Çok iyiymiş bbilim yaasende ne uykusunu kaçırıyon adamın yaaaaaaaaaa
Bu erkekler alemler yaaa
ben oğlumda doğurduğum günün gecesi işte suyum geldi annem bizdeydi ounun yatağını açtım eşimde yatak odasına gitti uyudu bende annemle lafladım 15-20 dk o ara bu uykuya dalmış gece 12 gibi ayaktaydım koltuğa oturmamla suyumun boşalması bir oldu ama nasıl akıyor böyle musluk patlamış gibi ben panikle bağrıyorum barışşşşşşş suyum geldi kalk diye adam gözünü açmış ne bağrıyon diyor banaKorkmuş ben bağrınca
lan ben doğruyorum dedim sen kokrudan bahsediyorsun
bunların hepsi aynı model
Kızlar ben kızıma tütü etek yapmaya karar verdim ya
birde üst yapıcam tabi düz beyaz bady alıp inş. Ilk bayramımızda giydirmek için yani 6 aylık falan için
fakat renklere karar veremedim ben
beyaz ve pembe olarak iki renkmi yapsam
yoksa beyaz pembe fuşya ve mor olarak 4 renkmi ?? Sizce hangisi ??????????
hahahahaha valla hepsi aynı yaaaa.....Seninkide alemmiş yani.....sen niye bagırıyon ki telaş yapacak olan o..benimkide diyoki bu ne yaaa...tövbe ikinciye...keşke bunu da ben doğursaydım....sanki naz yapıom adama....
Ayrıca keşke doğursalardı hıh
benim eşimde korkar muhtemelen hatta şimdiden o gün araba ile gitmeyeceğim taksi çağırırım falan demeye başladı
Dün gece yatakta konuşuyoruz işte kitapta gösteriyorum sancılarda bana böyle masaj yapacaksın
ne masajı ben bağırıcam yetişin komşular diye diyor
Gülmekten sancım falan gitmez inşallah
yok kızlar benimki çok soğuk kanlıdır ondan kızıyor bana ne panik yapıyorsun diye
O gün kalktıktan sonra ben wcye falan girdim işte ama su gelemye devam ediyor annem koltuğu siliyor garibim halıyı falan batırdım çünkü suyumla onları temizliyor kendine kalktı elini yüzünü yıkadı giyindi sakin sakin çok sakindir benim kocam
Kızlar ben kızıma tütü etek yapmaya karar verdim ya
birde üst yapıcam tabi düz beyaz bady alıp inş. Ilk bayramımızda giydirmek için yani 6 aylık falan için
fakat renklere karar veremedim ben
beyaz ve pembe olarak iki renkmi yapsam
yoksa beyaz pembe fuşya ve mor olarak 4 renkmi ?? Sizce hangisi ??????????
tepikleseydin kocişini,bende bazen yatakta yayılıyo ben iki büklüm kalıyorum hemen bi tepik atıyorum noluyoooo yaa diyoo çekilsene sıkıştık biz diyorum Ama gamsız işte ya 5 dk sonra yine aynı ya çok tatlısınız valla burda olup sizlerle zaman geçirmek çok güzel ve çok ii geliyo bana
benimki panik atak bayılır kalır :)
o suyun zamansız gelmesinden korkuyorum sokağın ortasında falan
benimki panik atak bayılır kalır :)
o suyun zamansız gelmesinden korkuyorum sokağın ortasında falan
bbilimim iki renk yap.tek renk basit durur göstermez modeli,3-4 renk de karmaşık durur sanki....2 renk en iyisi pembe beyazpembe ağırlıklı olsun hatta üstüne de veyaz bi badi falan cok hos olur.sacına da pembeli beyazlı bant takarsın o zaman oyyy olsa da yesek totosunu ısırsak
cok saol canım...aynen burası olmasa günler nasıl geçerdi,bu kadar bilgiyi nasıl edinirdik bilmem.seviyorum burdaki herkesi
YOK CANIM ÜSTÜ BEYAZ OLCAK ZATEN BADYNİN ÜZERİNEDE TÜLDEN GÜLLER YAPCAMDA MİNİK MİNİK
BEN ETEĞİ DİYORUM İKİ RENKLİ FALAN OLUYORYA
bak mesela biri pembe beyaz resimlerin diğeri daha renkli işte 4 renkmi olsa acaba yoksa iki renkmi ona karar veremedim :26:
Eki Görüntüle 873976 Eki Görüntüle 873977
bbilimim iki renk yap.tek renk basit durur göstermez modeli,3-4 renk de karmaşık durur sanki....2 renk en iyisi pembe beyazpembe ağırlıklı olsun hatta üstüne de veyaz bi badi falan cok hos olur.sacına da pembeli beyazlı bant takarsın o zaman oyyy olsa da yesek totosunu ısırsak
cok saol canım...aynen burası olmasa günler nasıl geçerdi,bu kadar bilgiyi nasıl edinirdik bilmem.seviyorum burdaki herkesi
ay inş. öyle bişi olmaz suda biliyormu nedir hep dinlediğim hikayelerde genelde gece geliyor su
akıllı su
ewet gerçekten öyle bende çok sewdim burayı ve sizleri.
oyşşşş şu pembe olann çoookkk tatlıymışşşşşşş ay kızlara cicili bicili bir sürü şeyler war seçim yapmak zor olsa gerek
YOK CANIM ÜSTÜ BEYAZ OLCAK ZATEN BADYNİN ÜZERİNEDE TÜLDEN GÜLLER YAPCAMDA MİNİK MİNİK
BEN ETEĞİ DİYORUM İKİ RENKLİ FALAN OLUYORYA
bak mesela biri pembe beyaz resimlerin diğeri daha renkli işte 4 renkmi olsa acaba yoksa iki renkmi ona karar veremedim :26:
Eki Görüntüle 873976 Eki Görüntüle 873977
gerçekten korkmak lazım olabilir bak ay hiç aklıma gelmemişt:44:i, çok gezmemek lazım o zaman
ay inş. öyle bişi olmaz suda biliyormu nedir hep dinlediğim hikayelerde genelde gece geliyor su
akıllı su
hoşgeldin kaçak iyiyiz sen nasılsınuzun zaamndır kkya girmedim nasılsınız annişler:)
ozaman pembe beyaz 2 renkdiğeri çok rnekli geldi gözüme
aynen oturacağımı sanmıyorum ne zaman geleceği de bell değil ki
gece olsun hayalimdeki doğumda da öyle gece sancılanıp sabaha karşı doktora gitmek var .
blim doğum sancılarını nasıl ayırt ettin kitapta falan okuyorum kasılma falan filan benim her gece oluyor
SGK dan bana 1 Aralık 2013 tarihinden itibaren özel hastanelerde avuç izi olmayan SGK'lıların tedavileri yapılmayacak. Bu sebeple bu ay sonuna kadar avuç izi tanımlamasına geçmiş olmanız gerekiyor dediler.oyüzden eğer sizlerde özel hastaneye gidiyorsanız haberiniz olsun.hatta hastanenizi bir arayıp konuşun isterseniz.
Benim anladığım kadarıyla başka birinin nüfus cüzdanı ile muayene olmayı engellemek için böyle bir önlem alınıyor.devlet hastanelerinde de eylül 2014 itibariyle geçilmiş olucak.
sende ne uykusunu kaçırıyon adamın yaaaaaaaaaa
Bu erkekler alemler yaaa
ben oğlumda doğurduğum günün gecesi işte suyum geldi annem bizdeydi ounun yatağını açtım eşimde yatak odasına gitti uyudu bende annemle lafladım 15-20 dk o ara bu uykuya dalmış gece 12 gibi ayaktaydım koltuğa oturmamla suyumun boşalması bir oldu ama nasıl akıyor böyle musluk patlamış gibi ben panikle bağrıyorum barışşşşşşş suyum geldi kalk diye adam gözünü açmış ne bağrıyon diyor banaKorkmuş ben bağrınca
lan ben doğruyorum dedim sen kokrudan bahsediyorsun
bunların hepsi aynı model
aslında daha kız anası olmadık tatlım bilemiyorum yani şimdiden heves ediyorum sonra hevesim geçermi daha çokmu artar bilmiyorum tabi
kızım önce sağlıklı olsun tabide umarım halamıza benzemeyiz yoksa ne giydirirsek giydirelim pek bir güzel olmayacağımız kesin
ozaman pembe beyaz 2 renkdiğeri çok rnekli geldi gözüme
aynen oturacağımı sanmıyorum ne zaman geleceği de bell değil ki
gece olsun hayalimdeki doğumda da öyle gece sancılanıp sabaha karşı doktora gitmek var .
blim doğum sancılarını nasıl ayırt ettin kitapta falan okuyorum kasılma falan filan benim her gece oluyor
aynen canım doğursalar masada kalırlardı zaten tahminin hiç bir erkeğin o acılara katlanabileceğini düşünmüyorum benayy koptum ya sizi canlandırdım böyle gözümde
kesinlikle katılıyorum hepsi aynı model canları çok tatlı
rabbim hayırla sağlıkla kız anası olmayıda nasip edr inş. cnm ama bence hevesin daha bi çok artar tabii masraflarda oğluşun gibi zannetme kızlar süslü olur,kız halayı sakın kınama bak yoksa benzer heegerçi kız halaya oğlan amcaya benzermişşş, şakaaa şakaaa.ne olursa olsun ewlat hiç bişeye benzemez sanırım inş. bizlerde tadarız
oturr bence cnm fazla gezme yinede dikkat etmek en güzeli.böyle beklicez:18: heyecanla işte :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?