ya ben 32.haftada çalışabilir raporu alacam ama artık çalışacak durumda değilim...Allahım dayanma gücü ver diyorum...kzıımla daha cok vakit geçirebilmek için ama dayanamıyorum bu bel ağrısına.....eskiden yarım saatte yaptığım işi gün boyunca bitiremedim
1 dk calısıp on dk yürüyorum ofiste..arada belime vuruyorum....
kalan 5 hafta hepimiz için zor geçecek ama yapacak bişey yok caım Allah yardımcımız olsun
dayanamıcam diye korkuyorum speedyim...
sosyoloji selam canım ne zamandır denk gelemiyoruz senle
iyi hahberlerine sevindim
şeker yüklemesinde sorun vardı senin 100 lük yüklemeden iyi sonuç aldın inş. ?
kasık ağrısı iki gündür bendede başladı yeniden sağ kasığımda ani ağrı oluyor
birde kızımın hıçkırıklarını alt kısımda hissediyorum sanırım baş aşağı döndü diye düşünüyorum artık
bel ağrısını sorma hepimziin ortak sorunu sanada geçmiş olsun
sen ne zaman ayrılacaksın izne 32 demi 37 demi
çok tşk edrm cevabın için canım problem değil de daha çok zorlu günler yaşıyoruz,hamilelik annelik benim ewlendiğim günden beri özlemim hasretim di rabbime şükürler olsun 4 düşükten sonra bu hamilelğimi nasip etti ve bu zmana kadar gelmeyi nasip etti ama bu süreçte 7 aydır çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum aylarca hastanede yattım şiddetli kanamalar geçirdim v.s derken babam hastalandı çok ciddi bir ameliyat geçirdi yaklaşık 1 hafta önce şükür daha ii ama yanımızda değil memelekete gittiler annemle bana zaten yorulmak yasak dinleniceksin yatıcaksın diyo doktorum hep annemde gitti biz kaldık
3 bacı bi başımıza sonra kız kardeşim de hamile 35 haftalık doğumu yaklaştı bebeğin karnı açık bağırsakları dışarda ameliyata alınacak,Bende panik atak hastasıyım bunların üzrine çok daha ilerledi ilaç da almaya korkuyorum ama hergün panik atak nöbetleri geçiriyorum bide bana üzülüyolar etrafımdakiler eşim kardeşlerim falan çünkü karnımda canım war ben atak geçirirken karnım taş gibi oluyo kasılmaktanasla isyan etmiorum ALLAH ım şükürler olsun her günüme beterinden korusun rabbim diyorum,sadece yalnız kalmak beni daha kötü ediyo yanımda birileri olsun istiyorum hep
oooo yıkamaya başlamışsın
eee nasılsın hayalet gibi bir varsın bir yoksun
Heee CASPER gibiyim. Kuzum gözüm üstünüzde :))) Yav ne fedakarlıklar yaptım yaranamadım haYıllardan beri ilk kez internet kafedeyim, sizinle yazışmak için
bebeğini düşün canım.
sonrasında 1 hafta bile önemli daha fazla vakit geçirebileceksin.
ben daha çok evde ne kadar çok sıkılacağımı düşünüyorum :18:
ya ben 32.haftada çalışabilir raporu alacam ama artık çalışacak durumda değilim...Allahım dayanma gücü ver diyorum...kzıımla daha cok vakit geçirebilmek için ama dayanamıyorum bu bel ağrısına.....eskiden yarım saatte yaptığım işi gün boyunca bitiremedim
kuzucum akşamları benim bebişko sağ kaburgama park ediyoryatmak zorunda kalıyorum okuyorum geç vakitte kimse olmuyor
bana 3 hafta sonra demişti en son gittiğimde haftaya çarşamba tam 3 haftam doluyor ama ben bu c.tesi değil haftaya c.tesi eşimle gitmeyi düşünüyorum hem geç gidince daha kilo almış oluyor kilosunu öğrenince seviniyorum :)) bir de ben artık kilolarımın önüne geçemiyorum yaaa kıçım büyüdü resmen 75 ile bitirmek hayalimdi şimdi 70 kiloyum napcam yaaa(((
Geçmiş olsun canım. Zaman ilerledikçe şikayetlerimiz artıyorİnternet sorunumu hala çözebilmiş değilim. Tlfondan girip mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum. Bu hafta raporluyum kızlar. Bel ağrım felaket. Dün kızımın çamaşırlarını yıkadım. Bugün kururlarsa ütü yapacağım. Geçen hafta kontrole gitmiştik. Bıdık 1500 gr olmuş.40 cm. boyunda. Eh bu hafta acık daha kilo almıştır herhalde. Tekmeler feci oldu ya. Canımı yakıyor bazen. Kasık ağrılarım yeniden başladı. Apar topar hazırlıklarımı bitirmeye çalışıyorum. Çünki bu aralar yine çok fazla erken doğum hikayesi duymaya başladım.Çok da bir eksik kalmadı gerçi. Yatak, araba,kıyafet, benim pijamalar tamamlandı.
Zaman çabucak geçsin, gelsin artık bu sıpalar ...
onu düşünüyorum zaten kuzum....2 aylıkken işe başlamak zorunda kalacam yoksa
jackim bel ağrın dinlendiğinde falan geçiyormu bari
benim en çok sabahları ağrıyor mesela uzun süre yatar pozisyonda kalınca yani
yataktan kaltığımda bir süre yürümekte güçlük çekiyorum iki büklüm oluyorum sonrasında açılıyor
tabi bunların yanı sıra uzun süre dolaştığımda yada uzun süre oturur pozisyonda kaldığımda keza ağrım artıyor belim yani her yeri ... lu değnek misali
senindemi böyle yoksa yattığında ağrın azalıyormu ?
SEVİLAY EMRE ELİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ KIZININ YELEĞİ
Yok kuzum ya 100 lük de yüksek çıktı. Ama tabii bunu ne kadar taktın dersen, açıkcası hiç takmadım.Eşim bikaç gün tam buğday ekmeği ye falan diye başımın etini yedi ama sonra o da pes etti Ama tabii yükseklik korkulacak boyutta olmadığı için biraz da rahatlığım. Bebiş benim sağdaki organları çürüttü artık yav. Çıkınca hesaplaşacağız nasılsa
Benim rapor biraz da kafa raporu oldu aslında. Bu hafta pek bir iş yoğunluğum yoktu. E 32. haftadan sonra da rapor alamayacağım için, fırsatçılık yaptım yani :))
Canım 37. haftaya kadar çalışırım diyordum ama bilmiyorum ki nasıl olacak. İyice ağırlaşmış gibiyim. Sırtım ve belim ne oturmama ne de yatmama müsade etmiyor. Yıl sonu hesap işlemleri var vs. vs. Yerime geçecek arkadaşa da iş öğretmem, hesap devri yapmam gerekiyor. İşin içinde para olunca hemen devredip kurtulamıyorsun da. Bakalım artık dayanabildiğim kadar...
Oy canım ya, senin hepsi üstüste gelmiş. Sabırlar diliyorum canım. Herkesin kendince sorunları var.. Ha gayret demekten başka maalesef elimizden bişey gelmiyor. Anlatırsan dinleriz, dertleşiriz....Yegane desteğimiz bu olur...
Heee CASPER gibiyim. Kuzum gözüm üstünüzde :))) Yav ne fedakarlıklar yaptım yaranamadım haYıllardan beri ilk kez internet kafedeyim, sizinle yazışmak için
aynen canım Allah yardımcımız olsun..
benim bel ağrımın yanı sıra en çok gögsümün altında bişey batıyor ya poposu yada neresi bilmiyorum oturamıyorum
dün otobüste ayakta gitmek zorunda kaldım dimdik oturduğumda çalışabiliyorum ancak o zaman da belim ağrıyr uzun süre öyle durunca
çok güzel olmuşşş hayırla sağlıkla giysin meleğin inşaALLAH
bel ağrısı bendede çok fena başladı kalçama bacağıma vuruyo bi yemek yapmaya çalışıyorum ama kıvranıyorum belimin ağrısından rabbim yardımcımız olsun
canımmmm çoookk çokkkk tşk edrm desteğin için ALLAH razı olsun... her zaman şükrediyorum ve bol bol dua ediyorum
biyometrik kimlik doğrulama da neymiş arkadaşım ne işe yarıyomuş kii
amin canım.Allahım dayanma gücü versin hepimize
İnternet sorunumu hala çözebilmiş değilim. Tlfondan girip mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum. Bu hafta raporluyum kızlar. Bel ağrım felaket. Dün kızımın çamaşırlarını yıkadım. Bugün kururlarsa ütü yapacağım. Geçen hafta kontrole gitmiştik. Bıdık 1500 gr olmuş.40 cm. boyunda. Eh bu hafta acık daha kilo almıştır herhalde. Tekmeler feci oldu ya. Canımı yakıyor bazen. Kasık ağrılarım yeniden başladı. Apar topar hazırlıklarımı bitirmeye çalışıyorum. Çünki bu aralar yine çok fazla erken doğum hikayesi duymaya başladım.Çok da bir eksik kalmadı gerçi. Yatak, araba,kıyafet, benim pijamalar tamamlandı.
Zaman çabucak geçsin, gelsin artık bu sıpalar ...
SGK dan bana 1 Aralık 2013 tarihinden itibaren özel hastanelerde avuç izi olmayan SGK'lıların tedavileri yapılmayacak. Bu sebeple bu ay sonuna kadar avuç izi tanımlamasına geçmiş olmanız gerekiyor dediler.oyüzden eğer sizlerde özel hastaneye gidiyorsanız haberiniz olsun.hatta hastanenizi bir arayıp konuşun isterseniz.
Benim anladığım kadarıyla başka birinin nüfus cüzdanı ile muayene olmayı engellemek için böyle bir önlem alınıyor.devlet hastanelerinde de eylül 2014 itibariyle geçilmiş olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?