• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Rabbim yardımcın olsun canım bu süreçte bence alttan muayene ettirme kanamayı artırabilir. inşallah normal kanamadır sen devlete de çok güvenme doktoruna git ya da daha iyi bir hastaneye git ne olur ne olmaz. Kanamalar normal diyorlar tecrübeliler bilir bebeğin seninle rahatlat kendini rabbim büyüktür.
Kanama olduğunda vajinal muayene yapmak zorundalar başka türlü kanama alanını görmüyorlar. Vajinal muayeneden korkmamak lazım tam tersi bebeklerini o şekilde kurtaracaklar belki korkutmayalım

Kızlarım geldim doktora gittik çok şükür birinin kalp atışını duyduk devlet acili idi çok iyi değildi aletler alttan muayene etti ama birininkini duyabildi anca diğeri. İçin birşey demedi kanamam durdu gibi düşük riskin var yatacaksın dedi kanama alanı falan gözlemlemedi tüp bebek doktoruma yazdım yarın yine kanama olursa yarın hemen gideceğim muayeneye. Eğer kanama olmaz ise cuma gideceğim çok korkunç bir geceydi Allah beterinden korusun burada bir çok kişiye korkma derken kendimi teselli edemedim ağlamaktan helak oldum allahım kimseye yaşatmasın. Bu korkuyu
çok şükür Allah ikisini de sağlıkla bağışlasın, çok zor bunu demek ama dinlen üzme kendini bak bebişlerin seninle

Bende bugün T+7 erken gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı. Kan testi günüm cuma normalde. Benim gibi olup kanda pozitif gören var mı 🥹

Bende bugün T+7 erken gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı. Kan testi günüm cuma normalde. Benim gibi olup kanda pozitif gören var mı 🥹
Bende de aynı şey oldu, bende sordum burda.. 7. Gün negatif 9. Gün pozitif olan arkadaşlar var, yazmışlardı sağolsunlar 🙏🏻 içini ferah tut.. geç yerleşme olabilir..

Kanama olduğunda vajinal muayene yapmak zorundalar başka türlü kanama alanını görmüyorlar. Vajinal muayeneden korkmamak lazım tam tersi bebeklerini o şekilde kurtaracaklar belki korkutmayalım
Amacım korkutmak değil tabiki aksine destek oluyorum. Sadece alttan muayene kanama yapıyor ondan dedim başka seçenek yoksa tabiki o şekilde bakılacaktır işin ehli değilim tabiki. Doktorlar tabiki en iyisini bilirler. Çok gelişmiş hastaneler ve cihazlarda bulunmakta.

Back
X