saol fıstıkım bende cok beğendim de pahalı ama.neyse kocaya yanaşıp sölicem artık napim...:18::18::18:
Sen bulursun bir yolunu çıtırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol fıstıkım bende cok beğendim de pahalı ama.neyse kocaya yanaşıp sölicem artık napim...:18::18::18:
çok sevimli görünüyorlar.henüz hiç araştırmadım fiyat konusunu ama bende bu tarz birşeyler düşünüyorum:)
tabi işin o boyutu da var,eskiler doğal ve katkısız beslenirlerdi,hazır gıda tüketmezlerdi,nerdeyse ekmeklerini bilem kendileri yaparlardı...kiloyu takan bile yoktu,bize baksana hertürlü şey bizlerdee....ama eskiler kahve ve çay da içerlerdi,zannetmiyorum ki sucuk yememiş olsunlar,kim bilirdi toxoplazmayı :))) bence şimdikiler biraz abartıyorlar gibi geliyor banaaa
canım bi kaç kişiden fiyat aldım ama dün dediğim kişi tanesini 3 tl den yaparım dedi,lavantası ve tülü de içinde...tanıdık çünkü bu arkadaş.kınamda da taç ve eldiven yaptırmıştım.diğerleri lavantası tülü hariç 200 tl dedi
bu fiyatların içinde kapı süsü yok ayrıca
Eki Görüntüle 860845
bu olacak ama bunu tülle ve lavantayla süslicek....bir de bunun büyüğü kapı süsü olacak.yine keçeden harflerle güneş yazacak,sarkıt seklinde.ve tüllü olacak.
Bu çocuk bi enteresan valla.Bir gün gece durmuyor bir gün gündüz.Oğlum bir karar versen de bende az çok çıkınca ne ayak olacağını anlayayım ama nerdee.Bayılıyor ters köşe yapmaya![]()
ne var dolgu olarak içinde pamukmu koyuyorlar peki ???
içine bu sindiyse bişi diyemem ama bence daha farlı şeyler bak derim ben her biri için 3 tl çok fazla bence
ahşap çerçeveler var mesela üzerinde güneş resmi olan onların bile tanesi 1 tl hem birde kalıcı bunu magnet yaptırmassan kalıcıda olmaz bu sen binbir özenle yaptırısın millet alır atar valla benden demesi
ADALLY selam canım
evet ve kalıcı olacak...kapı süsünü oda yaptığımda kendi odasının kapısına ascam,tülünü çıkarıp....ayyy içim gitti....ne yapar ne eder yaptırırım ben bunu![]()
ne var dolgu olarak içinde pamukmu koyuyorlar peki ???
içine bu sindiyse bişi diyemem ama bence daha farlı şeyler bak derim ben her biri için 3 tl çok fazla bence
ahşap çerçeveler var mesela üzerinde güneş resmi olan onların bile tanesi 1 tl hem birde kalıcı bunu magnet yaptırmassan kalıcıda olmaz bu sen binbir özenle yaptırısın millet alır atar valla benden demesi
ADALLY selam canım
benimki artık vurmuyor yaa yer değiştiriyor ama zamanını ben de bilmiyorum,biraz göbeğimden çıkmaya çalışıyor rabbim hep hissettirsin hareketlerini kuzumuzun
Odayı ne zaman düşünüyorsunuz?
Valla biraz abarttığımız doğru. Ama zararlı diye okuduktan sonra insan da risk alamıyor ki. Amaaan biz yedik, amaan biz onu da içtik zamanında deyip duruyorlar. Onlar da haklılar bir şey olmamışbelki ama işte pimpirikleniyoruz.
Gayet güzel görünüyor canım ama fiyatı da güzelmiş:)
Ay benimki de aynı yaa. İnsanlar soruyor fark ediyor musun döngüsünü diye. Valla diyorum o da daha tam karar veremedi:)) dün gün içinde ben yatana kadar hareketliydi. Bugün hiç oralı değil. Gece kıpırdancaz herhalde.
onu nasıl yicen kız![]()
yaa speedyy hadi kız alışmamış sormuş diyelim,kızlarrrrr bir yudum kola içtim bugün bebeğim zarar görmüşmüdür diyene şahit oldum yaa :)))))))))) yani varyaa acile koş kesin tıkanmıştır diyesim geldi deee kendimi zor tuttummm....mesela ben dün doktora namaz kılıyorum bazen karnım geriliyor çok bi zararı var mıı diye sordum,hiçbirşey olmaz sonuna kadar kılabilirsin belin ağrımıyorsa bebeklik hiçbirşey yok dedi...ayy bu arada kilo almamışım bu 3 hafta içinde çok sevindim yaa :)))
Bu çocuk bi enteresan valla.Bir gün gece durmuyor bir gün gündüz.Oğlum bir karar versen de bende az çok çıkınca ne ayak olacağını anlayayım ama nerdee.Bayılıyor ters köşe yapmaya![]()
Bazen öyle bir eğleniyor ki içeride dışarıdan diyorum beheyytt kara yağız delikanlıma bak bee bazen de öyle bir sakineşiyor ki kış uykusuna yattı diyorum.Delirtmeye çalışıyorlar bizi bence![]()
Bazen öyle bir eğleniyor ki içeride dışarıdan diyorum beheyytt kara yağız delikanlıma bak bee bazen de öyle bir sakineşiyor ki kış uykusuna yattı diyorum.Delirtmeye çalışıyorlar bizi bence![]()
2 sene sonra.Allah izin verirse kendi evimizi alırız o zamana.öyle yaparım.kiradayım su an.masraf yapmayalım dedik
![]()
Mantıklı valla. Ben de arada ya kiraya küçük eve geçersek diye arada kalıp duruyorum. Ev alma mevzusu bi kaç seneye biz de zor. Arada takılıyorum almışken 4+1 alalım diye.Yakınımıza yeni bir site yapıldı. Off bayıldım bayıldım. 4+1 evler, giyinme odasından, çamaşır odasına iki adet çocuk odasına kadar her şey var yahu. Hee olduu şeklinde devam ediyor gerisi abi haklı olarak
Allahü teala inşalah gönlünüze bir ev almanızı nasib eder
![]()
ben napıyım adalym sabahta oynuyor gece de gündüz de uykuları 5 er dakikalık falan![]()
otursam da oynuyor , yatsam da yürüsem de![]()
canım bence yavaş hareket etsinler
hareketli olsun ama yavaş yavaş ya
iki gün önce bi kafa attı benim kız bana etim ezildi resmen ya ağrısı gece boyu sürdü ve böbreklerime kadar yayıldı
eve giderken tramwayda bir yüz halim vardı görenler ne dedi acaba bilmiyorum ama çok acı verdi bana sabah kaktım hala azcık ağrıyordu öğleden sonra geçti
oğlumdan hiç böyle bir dayak yememiştim, bu beni şimdiden dövüyor zilli![]()
Hahaha... Belirsizliğe tahammül sınırlarımızı ölçüyorlar galiba:-D
sen seçilmiş kişisin spaydim bütün belirtiler sende son düzeyde olacak çünkü sen bir deneksiiiiinnn vuhuuuuu[/COLOR][/SIZE]
Amin canım hepimize inşallah
sen hangi ildeydin.cok pahalı mı evler.ben adanadayım.bizim burda ucuzdu ama son zamanlarda artmaya başladı.bizde ya sıkışmadan küçük bi ev alırız diyoruz önce....ya da tam tersi almışken al otur bi daha taşınma derdin olmasın.bakalım ne göstercek zaman![]()
Amin canım hepimize inşallah
sen hangi ildeydin.cok pahalı mı evler.ben adanadayım.bizim burda ucuzdu ama son zamanlarda artmaya başladı.bizde ya sıkışmadan küçük bi ev alırız diyoruz önce....ya da tam tersi almışken al otur bi daha taşınma derdin olmasın.bakalım ne göstercek zaman![]()
bizim kız içeriden karete ile çıkacak
ay belki de sessiz sakin bir kızım olacak inan şok yaşarım he bunca tekmeye hareketten sonra![]()
Zaten en çok merak ettiğim iki şey var.Biri doğumda kaç kilo gidecek sende ikincisi ise bebiş sakin mi hareketli mi olacak![]()