dün akşam, k.v. nin gönderdiği ve benim merakla beklediğim kargo paketi geldi. eşimle hevesli hevesli açtık, bir de ne göreyim, dünya kadar kıyafet yollamış.bizim 6 aya kadar hiç bir kıyafet almamıza gerek kalmadı nerdeyse. akşam hepsinin fotoğrafını çektik, eşim bana mail atınca buraya koyacağım.
Maşallah canım bende bir ay sonra halledicem herşeyi sizi okudukça hevesleniyorum
oyy maşallahhh....darısı bize yaaa
bende deterjanı netten aldım....gelsin yıkıcam valla,dayanamıyorum
o uykuyu hiç deme şükür edelim gerçi uykusuzluktan iyidir ama benim erken uykum geliyor yine akşamalrı 11 de en geç yatayım istiyorum
sabahta çok zor uyanıyorum
sppeddy hayırlı olsun canım yıkamışsınız çamaşırlarıda ohhh mis olmuş hepsi
hamileliğimin 6.ayındayım ve bebeğimin çok aşağıda kasıklarımda hareket ettiğini hissediyorum son bi kaç haftadır..umarım normaldir ???
selam canımGünaydın canım iyiyiz bebek şekeri araştırmasındayım
Canım normal bendede oldu şu an yükseldi
dün akşam, k.v. nin gönderdiği ve benim merakla beklediğim kargo paketi geldi. eşimle hevesli hevesli açtık, bir de ne göreyim, dünya kadar kıyafet yollamış.bizim 6 aya kadar hiç bir kıyafet almamıza gerek kalmadı nerdeyse. akşam hepsinin fotoğrafını çektik, eşim bana mail atınca buraya koyacağım.
off ya gece iki çok fazla uykusuz kalmışsınsende başlarsın canım zamanı geldiğindeçok keyifli ama şimdiden söyleyim
yıka canım üzerimden büyük yük kalktı bir dahaki haftaya annem ütüler sanırım bu hafta evde yokuz planlar var
kuruyanı hurca koyacağım yeniden dolabına yerleştirmeye daha var
çok sağol canım hallettik.
sabah geldiğimden beri masama koydum kafamı uyuyorumgece 2 de yattım kendime gelemedim hala da
normal canım sıkma canını sonra yine çıkıyor yukarı
off ya gece iki çok fazla uykusuz kalmışsın
ben o yüzden iki ayrı hafta sonunda yıkadım ya hepsi aynı gün ağır oluyor
merhaba canım,
dönem dönem hepimizde oldu, ama sonra yukarı çıktı bebeklerimiz.şu an birçoğumuz kaburgaların altında hissediyor, ve daha bu aşamada yerleri geniş olduğu bol bol hareket ediyorlar. için rahat etmezse doktoruna göründüğünde bebeğin yerleşimini sorabilirsin. ama zaten doktorun aksi bir sey görmüş olsa sana söylerdi diye düşünüyorum.
uyku bir kaçınca uyumak dahda zor oluyoryıkamadan uykusuz kalmadım kısa programda 2 saatte hallettik annemle 9 da mı ne bitti işimiz
kv ve annemler bizdeydi çay meyve sohbet derken 12 de gittiler bende banyo yaptım rahatlamak için
1de yataktaydım ama ne mümkün uyumak
günaydın canlarr
selam canım
bende dün gece bir bebek şekeri daha yaptım,
dün 25-30 tane kadar tülü katladım bağladım tüller bağlanınca daha kolay oluyor alıp yapması önce tülleri katlıcam sonra paletlerin boyunu kescem ayarlıcam biraz hepsini dizicem masaya öyle yapcam bakalım belki hafta sonuna kolaylamış olurum baya
lip hayırlı olsun canım
sizinde geldimi bebek şekeriniz onuda alacaktı ya
fotoları merakla bekliyorum
çok sağolun kızlardoktorum aksi bişey söylemedi çok şükür bir problem yok.peki egzersiz yapıyormusunuz?ben hiç yapmıyorum bebeğe yeterli oksijenin gitmesi için nefes egzersizleri fln önerdi doktor bu sabah izlediğim programda..
lipcim, bebeğin güle güle kullansınsın inşallah :)
selam canım
dün 25-30 tane kadar tülü katladım bağladım tüller bağlanınca daha kolay oluyor alıp yapması önce tülleri katlıcam sonra paletlerin boyunu kescem ayarlıcam biraz hepsini dizicem masaya öyle yapcam bakalım belki hafta sonuna kolaylamış olurum baya
Maşallah canım, varsa foto eklermisin ? ben henüz karar veremedim, ekonomik olsun istiyorum, o yüzden kendim yapayım diyorum, araştırmadayım:)
evet canım doğru bir konuya parmak basmışlar, bebeğe yeterli oksijen gitmesi için annenin açık havada yürüyüşler yapması çok öneriliyor. hem de normal doğuma hazırlık olarak yapılıyor. ben 4.aydan beri hamile yogasına gidiyorum, orada hep nefes egzersizleri ile diyaframımı açtık, artık daha derin nefes alabiliyorum.her öğlen de yemekten sonra yürüyüşe çıkıyorum yarım saat.
selam canım
Maşallah canım, varsa foto eklermisin ? ben henüz karar veremedim, ekonomik olsun istiyorum, o yüzden kendim yapayım diyorum, araştırmadayım:)
canım bi kaç güne eklerim bitmişinin fotosunu, ama aldıklarımız sayfasına eklemiştim malzemeler geldiğinde kutudaki hallerini
benimki baya ekonomik oldu aslında fakat ben biblo kullanmadım onuda dipnot düşeyim
canım bi kaç güne eklerim bitmişinin fotosunu, ama aldıklarımız sayfasına eklemiştim malzemeler geldiğinde kutudaki hallerini
benimki baya ekonomik oldu aslında fakat ben biblo kullanmadım onuda dipnot düşeyim
aldıklarımız bölümünden bakarım bbilimcim, bende şimdi örgü modelleri ile yapılanlar var onlara bakıyorum neler yapmışlar maşallah:)
günaydın kızlar son günlerde deli gibi uyuma isteği var bıraksalar 24 saat uyurum valla
günaydın canım al bendende o kadar 12 de yattım akşam daha yeni kalktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?