2014 Şubat Anneleri

lipcim, bebeğin güle güle kullansınsın inşallah :)

Maşallah canım bende bir ay sonra halledicem herşeyi sizi okudukça hevesleniyorum

sende başlarsın canım zamanı geldiğinde çok keyifli ama şimdiden söyleyim

oyy maşallahhh....darısı bize yaaa

bende deterjanı netten aldım....gelsin yıkıcam valla,dayanamıyorum

yıka canım üzerimden büyük yük kalktı bir dahaki haftaya annem ütüler sanırım bu hafta evde yokuz planlar var
kuruyanı hurca koyacağım yeniden dolabına yerleştirmeye daha var

çok sağol canım hallettik.

sabah geldiğimden beri masama koydum kafamı uyuyorum gece 2 de yattım kendime gelemedim hala da

hamileliğimin 6.ayındayım ve bebeğimin çok aşağıda kasıklarımda hareket ettiğini hissediyorum son bi kaç haftadır..umarım normaldir ???

normal canım sıkma canını sonra yine çıkıyor yukarı

Günaydın canım iyiyiz bebek şekeri araştırmasındayım

Canım normal bendede oldu şu an yükseldi
selam canım
bende dün gece bir bebek şekeri daha yaptım,
dün 25-30 tane kadar tülü katladım bağladım tüller bağlanınca daha kolay oluyor alıp yapması önce tülleri katlıcam sonra paletlerin boyunu kescem ayarlıcam biraz hepsini dizicem masaya öyle yapcam bakalım belki hafta sonuna kolaylamış olurum baya

lip hayırlı olsun canım
sizinde geldimi bebek şekeriniz onuda alacaktı ya

fotoları merakla bekliyorum

off ya gece iki çok fazla uykusuz kalmışsın
ben o yüzden iki ayrı hafta sonunda yıkadım ya hepsi aynı gün ağır oluyor

off ya gece iki çok fazla uykusuz kalmışsın
ben o yüzden iki ayrı hafta sonunda yıkadım ya hepsi aynı gün ağır oluyor

yıkamadan uykusuz kalmadım kısa programda 2 saatte hallettik annemle 9 da mı ne bitti işimiz
kv ve annemler bizdeydi çay meyve sohbet derken 12 de gittiler bende banyo yaptım rahatlamak için
1de yataktaydım ama ne mümkün uyumak

çok sağolun kızlar doktorum aksi bişey söylemedi çok şükür bir problem yok.peki egzersiz yapıyormusunuz?ben hiç yapmıyorum bebeğe yeterli oksijenin gitmesi için nefes egzersizleri fln önerdi doktor bu sabah izlediğim programda..

uyku bir kaçınca uyumak dahda zor oluyor
günaydın canlarr

gunaydın canım nerdesin sen kayıpsın sanki

Son düzenleme:

sağol canım, hepimizin bebişleri cicilerini güle güle giyer inşallah,
bebek şekeri henüz alınmadı canım, o gün fiyat ve model araştırması yapmışlar bize de resimlerini yollamışlardı, kayınpederimle bir haftasonu eminönü'ne gidip alacaklarmış.

evet canım doğru bir konuya parmak basmışlar, bebeğe yeterli oksijen gitmesi için annenin açık havada yürüyüşler yapması çok öneriliyor. hem de normal doğuma hazırlık olarak yapılıyor. ben 4.aydan beri hamile yogasına gidiyorum, orada hep nefes egzersizleri ile diyaframımı açtık, artık daha derin nefes alabiliyorum.her öğlen de yemekten sonra yürüyüşe çıkıyorum yarım saat.

hamile yogası en basından beri yapmak istediğim bişey aslında ama üşengeçliğimden azcık geç kaldım sanıırm adına sevindim sende normal doğum düşünüyosun heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…