden cıkıo bilmiyorum![]()
allah korusun tatlımmmmgünaydin ciciş anneler..ya hanımlar benim kızım üc gündür tekmeleri cok aşada hissediyorr sizce normalmi bide benim erken dogum riski varr cok korkuyorum dogum yapacam diyee allah yardimcımız olur.
bbilim cadaloz senin kız.yerim kafasını ben onungunaydın kızlar nasılsınız
iyisiniz inş.
bizde iyiyiz çok şükür biraz uykumuz var
dün akşam burdan çıkmadan az önce kızım bana içerde bir tekme attı daha doğrusu tekmede değil bence kafasıydı göbeğimin 4 parmak yukarısından bir gerildi sanki çıkacak sertleşti o bölge 3-5 sn line fakat bir acıdı o ağrı akşam boyu devam etti sertlik geçmesine rağmen ağrı taaaa sırtıma böbreğime vurdu ya sağ tarafım komple iptaldi ve o kafasını verdiği kısım ilk etki ettiği kısım halen dokununca etim ezilmiş bi yere vurmuşum gibi ağrıyor
oğlum karnımda bile usluydu bu kızla vay halime![]()
he ya jacko aynısı bendede var.birde bana akıl veriyorlar yürüyüş yap.yahu bacağımı kesip atasım geliyorGünaydın güzel anneler ve bebişlerinasılsınız?
ben iyiydim ama su an pek değilim.sabah eşim bırakıyo beni işe.ofise bi girdim tlfnum yok.tabana kuvvet dedim eve gittim.ev de yakın en fazla 400 m falan.git gel 800 m diyelim....resmen yarım saatte gittim geldim eve.sağ kalçamda batma var benim uzun zamandır....ayağıma da vuruyo ağrısı.normalde pek yürümüyodum.şimdi yürüyünce daha çok ağrıdı.basamıyorum su an üstüne.zor geldim ofisebir de sağ kasıgıma girdi agrı ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum....
![]()
bencede düzzTülümüzün siparişini de verdik Cumartesi alacağız
tek bir yan tarafına japon perde almak istiyorum. Düz pembe mi alayım yoksa desenli mi sizce ?
Eki Görüntüle 859411
hoşgeldin canımmibebişkonun ismi bellimimerhaba bende 28 haftalık hamileyim kızım olucak inşallah 06.02.2014 doğum tarihimiz. bu kasık ve bacak ağrısı bendede oluyodu hemde 5 aylıken doktoruma söylediğimde bana magvital verdi her akşam suyun içinde döküp içiyorum. ve bir kaçgün sonra yok oldu. magnzyum eksikliğinden oluyormuş. ayrıca magnezyum eksikliği erken doğumada neden oluyormuş kasılmalar erken başlıyomuş. inşallah hemipiz bebeklerimize sağsalim kavuşuruz..
günaydın canım,
ebru'nun sporcu geçmişi olunca bizlerin onun gibi olması beklenemez tabi.kadın son aylarında bile çok fit hatundu. mesela kaleci volkan'ın eşi zeynep de bizim gibi 7. ayın içinde ve sadece 7 kilo almış. sadece karnında biraz gaz var gibi duruyor.
ebruyu da bence abartmışlar, her gün 1 kilo kivi mi yenir ayol, benim günde 4 tane meyve yeme hakkım var, o da elma, armut, şeftali, greyfurt,kiraz...aksilik şeftali ve kirazın mevsimi değil. ama inşallah başka meyvelere de geçicem bir süre sonra.
bu arada kızlar ben bugün tartıya çıkınca 3 hafta önceki kiloma indiğimi gördüm, 1 kilo vermişim. doktorun verdiği diyet herhalde 1800 kcal.lik bir diyet. normalde 4 günde 1 kilo verilmez, ödem atmış olabilirim diye düşünüyorum. bundan sonra çok kilo vermem umarım, bebiş zayıf kalacak diye korkuyorum ama doktorlar olsun, gebeliğinde şeker çıkıp diyet yapanlar olsun bunun tam tersini söylüyor. bebek ne olursa olsun kilo alıyormuş, bakalım bir sonraki doktor kontrolüm 2 hafta sonra, çok merak ediyorum gelişimi nasıl olacak diye.
Odamız hazır şuanda mobilyası duvar boyası halısı uyku seti hepsi var uyku seti ile tül hemen hemen aynı renk bir kaç pembe detay daha istiyorum
kız bebek odası olacağı için pembe dekorasyon eşyaları koyacağım.
Oda kokusu sanırım soğan kokusundan iyidir ya yemek yaparken bile bu aralar zorlanıyorum soğanın kokusu elime sinince.
hiç çıkmazsa evde olmadığım bir gün eşime yaptırırım![]()
bence bir kilo kivi abartı yawgünaydın canım,
ebru'nun sporcu geçmişi olunca bizlerin onun gibi olması beklenemez tabi.kadın son aylarında bile çok fit hatundu. mesela kaleci volkan'ın eşi zeynep de bizim gibi 7. ayın içinde ve sadece 7 kilo almış. sadece karnında biraz gaz var gibi duruyor.
ebruyu da bence abartmışlar, her gün 1 kilo kivi mi yenir ayol, benim günde 4 tane meyve yeme hakkım var, o da elma, armut, şeftali, greyfurt,kiraz...aksilik şeftali ve kirazın mevsimi değil. ama inşallah başka meyvelere de geçicem bir süre sonra.
bu arada kızlar ben bugün tartıya çıkınca 3 hafta önceki kiloma indiğimi gördüm, 1 kilo vermişim. doktorun verdiği diyet herhalde 1800 kcal.lik bir diyet. normalde 4 günde 1 kilo verilmez, ödem atmış olabilirim diye düşünüyorum. bundan sonra çok kilo vermem umarım, bebiş zayıf kalacak diye korkuyorum ama doktorlar olsun, gebeliğinde şeker çıkıp diyet yapanlar olsun bunun tam tersini söylüyor. bebek ne olursa olsun kilo alıyormuş, bakalım bir sonraki doktor kontrolüm 2 hafta sonra, çok merak ediyorum gelişimi nasıl olacak diye.
günaydın canım,
E tamam o zaman her halini de gördüysen düz olan istediğin tonda bir pembeyi seçersiniz. İnş istediğin gibi bulursun canım. Evet eşin yapabilir hakkaten. Sen teyzene falan gidersin bebiş sevme bahanesiyle gece de orda kalırsın:) eşin de evi soğan kokutur:)) ama cidden kapı kapalıyken bile dışarı geliyor koku yaa, ben de dışarısı böyleyse içerisi kim bilir nasıldır diye meraktan uzatmıştım kafayı ki yapmamam gerekiyormuş![]()
günaydın canım,
hoşgeldin canım senin yokluğunda seni arıyorum vallahi canım ya iş yerine ne zararı varmış bu siteninKizlarrrr gunaydin.
Nasilsiniz bakalim?? Aksamlari eve gidince okuyordum yazismalarinizi. Laptop um tamire gitti artik o da yok cumaya kadar :s çıldırmazsam iyidir.(
gunaydın okudunmu geçmişigünaydınnn lipoooo
bende gıcığım ebru ya heheh
kasım ,aralık , ocak annelerine bakıyorum arada aldıklarına falan eksiğimiz var mı diye![]()
canım bence sen uyma onlara yinede bazısı abartıyor gibi geliyor bana
mesela ben önceden temmuz annelerine falan bakardım temmuz annesi kaç tane hastane çıkışı almış oysa hepsi kışlık fakat yazlık hastane çıkışları var o sıcakta zaten çocuk tulum falanda giyemez yani bazısı bilinçsiz alıyor
merhaba bende 28 haftalık hamileyim kızım olucak inşallah 06.02.2014 doğum tarihimiz. bu kasık ve bacak ağrısı bendede oluyodu hemde 5 aylıken doktoruma söylediğimde bana magvital verdi her akşam suyun içinde döküp içiyorum. ve bir kaçgün sonra yok oldu. magnzyum eksikliğinden oluyormuş. ayrıca magnezyum eksikliği erken doğumada neden oluyormuş kasılmalar erken başlıyomuş. inşallah hemipiz bebeklerimize sağsalim kavuşuruz..
günaydın canım,
allah korusun tatlımmmm
bbilim cadaloz senin kız.yerim kafasını ben onun
he ya jacko aynısı bendede var.birde bana akıl veriyorlar yürüyüş yap.yahu bacağımı kesip atasım geliyor
bencede düzz
hoşgeldin canımmibebişkonun ismi bellimi
Kizlarrrr gunaydin.
Nasilsiniz bakalim?? Aksamlari eve gidince okuyordum yazismalarinizi. Laptop um tamire gitti artik o da yok cumaya kadar :s çıldırmazsam iyidir.(
hoşgeldin canım senin yokluğunda seni arıyorum vallahi canım ya iş yerine ne zararı varmış bu sitenin
gunaydın okudunmu geçmişi
canım bence sen uyma onlara yinede bazısı abartıyor gibi geliyor bana
mesela ben önceden temmuz annelerine falan bakardım temmuz annesi kaç tane hastane çıkışı almış oysa hepsi kışlık fakat yazlık hastane çıkışları var o sıcakta zaten çocuk tulum falanda giyemez yani bazısı bilinçsiz alıyor
düvelim öyle diyenleri hüzom![]()
okudummm birazını
senin dolabı merak ediyorum