2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar.....nasılsınız?:16:erkenciyim bugün.eşimin erken gitmesi gerekiyodu işe.sen uyu yürüyerek gidersin dedi.yok yokkkk dedim dünkü yürüyüş maceramdan sonra :1: erken kalkarım ben sen bırak beni dedim :9:

kızlarrr günaydınnnn:54:dün akşam yazmıştım ama bebeğimin kilosunu yazmayı unutmuşum....1293gr....gayet iyi olduğunu söyledi doktor...boyu hakkında birşey demedi....ben de fl hadlock ile 7nin çarpıldığını okudum ve 5.50*7den 38.5 gibi birşey oluyor sanırım doğruysa:31:ben gene kilo almışım buarada:27:nasıl beceriyorum anlamıyorummmm....

maşallah serpilim:nazar::16:

günaydın kızlarr
istanbulda hava pırr diye değişti kapalı soğuk bi hava var artık:ssz:

yarın bebişimi görcem inşallah güzel büyümüştür aslanım yiğidom:16:
he bi de biraz alışveriş yaparım hazır toktora gitmişken boş dönmek olmaz:51:

Günaydın kızlar.....nasılsınız?:16:erkenciyim bugün.eşimin erken gitmesi gerekiyodu işe.sen uyu yürüyerek gidersin dedi.yok yokkkk dedim dünkü yürüyüş maceramdan sonra :1: erken kalkarım ben sen bırak beni dedim :9:

maşallah serpilim:nazar::16:

kızçeemyürümekten zarar gelmez yürü sen:)
yarın toktora giderken bi 25 dk yüricem mesela:D
annemde salma kendini yürü dio:51:
eşimde şeyini çıkartıo bazen 1 saat yürütüo gitgel iki saat:27:
allahtan bu durum sadece haftasonu yaşanıo:ssz:

günaydın kızlarr

hadi gözün aydın lepicim...biz dün görüştük oğluşumla:16:burası da çok kapalı....moral bozucu:43:

boş dönmek olurmu hiçççççççç....biz de dün hastaneden çıkınca alışveriş yaptık....eşim sağolsun gidip abuk abuk şeylere sarktı:1:neyse ki ihtiyaç dışı tek bir alt üst takım aldık beşiktaşlıyız da görünce dayanamadı:23:tırnak makası,banyo havlusu,banyo süngeri,dalan sabun tozu ve bir de dalinin 6lı setini aldık şimdilik....daha da bitmiyor eksiklerimiz:31:

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bugün. sabah sabah krampla uyandım.hemen sarıldım magnezyuma.ama nasıl bi sancıymış öyle o kramp.

kızçeemyürümekten zarar gelmez yürü sen:)
yarın toktora giderken bi 25 dk yüricem mesela:D
annemde salma kendini yürü dio:51:
eşimde şeyini çıkartıo bazen 1 saat yürütüo gitgel iki saat:27:
allahtan bu durum sadece haftasonu yaşanıo:ssz:

kuzumm lepimmm bende istiyorum yürümek ama imkansız....sağ kalçamda bi agrı bacağıma vuruyo.....düşün sol ayağımı pantolona geçirmem için sag ayağımın üstünde durmam gerekiyor ya onu bile yapamıom....oturup da giyiniyorum...o yüzden yürüyemiyorum.annem de yürüdükçe açılır işte hiç yürümediğinden diyo ama sürünerek mi gelim yolun yarısını :5:

günaydın kızlar nasılsınız bugün. sabah sabah krampla uyandım.hemen sarıldım magnezyuma.ama nasıl bi sancıymış öyle o kramp.

günaydın canım.Allah basa vermesin bi daha.benimde geçen gece 3 kez üstüste oldu.tam geciyo diyorum yine oluyo....yarım saat ağladım,cok acıdı:5:

günaydın canım.Allah basa vermesin bi daha.benimde geçen gece 3 kez üstüste oldu.tam geciyo diyorum yine oluyo....yarım saat ağladım,cok acıdı:5:

valla cok doğru dedin allah vermesin bidaha.eşime dedim tut ayağımı hemen masaj yaptı oda ama cok kötü bişeymiş yahuu..

Günaydın kızlarrr
Emzik konusu geçmiş benim tüm yiğenler kauçuk kullandı silikonu attılar hep ben de uyku aşamasında kullanmayı düşünüyorum..nuk alıcam ben de..

kuzumm lepimmm bende istiyorum yürümek ama imkansız....sağ kalçamda bi agrı bacağıma vuruyo.....düşün sol ayağımı pantolona geçirmem için sag ayağımın üstünde durmam gerekiyor ya onu bile yapamıom....oturup da giyiniyorum...o yüzden yürüyemiyorum.annem de yürüdükçe açılır işte hiç yürümediğinden diyo ama sürünerek mi gelim yolun yarısını :5:

ben de istiyorum ama belimin ağrısından adım atamayacak hale geliyorum....çok sevgili kayınvalidem de anlamıyor sağolsun...hareketsizlikten kilo aldığımı iddia edip canımı sıkıyor:27:hamile olmadan önce ben 8 9 km yol yürürdüm ya çünkü:52:birden kesildi böyle oldu hey allahımmm

Günaydın herkese ;

kızımla birlikte koca bir böreği hüplettik kendimi tebrik ediyorum :125: tabi nisa duru yu da :1:
güzel bir gün olur inşallah bugün az yemem lazım öğlene salata getirdim kendime :)
akşama kv gidicez aşure yapmış bide onu yicem :1: bol yemekli bir gün olacak :2:

ya kızlar odasının halısını nerden aldınız?daha öncede sordum kimse cevap vermedi.

Ben civil den aldım markası da confetti.

işte bunun gibi çıtçıtsız bir tane aldım bugün....bu mu giydirilmiyor.....göbeği düşene kadar bu dedi bana kız:26:bir de bbilimin koyduklarından almıştım...

bunu bizim hastane giydirmedi normal alttan çıtçıtlı badisini giydirdi :34:

kızlar siz yalancı emzik vericek misiniz bebişlerinize? ben vermeyi düşünüyorum alırsa tabi :31: nuk ortodontik bpa içermeyen kauçuk emzik alldım bugün bi de silikon vardı ama silikon daha yapaymış , kauçuk daha doğalmış ben de kauçuk aldım artık sevmezse silikon deneriz:34:

emzik vermek istiyorum ama uykuya geçiş sırasında eğer isterse sürekli emzikle yaşayan bir çocuk istemiyorum ama bakalım kızım neler yaşatacak bana :1:
Ortodontik 0*3 ay aldım.

günaydın kızlarr

İstanbul kışa hazırlanıyor artık serin oluyor hava sanki

görüş günü demek ne güzel :34: bak bakalım büyümüş mü
sonrada hooop civil e :1:

hadi gözün aydın lepicim...biz dün görüştük oğluşumla:16:burası da çok kapalı....moral bozucu:43:

boş dönmek olurmu hiçççççççç....biz de dün hastaneden çıkınca alışveriş yaptık....eşim sağolsun gidip abuk abuk şeylere sarktı:1:neyse ki ihtiyaç dışı tek bir alt üst takım aldık beşiktaşlıyız da görünce dayanamadı:23:tırnak makası,banyo havlusu,banyo süngeri,dalan sabun tozu ve bir de dalinin 6lı setini aldık şimdilik....daha da bitmiyor eksiklerimiz:31:
ayy darısı başımaa ultrasonda nekadarlık çıktı sıpaa baya kilolu çünkü maşallah subanallah
o dediklerini ben netten aldım yaa gez gez alamıom sonra kalıodu hepiciğini aldım kurtuldum:)
ama arada dediğin gibi liste dışı alımlar oluo onlarda artık hevesten almiyip de napcann:46:

gece ben de tam bacağımı gererken girdi kramp ne iğrenç bişi magnezyumuda içip yattım halbusi
yarın doktora dicem
zaten kalsiyum yazacaktı onunda faydası olur heralde artık

neden ayağında öyle problem var belden baskı mı gelio acaba doktorunla konuş bunu bence cancazım

Günaydın herkese ;

kızımla birlikte koca bir böreği hüplettik kendimi tebrik ediyorum :125: tabi nisa duru yu da :1:
güzel bir gün olur inşallah bugün az yemem lazım öğlene salata getirdim kendime :)
akşama kv gidicez aşure yapmış bide onu yicem :1: bol yemekli bir gün olacak :2:

emzik vermek istiyorum ama uykuya geçiş sırasında eğer isterse sürekli emzikle yaşayan bir çocuk istemiyorum ama bakalım kızım neler yaşatacak bana :1:
Ortodontik 0*3 ay aldım.

günaydın...neyse artık almış bulundum ikisini de koyarım da hangisini giydirirlerse:34:

Günaydın kızlarrr
Emzik konusu geçmiş benim tüm yiğenler kauçuk kullandı silikonu attılar hep ben de uyku aşamasında kullanmayı düşünüyorum..nuk alıcam ben de..
emzik ben de nuk kauçuk aldım aldıklarımız topikinde de var zaten
kauçuk doğal malzeme anne göğsüne yakın
bir de damaklı tercih etmek gerek ağız yapısını bozmasın diye

Benim de 1-2 gündür oluyor kramp dr magnezyuma gerek yok demişti ama kontrolde soracağımm
neden mg lazım değil dediki
krampların başlıca nedeni magnezyum ve kalsiyum eksikliğidir
ve potasyumu fazla almak da kramp yaparki çoğu şeyde mg den fazla potasyum var:S
yarın ben de söylicem bakalım ne dicek

Günaydın herkese ;

Ortodontik 0*3 ay aldım.

yaa istanbula kış geldi zaten içimdeki sesde bebeiş karlı günlerde doğcak diyo
hastaneye yetişsinde möhöm değil:D
demek halını civilden aldın anacım bu civilde neler var yahu ben bi kıyafetlere bakıyorum:31:
ivit civile giderim bakarım sonra kitaplığımı kaplicam bebişin eşyaları oyuncakları güzel dursun ona yapışkanlı folyo alcam
cuma pazarına gitmek istiom ama gözüm yemio iki haftadır:26:

ayy darısı başımaa ultrasonda nekadarlık çıktı sıpaa baya kilolu çünkü maşallah subanallah
o dediklerini ben netten aldım yaa gez gez alamıom sonra kalıodu hepiciğini aldım kurtuldum:)
ama arada dediğin gibi liste dışı alımlar oluo onlarda artık hevesten almiyip de napcann:46:

gece ben de tam bacağımı gererken girdi kramp ne iğrenç bişi magnezyumuda içip yattım halbusi
yarın doktora dicem

neden ayağında öyle problem var belden baskı mı gelio acaba doktorunla konuş bunu bence cancazım

bizimkinden bahsediyorsun değilmi....1293 gr çıktı teyzesi:nazar:biz tek bir yere girdik alıp çıktık canım yaa..ben de gezemiyorum...civilden aldık...evet heves tabi ama frenlemesem ne olur halimiz bilmem:1:küveti filesi emziği askısı benim gecelik pijama otip şeyler kaldı....hasta beziyle hasta külodu denen şeyler aynı mı buarada:31:hanginden almalı....

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr

günaydın canım.nasılsın?

ben de istiyorum ama belimin ağrısından adım atamayacak hale geliyorum....çok sevgili kayınvalidem de anlamıyor sağolsun...hareketsizlikten kilo aldığımı iddia edip canımı sıkıyor:27:hamile olmadan önce ben 8 9 km yol yürürdüm ya çünkü:52:birden kesildi böyle oldu hey allahımmm

salla ya...takmıcan kuzum konussunlar:27:

yarın doktora dicem

kuzum gittiğimde sorcaktım yavrumu görünce her şeyi unuttum yine :9:

bizimkinden bahsediyorsun değilmi....1293 gr çıktı teyzesi:nazar:biz tek bir yere girdik alıp çıktık canım yaa..ben de gezemiyorum...civilden aldık...evet heves tabi ama frenlemesem ne olur halimiz bilmem:1:küveti filesi emziği askısı benim gecelik pijama otip şeyler kaldı....hasta beziyle hasta külodu denen şeyler aynı mı buarada:31:hanginden almalı....
maşallah bebişinee inşallah benimkide tosuncuk olmuştur hoş senden bir hafta geriyim seninki kadar olmaz benimki şimdi:)

hasta bezi ile hasta kilodu farklı galba canım ya ben de bakcam onlara bu ay
benimm de küvetim geceliğim kaldı (daha da varda liste yanımda değil:1:)
yatağını odasını süslicez beişiğine nevresim yapcaz ohoo:ssz:

gecelik 2 tane pijamada 2 tane alsam diyorum kilendikçe değişip giyerim
malum ilk aylar memetor olcaz hep göğüs çıkcak normal pijama malesef giyemem gibi gelio
bi de emzirme sütyeni aldım iki tane almadıysan alırsın sen de

Back
X