Günaydın hamişler nasılsınız bugün? Benim size bir sorum var karnım dünden beri taş gibi sanki patlıcak gibi hissediyorum sizde böyle bir durum var mı normal mi? Yoksa ben mi evham yapıyorum?
Hepsi birbirinden güzel cicilerinizin çıtırım
Günaydın 66 günümüz kalmış
dün kıyafetlerimizi yıkadık astık bir kısmını da renklileri kurutmaya atıp kuruttum
SPEEDY & BABY: EVİM MİS GİBİ KOKTU
Günaydın herkese......nasılsınız? 2 gündür gaz sıkıntım var yaaa
canım bazı günler bende de oluyo ama normalmiş.sürekli olursa dr a söylenmeliymiş,öyle hatırlıyorum
saol canum benimmmm
Teşekkür ederim canımbu iki haftaya kadar karnım yoktu iki haftada birden büyüdü onunda etkisi var sanırım
ondandır o zaman ya da bebişin sertliğidir o canım....yukarı cıktı mı daha da sertleşiyor karın....patlatııp dışarı çıkacak gibi
gunaydın kızlar nehabersiniz ?
günaydın datlımmm iyilik senden naberr
iyidir çok şükür canım sabah biraz yoğun başlaıd işlere daldım
burda acayip yağmur var bugün ya
kaç gündür yanımda getirip götürüpte kullanmadığım şemsiyemi sabah vestiyere bıraktım hava iyi diye bizim orda fena değildi anaaaaaaaaaa merkeze doğru bir indik yağmur acayip
şansıma tükürüm
hahaha öyle olur zaten...ben bi şemsiyemi ofiste bıraktım....birini evde....su anda da güneş bi görünüyo bi kayboluyo
benim işler de yoğun aslında ama yapacak toto yok.uyuyorum daha yaaa
o uykuyu hiç deme şükür edelim gerçi uykusuzluktan iyidir ama benim erken uykum geliyor yine akşamalrı 11 de en geç yatayım istiyorum
sabahta çok zor uyanıyorum
sppeddy hayırlı olsun canım yıkamışsınız çamaşırlarıda ohhh mis olmuş hepsi
bu ara gözlerim kapanana kadar bekliyorum çünkü huzursuz bacak sendromum devam ediyo canım.yataga yatınca dön dön sinir oluyorum..o yüzden dayanabildiğim kadar dayanamaya çalışıyorum yani en gec 11 buçuğa kadar
ay canım ya o huzursuz bacak bende uyku saatimi geçirince oluyor onu fark ettim, şimdilik yok çok şükürkendime nazar etmimde hatta birde kıçımı kaşım
seninkide geçer inş.
Günaydın herkese......nasılsınız? 2 gündür gaz sıkıntım var yaaa
canım bazı günler bende de oluyo ama normalmiş.sürekli olursa dr a söylenmeliymiş,öyle hatırlıyorum
saol canum benimmmm
hamileliğimin 6.ayındayım ve bebeğimin çok aşağıda kasıklarımda hareket ettiğini hissediyorum son bi kaç haftadır..umarım normaldir ???
Günaydın canım iyiyiz bebek şekeri araştırmasındayımgunaydın kızlar nehabersiniz ?
Canım normal bendede oldu şu an yükseldihamileliğimin 6.ayındayım ve bebeğimin çok aşağıda kasıklarımda hareket ettiğini hissediyorum son bi kaç haftadır..umarım normaldir ???
günaydın jackim,
yemeklerine kimyon atmayı dene hayatım, bir de kuru kayısı, kuru erik ile bol bol su iç...
dün akşam, k.v. nin gönderdiği ve benim merakla beklediğim kargo paketi geldi. eşimle hevesli hevesli açtık, bir de ne göreyim, dünya kadar kıyafet yollamış.bizim 6 aya kadar hiç bir kıyafet almamıza gerek kalmadı nerdeyse. akşam hepsinin fotoğrafını çektik, eşim bana mail atınca buraya koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?