Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aDaLLyimmm ayy o çorbadan yaptım bnde kuzum yaaa keske yakin olsaydik![]()
Anaaaam sen koy benim corbayi,geliyorum hemen. Aksama ben de guzel bi corba yapayim. Ohh sicak sicak iceriz.
Bugun adet olacakmisim gibi hafif hafif bir karin ve kasik agrim var. Aksam da vardi..
Ya herkes nerde,kimse ugramiyor topige?
Anaaaam sen koy benim corbayi,geliyorum hemen. Aksama ben de guzel bi corba yapayim. Ohh sicak sicak iceriz.
Bugun adet olacakmisim gibi hafif hafif bir karin ve kasik agrim var. Aksam da vardi..
kızlar bebişleriniz için ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız alın mı, kulak mı, koltukaltından ölçen mi aldınız?
kızlar bebişleriniz için ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız alın mı, kulak mı, koltukaltından ölçen mi aldınız?
Afiyet bal şeker olsun canom sekoya siparişi verdim gelsin hallediyorum![]()
canım bizimki kulaktan ölçer ama ben sana kızıl ötesi ölçenlerden tavsiye ederim temassız ölçerde deniyor onlarakızlar bebişleriniz için ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız alın mı, kulak mı, koltukaltından ölçen mi aldınız?
eline sağlık tatlım vede afiyet olsunaDaLLyimmm ayy o çorbadan yaptım bnde kuzum yaaa keske yakin olsaydik![]()
benimkide pek bir yukarda sıpam, mideme baskısından bende yemek yiyemiyorum fazlaKızlar nasılsınız benim kızım aşağıya dönmesi gerekirken göğsümün altından ayrılmıyohatta eşim diyoki kız napsın süt için çıkıyo yukarı
dün akşam yemek yiyemedim valla nasıl kaburgalarıma baskı yapıyosa artık
![]()
arada geliyoruz tatlım yinede senden çok geldiğimiz kesin sosyolojimAnaaaam sen koy benim corbayi,geliyorum hemen. Aksama ben de guzel bi corba yapayim. Ohh sicak sicak iceriz.
selam kızlar artık eşim tırımızı kullancak malum kış kalebodur fayans işleri durdu bayramdan beride şöförümüz işten çıkmıştı yenisini bulamadık eşim geçicek başına artık en uzak eskişehir bolu ankara seferleri var biz bursada oturuyoruz ama liman gemlikte dün gitti iş bekledi koparatifte öğleden sonra çıkmış eskişehir ... gitti gece malı teslim etmemişler bekledi koca gece 1de yüklemişler sabah ezanında gemliğe gelmiş orda kardeşi var orda yatmış bikaç saat sonra yine iş almaya gitti şimdi aradı yeni iş alabilmiş boluya çıkmış bu sefer yarın sabah gitcekmiş eve geliyo şimdi sanırım düzeninimiz felan kalmadıihtiyacım ldugunda muhtemelen yanımda olamıcak korkuyorum aslında dün akşamda yanlız uyudum
bilmiyorum onu üzmek istemiyorum böle olması gerekiyo mecburuz arabayı kradiyle aldık 2sene daha sıkmalıyım dişimi sanırım ama en ihtiyacım oldugu zmanalr olucak rabbim bizi korusun
![]()
Migren olabilir mi?
canım bizimki kulaktan ölçer ama ben sana kızıl ötesi ölçenlerden tavsiye ederim temassız ölçerde deniyor onlara
eline sağlık tatlım vede afiyet olsun
benimkide pek bir yukarda sıpam, mideme baskısından bende yemek yiyemiyorum fazla
arada geliyoruz tatlım yinede senden çok geldiğimiz kesin sosyolojim![]()
canım allah yardımcınız olsun haksever, kazasız belasız günler geçirin inş. yol durumu benide hep tedirgin eder canım
evet zor zamanlar geçiriyorsun ama dediğin gibi yapacak bişi yoksa elden ne gelir bol bol dua et canım
allahtan kayınvaldenle falan aran iyi son zamanlarında o kalır yanında eşin olmadığında ne yapacaksın
benimki de baya yukarda gibi, 38. hafta civarı biraz aşağı iner mi acaba?
evet canım allahtan onlara güveniyorum son zamanalrda zaten yanlız bırakmazlar ama ya ani bişi olursa diyorum ama pat diyede dogum olmaz herelde sancım felan oldumu arasam kayınpederim yarım saatte kapıda olur öle diyerek içimi ferahlatıyorum beterindende allaha sıgınıyorum nabayım çok ani bişiler olsa gündüz işe gittiginde gündüzde bişi olabilir allah korusun yapcak bişi yok onada kendimizede dua ediyorum hep
dün gece yanlız kaldım kaç kere aradı kayınvaldem nabıyosun nabıyosun diye bugünde öylee geleyim böle içim rahat etmicek dedi biraz öncede bende dedim eşim geliyomuş eh tamam iyi o zman dedi duramaz yani kendi annem aramadı bile söledim ama öyle işte sağ olsunlar onlara güveniyorum![]()
haksever dediğin gibi pat diye doğum olmaz ama yinede benden sana öneri hem kalbinde ferahlar böylelikle bulunduğun ilde doğuma götüren böyle hizmet veren bir ambulans hizmeti falan vardır belki, benim bulunduğum ilde var mesela, onlaırn tlfnunu al canım yanında bulundur ne olur ne olmaz, yada hastanenle görüş doğum için çağırdığımda gelirlermi falan diye konuş hem için rahat eder daha kaygısız olursun
üst katımda eşimin amcası oturuyo gönlüm bu konuda rahat çok şükür hastanede bide 10dakka mesafede dahada yakın hastanede var sanırım şanslıyım bilmedigim hastaneme uzak biyer olsa korkardım insan komşusunada söyler ama amcası olamsı daha bi iyi