2014 Şubat Anneleri

Günaydın herkese......nasılsınız? 2 gündür gaz sıkıntım var yaaa

Günaydın hamişler nasılsınız bugün? Benim size bir sorum var karnım dünden beri taş gibi sanki patlıcak gibi hissediyorum sizde böyle bir durum var mı normal mi? Yoksa ben mi evham yapıyorum?

canım bazı günler bende de oluyo ama normalmiş.sürekli olursa dr a söylenmeliymiş,öyle hatırlıyorum

Hepsi birbirinden güzel cicilerinizin çıtırım

saol canum benimmmm

Teşekkür ederim canım bu iki haftaya kadar karnım yoktu iki haftada birden büyüdü onunda etkisi var sanırım

Teşekkür ederim canım bu iki haftaya kadar karnım yoktu iki haftada birden büyüdü onunda etkisi var sanırım

ondandır o zaman ya da bebişin sertliğidir o canım....yukarı cıktı mı daha da sertleşiyor karın....patlatııp dışarı çıkacak gibi

günaydın datlımmm iyilik senden naberr

iyidir çok şükür canım sabah biraz yoğun başlaıd işlere daldım
burda acayip yağmur var bugün ya
kaç gündür yanımda getirip götürüpte kullanmadığım şemsiyemi sabah vestiyere bıraktım hava iyi diye bizim orda fena değildi anaaaaaaaaaa merkeze doğru bir indik yağmur acayip
şansıma tükürüm

hahaha öyle olur zaten...ben bi şemsiyemi ofiste bıraktım....birini evde....su anda da güneş bi görünüyo bi kayboluyo

benim işler de yoğun aslında ama yapacak toto yok.uyuyorum daha yaaa

hahaha öyle olur zaten...ben bi şemsiyemi ofiste bıraktım....birini evde....su anda da güneş bi görünüyo bi kayboluyo

benim işler de yoğun aslında ama yapacak toto yok.uyuyorum daha yaaa

o uykuyu hiç deme şükür edelim gerçi uykusuzluktan iyidir ama benim erken uykum geliyor yine akşamalrı 11 de en geç yatayım istiyorum
sabahta çok zor uyanıyorum

sppeddy hayırlı olsun canım yıkamışsınız çamaşırlarıda ohhh mis olmuş hepsi

bu ara gözlerim kapanana kadar bekliyorum çünkü huzursuz bacak sendromum devam ediyo canım.yataga yatınca dön dön sinir oluyorum..o yüzden dayanabildiğim kadar dayanamaya çalışıyorum yani en gec 11 buçuğa kadar

ay canım ya o huzursuz bacak bende uyku saatimi geçirince oluyor onu fark ettim, şimdilik yok çok şükür kendime nazar etmimde hatta birde kıçımı kaşım

seninkide geçer inş.

hamileliğimin 6.ayındayım ve bebeğimin çok aşağıda kasıklarımda hareket ettiğini hissediyorum son bi kaç haftadır..umarım normaldir ???

günaydın jackim,
yemeklerine kimyon atmayı dene hayatım, bir de kuru kayısı, kuru erik ile bol bol su iç...

hamileliğimin 6.ayındayım ve bebeğimin çok aşağıda kasıklarımda hareket ettiğini hissediyorum son bi kaç haftadır..umarım normaldir ???

merhaba canım,
dönem dönem hepimizde oldu, ama sonra yukarı çıktı bebeklerimiz.şu an birçoğumuz kaburgaların altında hissediyor, ve daha bu aşamada yerleri geniş olduğu bol bol hareket ediyorlar. için rahat etmezse doktoruna göründüğünde bebeğin yerleşimini sorabilirsin. ama zaten doktorun aksi bir sey görmüş olsa sana söylerdi diye düşünüyorum.

günaydın jackim,
yemeklerine kimyon atmayı dene hayatım, bir de kuru kayısı, kuru erik ile bol bol su iç...

günaydın lipimm

her yemeğe olmasa da coguna atıyorum aslında ama daha dikkatli olurum...kuru erik sevmem ama kuru kayısı yirim balım tamam

dün akşam, k.v. nin gönderdiği ve benim merakla beklediğim kargo paketi geldi. eşimle hevesli hevesli açtık, bir de ne göreyim, dünya kadar kıyafet yollamış.bizim 6 aya kadar hiç bir kıyafet almamıza gerek kalmadı nerdeyse. akşam hepsinin fotoğrafını çektik, eşim bana mail atınca buraya koyacağım.

ayy ne heyecanlı dimi lipimmm

eşin göndersin çabucak yükle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…