2014 Şubat Anneleri

tatlım şimdiye kadar 6 kez amel,yat oldum.ameliyat korkum şükrolsun yok.genel anestezi yapacak doktorum diğerini zaten istemezdim.çok tezcanlıyım ben ölürüm sıkıntıdan :D

cnm madem korkun yok, sana o zaman epidural i de önerebilirim zaten kafan bi hoş oluyor hem de ayık oluyorsun rüyada gibi, karnını mı gıdıklıyolar ne yapıyorlar aaa bastırıyolar mı ne derken gelio bebiş, hemen veriyolar kucağına önerebilirim.
gerçi ben o belden iğne yapılırken de çok tırsmıştım

kızlar bugün deryanın dünyasında dinledim ve hemen not aldım sizinlede paylaşayım bir yerlere not alırsınız artık :34:

50 cc fındık yağı
20 cc rezene yağı
20 cc adaçayı yağı
20 cc papatya yağı

bunları karıştırıyosun bebeğn göbeğinin altına ve ayaklarına banyodan önce masaj yapıyormuşsun gazına iyi geliyormuş

sağol tatlım yazayım bunları hemen

cnm madem korkun yok, sana o zaman epidural i de önerebilirim zaten kafan bi hoş oluyor hem de ayık oluyorsun rüyada gibi, karnını mı gıdıklıyolar ne yapıyorlar aaa bastırıyolar mı ne derken gelio bebiş, hemen veriyolar kucağına önerebilirim.
gerçi ben o belden iğne yapılırken de çok tırsmıştım

ben çok sevimli sarhoş olurum :D eğer öyleyse hep sırıtırım kuzum :D
önceki ameliyatlar sebebiyle karnında nasıl bir görüntü ile karşılacağımı bilemiyorum.işimiz uzun sürebilir bebeği aldıktan sonra demişti doktorum.bakalım kuzum yaa.şu ikilemi halletsem yan, hastane ikilemini :D

37. haftada alıcam dedi doktor lipim.hiç bir fikrim yok

hayırlısı olsun balım, doktor öyle diyorsa vardır bir bildiği tabi... bu arada ben de bbilim gibi düşünüyorum, ilk gittiğin hastaneden vazgeçme, senin kendi doktorun olması çok önemli...

ben hep sancımı beklemek ve normal doğum yapabilecek miyim bir denemek istiyorum, ama öyle farklı durumlar olabiliyor ki, neyin ne olacağı belli olmuyor. hepimizin hakkında hayırlısı...

bazen o kadar güçlü vuruyorki afacan delip çıkacak zannediyorum :44: acaba ters bişey yapıyorum da tepki mi veriyor
sizinkilerin hareketi nasıl

aynı canım çok sert oluyor bu aralar, yakında yerleri kalmayınca hareket edemiycekler zaten boşver tadını çıkar keyifleri yerindedir onların, ekmek elden su gölden daha nooolsun...

güldüm vala o kendi kendime iç kabartmalarım insan bi şey de diyemiyo :))
ohh iyi olmuş baksınlar o varken yanında :)) ama bnm ciko da sinirleniveriyo kıskandığında,bazı anlarda oluyo ki kıskanmıyoken iyiydi dedirtiyo,arıza çıkarmadan kıskan kardeşşiiiimmmm

:))) aynen yaa tamam kıskanç olmanı isterdim ama bokunu çıkarma yani dimi:)))) ya hiç kıskanmaz ya da kıskanıncaa sinirlenir:)) bir keresinde de gri bir şortum var tam dizimin üzerinde öyle çok kısa değil,markete gittik bununla yaptık alışverişi eve geldik birşey dediği yok....bi kaç hafta sonra yine markete gitcektik giydim şortumu ve o şortu çıkar başka birşey giy dedi,şok olmuştum nolldu yaa dedim daha geçen bununla çıktık beraber??? çok bakmışlar,öküzmüş bu semtteki erkekler olmazmış...ben de çıkarmıyorum dedim o da çıkar öyle gel dedi ben de çıkarmıyorum ve gelmiyorum o zaman dedim ama sonra bu kavga nasıl bitti bilmiyorum,kesin sevişmişizdir:))))))))

ben doğumdan feci korkuyorum......girmeseydiniz bu konuya son ay herhalde uyuyamam korkudan ama normal olsun istiyorum gerç,i 2 yıldır tedaviden sonra sokmadıkları alet kalmadı her yerime ama yinede tırsıyorum doğum tecrübem var ama bebişimi özledim

ben doğumdan feci korkuyorum......girmeseydiniz bu konuya son ay herhalde uyuyamam korkudan ama normal olsun istiyorum gerç,i 2 yıldır tedaviden sonra sokmadıkları alet kalmadı her yerime ama yinede tırsıyorum doğum tecrübem var ama bebişimi özledim

ben de korkuyorum yaa ama çatur çutur doğuracam diyom kendi kendime:) bir bağıracam hoopp çıkcak çocuk:)

ya kızlar birşeyler yazıyoruz,ya da siz yazıyorsunuz cevap veriyoruz sonra bir hareketsizlik alıyor topiğii...hep bana mı denk geliyor ne:((( sonra da neden konuşmuyorsunuz takılmıyorsunuz buraya oluyor,nasıl takılayım bi şey yazıyorum yarım saat sonra biri lütfediyor...haa kimse cevap vermek zorunda değil tabi ama muhabbet olmazsaa nasıl paylaşım olacak?? bakıyorum aşağıda 7 kişinin adı var ama birinden de çıt yokkk neysee herkes sağlıklı olsun da benn konuştuğumla kalayım....

ya kızlar birşeyler yazıyoruz,ya da siz yazıyorsunuz cevap veriyoruz sonra bir hareketsizlik alıyor topiğii...hep bana mı denk geliyor ne:((( sonra da neden konuşmuyorsunuz takılmıyorsunuz buraya oluyor,nasıl takılayım bi şey yazıyorum yarım saat sonra biri lütfediyor...haa kimse cevap vermek zorunda değil tabi ama muhabbet olmazsaa nasıl paylaşım olacak?? bakıyorum aşağıda 7 kişinin adı var ama birinden de çıt yokkk neysee herkes sağlıklı olsun da benn konuştuğumla kalayım....

bu saatler hep hareketsiz oluyor be canım:)
napıosun bakiim ne yemeğin var akşama?

bende normal istiyorum canım ama nasıl dayanıcam bilmiyorum ya allahtan hayırlısı bakalım

tabi hayırlısı güzelim,normal diye niyetlenelim de biz artık hakkımızda hangisi hayırlıysa...ama geçen bir kasık ağrısı çektim aboovvvvv dedim ki bu ne kiii doğum sancısı çok beterdir kesin dayanırım inşallah dedim...yahuu her türlü acıyı da biz kadınlar çekiyoruz haa,erkeklerin bir sünnetten başka hangi acısı var acep???

inş. canım hakkınıza hayırlısı :16::16::16:

kundak bebeğin neyine zarar veriyormuş ayol şunu bir türlü ispat edemediler
hoş bizde oğlumu kundak yapmadık ama sünnet odluğunda yapmıştık çok iyi oluyor hareket etmemesi lazım çünkü sünnet olduğu ilk gün
biz yeni doğan sünneti yaptırmıştık bizim burda öyle yapılır oğlum 25 günlüktü

ha bu arada bizde kundakla büyümüşüz hiç bişicik olmamış hatta şimdi bazı uzmanlar öneriyormuş öyle duydum

bilmiyorum ki canım uzun uzun açıkladı bilimsel olarak ama işte aklımda pek kalmadı:) omurilik duruşu ile ilgili falan bişeyler bahsetti aynı itirazlar orda da yapıldı hatta ama bilemiyorum ki hangisi doğru

bende normal istiyorum canım ama nasıl dayanıcam bilmiyorum ya allahtan hayırlısı bakalım

stres yok korku yok panik yok diyorum ben kendime pırt diye çıkıverecek diyorum:) bi de hayırlısıyla o anı eninde sonunda yaşayacağız 9 ayımı sadece o anı o korkuyu düşünerek mahvetmek istemiyorum nasip Allah sabrını verecektir inşallah

Back
X