2014 Şubat Anneleri

bende sürüyorum göğüslerime canım.pul pul oldu yaw vücudum,o kadar krem yag sürdüğüm had halde kupkuru.gögüslerim bile.bu arada lierac daha mı cok kurutuyo ne :1::1:

gecen cuma eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı,kız aglıyomus göğüs uçları yara olmuş.önceden sürmeye başlayın demiş eşimin arkadaşı(kendisi sağlıkçı da:9:)

bende düşünüyorum önceden başlamayı ama ne kadar önceden başlasak ki:26:

muhtemel doğum tarihinden 2-3 hafta önceden başlasak olur herhalde canım, aslında ben kremi bu haftasonu alıp bir denemek istiyorum.
bu arada sen sezaryen mı istiyordun jackim?

muhtemel doğum tarihinden 2-3 hafta önceden başlasak olur herhalde canım, aslında ben kremi bu haftasonu alıp bir denemek istiyorum.
bu arada sen sezaryen mı istiyordun jackim?

evet kuzum sezaryen istiyorum ben:31:doktorum bi dahaki kontrole kadar düşün bi normali dedi.yine konuşuruz dedi,tabi istersen zorlayamam dedi...ben kararlıyım ama balım:31:

bende sürüyorum göğüslerime canım.pul pul oldu yaw vücudum,o kadar krem yag sürdüğüm had halde kupkuru.gögüslerim bile.bu arada lierac daha mı cok kurutuyo ne :1::1:

gecen cuma eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı,kız aglıyomus göğüs uçları yara olmuş.önceden sürmeye başlayın demiş eşimin arkadaşı(kendisi sağlıkçı da:9:)

bende düşünüyorum önceden başlamayı ama ne kadar önceden başlasak ki:26:

ben sanki 37 de sürmeye başlamalıyız gibi bir şey okumuştum bir yerde ama çok oldu okuyalı, emin olamadım o yüzden. :44:

canım cok sıkkın...sinirden ağlamak üzereyim....angry bird gibi oldu yüzüm:47:

dün ben calıstıgım projeyi flasha atmıştım.gerizekalı arkadaş flashı almış bilgisayardan.....bi seyler atacakmış,içindekileri silmiş bi güzel,biçimlendirmiş flashı....gitti yaptığım işler...en bastan yapıcam:14::14::14:

insan bi sorar ya.bu flashın içindekileri sileyim mi diye....mal işte mallll:47::47::47::47::47::47:

dün ben calıstıgım projeyi flasha atmıştım.gerizekalı arkadaş flashı almış bilgisayardan.....bi seyler atacakmış,içindekileri silmiş bi güzel,biçimlendirmiş flashı....gitti yaptığım işler...en bastan yapıcam:14::14::14:

insan bi sorar ya.bu flashın içindekileri sileyim mi diye....mal işte mallll:47::47::47::47::47::47:

Ne düşüncesizlik ya :50::50::50:

mandalina,portakal cok az ye.hatta yiyeceğini de sabahtan ye ki gece rahat uyuyabilesin...soda içebilirsin yada elma yiyebilirsin miden yandgı zamanlarda..:31:

mandalin portakalıçok severim normalde bu durumda agzıma koymuyorum canım elmayı da çok tüketiyorum saat 7 den sonra bişeyde yemiyorum genelde

mandalin portakalıçok severim normalde bu durumda agzıma koymuyorum canım elmayı da çok tüketiyorum saat 7 den sonra bişeyde yemiyorum genelde

o zaman yapacak pek bi şey yok be kuzum....az daha sabır....bak 35.haftandasın....:34:sen yine de dikkat etmeye devam et.:54:

Ne düşüncesizlik ya :50::50::50:

sorma kronikim.....cinnetin eşiğine geldim....gönül diyoki git raporunu al işler ona kalsın:47:

ben bu rapor işine taktım bu arada:27:zor tutuyorum kendimi...:27:

kuzum bu arada 36 hafta ve sonrasında binemiyomusum rapor olsa bile...35.hafta için geçerliymiş.tekrar bi şey sormak için aradım da öle dediler.:5:

tam bi malmış ya insan bi danışır napayım diye

o zaman yapacak pek bi şey yok be kuzum....az daha sabır....bak 35.haftandasın....:34:sen yine de dikkat etmeye devam et.:54:

sorma kronikim.....cinnetin eşiğine geldim....gönül diyoki git raporunu al işler ona kalsın:47:

ben bu rapor işine taktım bu arada:27:zor tutuyorum kendimi...:27:

kuzum bu arada 36 hafta ve sonrasında binemiyomusum rapor olsa bile...35.hafta için geçerliymiş.tekrar bi şey sormak için aradım da öle dediler.:5:

Çok zorlayacak bir iş mi seni acaba bir şey yapılabilirmi ki geri alma filan :26::26::26: Sen o hafta 36 nın içinde olmuyor musun guzum :44::44::44:

o nasıl iş ya, nasıl öyle kafasına göre silebiliyor? :47: cidden ne düşüncesiz insanlar var.

haftaya doktora gidince sorayım ben bunu en iyisi:31:

sor bakalım canım. net bilgi alalım. benim hiç aklıma gelmedi dün sorayım. :26:

Back
X