2014 Şubat Anneleri

anneler ben geldim yorgun ve hastayım doktora gideyim diyorum ama gitsem ne olacak ki ilaç da kullanamıyoruz aten tek korkum öksürdükçe bebiş alta baskı yapıyor gibi geliyor

Bende sırf bu mantıkla doktora gitmiyorum hastalandığımda :9::9::9: Öksürük için pekmezin içine karabiber atıp içebilirsin. Soğuk algınlığın içinde bir portakal sık,yarım limon sık ılık suyun içinde bal erit portakal ve limonla karıştır ve iç...Çok iyi geliyor...

Geçmiş olsun bu arada...

anneler ben geldim yorgun ve hastayım doktora gideyim diyorum ama gitsem ne olacak ki ilaç da kullanamıyoruz aten tek korkum öksürdükçe bebiş alta baskı yapıyor gibi geliyor

geçmiş olsun canım, ama korkma bişicik olmaz bebikine
öksürmeyle doğrulsaydı doğumhanede karabiber koklatırlardı kadınlara kaygı etme canım sen

Ay benimde göbek sıkıntım var normalde ondan takıldım kaldım... :31::31::31: Sağlıklı olsun tabi varsın göbekli olalım napalım :16::16::16:

marulunda göbeklisi makbuldür canım :54::54::54::54::54::9::9::9::9:

Ay benimde göbek sıkıntım var normalde ondan takıldım kaldım... :31::31::31: Sağlıklı olsun tabi varsın göbekli olalım napalım :16::16::16:

kuzum 45 kiloyu da gördüm ve genelde 49 um.aşmamaya özen gösterirdim hep...ama yine de ayva gibi bi göbeğim vardı.ne yaptıysam gitmedi nahlet olasıca :37: bünye işte....yapcak bişi yok:27:

yok kuzum geri alma falan yapamıyoruz işte...geri dönüşüm kutusunu da boşaltmış salak....:47:zaten flashı biçimlendirmiş yapacak hiç bi şey yok.ben böğrüm deline deline calısayım....olacak iş mi ya....

35 de olmam lazımmış iste kuzum....35+ olunca almıyolarmıs rapor alsam dahi.ben 35+3 oluyorum 7 ocakta :31:

tamam canım sorunca haber ederim size de....

bu arada bi insan gerizekalı olursa böle olur işte...:5:

valla kronik çok haklı. birazcık acındır kendini doktora. belki bi ayar çeker:1::1: yahu bi insan bir flashı kullanacaksa bile niye biçimlendirir? çok ilginç bi türmüş cidden yani.

çok geçmiş olsun canım. yat dinlen madem. sıcak bir şeyler iç. ıhlamur falan. bi de uyumaya çalış, belki iyi gelir.

Bende sırf bu mantıkla doktora gitmiyorum hastalandığımda :9::9::9: Öksürük için pekmezin içine karabiber atıp içebilirsin. Soğuk algınlığın içinde bir portakal sık,yarım limon sık ılık suyun içinde bal erit portakal ve limonla karıştır ve iç...Çok iyi geliyor...

Geçmiş olsun bu arada...

deneyeceğim canım

haaaa omu şimdi anladım tamam (anlamış gibi yapıyorum çaktırma :9: )

:60::60::60::60::60::60:

valla kronik çok haklı. birazcık acındır kendini doktora. belki bi ayar çeker:1::1: yahu bi insan bir flashı kullanacaksa bile niye biçimlendirir? çok ilginç bi türmüş cidden yani.

gerizekalı işte....hiçte hızlı yapamam artık....ben bugün yarım kalan işimi bitirp çıkacaktım....onun yüzünden en bastan başladım....ne zamn biterse artık..yavassss yavasssssss yapcam.gecikmeye giderse de benim sucum değil.:19:

marulunda göbeklisi makbuldür canım :54::54::54::54::54::9::9::9::9:

Göbekli kalırsam doğumdan sonra hayat felsefem bu olacak :9::9::9::9:

kuzum 45 kiloyu da gördüm ve genelde 49 um.aşmamaya özen gösterirdim hep...ama yine de ayva gibi bi göbeğim vardı.ne yaptıysam gitmedi nahlet olasıca :37: bünye işte....yapcak bişi yok:27:

:31::31::31::31: Şimdiden kendimi alıştırmaya başlayım o halde ben :27::27:

Kızlar dünden beri bel ağrım var .. Bişeyde yapmadım ağrıtıcak bazen kasıklarımda ağrıyo ..

canim benimde oyleydi dün doktora gittim idrar tahlili istedim yapmicakti yanma falan sikayetim yoktu.deli gibi enfeksiyon çıktı largopen diye bi antibiyotik verdi.ilk defa oldum hamileligin basindan beri geçen ay hicbisi yoktu:-( şimdi sızlıyor yaptıktan sonra insallah hemen geçer

:60::60::60::60::60::60:

gerizekalı işte....hiçte hızlı yapamam artık....ben bugün yarım kalan işimi bitirp çıkacaktım....onun yüzünden en bastan başladım....ne zamn biterse artık..yavassss yavasssssss yapcam.gecikmeye giderse de benim sucum değil.:19:

yani sen zaten yapacağını yapmışsın zamanında. hesap verilecekse başkaları verir artık o saatten sonra.

Kızlaaar selam :)
Göbeğimde sol tarafta sanki böyle içierden geriliyormuşda yırtılacakmış gibi bir acı var sabahtan bu yana ama baya acıyor başına gelen oldumu ;)

Minik bebişlerin kocaman anacıkları nasılsınız bakalım?

Ben biraz endişeliyim. Sıpa sabahtan beri kıpırdamadım. Yiyip içmeye başlıcam şimdi. Anasını çok korkutmadan kıpırdar inşallah.
Bu arada gece kötü kötü rüyalar gördüm yine. Bi ara ağladım falan sonra yine uyumuşum. Biraz halsizlik mevcut o yüzden :43:

Kuzum benim de son 3 gündür bebiş vurmayı bıraktı. Sadece sürtünüyor. İlk gün çok tedirgin olmuştum. Hatta bir daha vurdu diye şikayet etmiycem diye kendime sözler vermiştim. Şimdi de içerde sürtünüp duruyor garibim. Yerleri daraldığı için geçen haftalardaki kadar aktif değiller galiba..

söylediklerin çok mantıklı canım,

sonuçta boyunu da tam ölçmek mümkün değil, uyluk kemiği olan FL ölçüm değerini 7 ile çarpıyorsun, yaklaşık bir değer çıkıyor.ama doğduğunda tam o uzunlukta olmayabiliyor.
ayrıca ben de biraz ele avuca gelsin istiyorum tecrübesiz anne adayı olaraktan:))

Ya biz hemen mıncıklayıp sevmek istediğimiz ve de tecrübesiz olduğumuz için toparlak bebişler istiyoruz galiba :52::52:

o da bi şey mii...Benim küçüğüm 5600 dogmus.annemin 20 küsür dikişi varmış:9::9:

bi hafta sonra kontrole götürdüklerinde doktor kac aylık diye sormus.annem bi haftalık deyince adam donmus kalmış. kendine gelememiş :60:
Anaaam inşallah annene çekmemişsindir. Kız nasıl çıkar o kadar bebek yav :26: Helal olsun annene..

bende sürüyorum göğüslerime canım.pul pul oldu yaw vücudum,o kadar krem yag sürdüğüm had halde kupkuru.gögüslerim bile.bu arada lierac daha mı cok kurutuyo ne :1::1:

gecen cuma eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı,kız aglıyomus göğüs uçları yara olmuş.önceden sürmeye başlayın demiş eşimin arkadaşı(kendisi sağlıkçı da:9:)

bende düşünüyorum önceden başlamayı ama ne kadar önceden başlasak ki:26:
36-37. haftalarda başlayın diyorlar. Ben taaa 2 ay önce çok göğüs ağrım olduğunda eczaneden Bbella diye bir markanın göğüs ucu kremini almıştım. Eczacı emzirirken de lasinoh yerine bunu kullanmamı söylemişti. Acep yine de lasinoh alsam mı ki ??

kızlar mide yanması agza ekşi su gelen yokmu ya ben mahfoluyorum bu konuda siz neler yapıyonuz

Kuzum yakında mide ile ilgili kitap yazıcam yani o durumdayım. 1,5 aydır hiç yatarak uyumadım. resmen totom düzleşti, oturarak uyumaktan. Artık gaviscon surup bile sadece birkaç saat fayda ediyor. 2 günde 1 şişe içiyorum. Napalım son ay, katlanacağız. Akşam 7 den sonra bişey yersem zaten vay halime. Kesin çıkıyor. O yüzden çoğu kez aç yatıyorum..:43:

Herkese selam kızlar. Ya şu 2013 bitsin artık yaa. Ben de nedense acaip bir tedirginlik var. 2013 de doğurmaktan çok korkuyorum. 2014 de istediği zaman gelebilir bebiş. Daha çok erken ama nedense çok kafaya taktım..
Yarın iş yerindeki son günüüüüüüüüm:52::52: Nasıl üzgünüm anlatamam :21::21::21: Gerçi Ocağın ilk haftası 1-2 gün gelip gidicem yılsonu işlemleri için ama olsun. En azından sabahın köründe kalkmıycam..

Anaaam inşallah annene çekmemişsindir. Kız nasıl çıkar o kadar bebek yav :26: Helal olsun annene..

36-37. haftalarda başlayın diyorlar. Ben taaa 2 ay önce çok göğüs ağrım olduğunda eczaneden Bbella diye bir markanın göğüs ucu kremini almıştım. Eczacı emzirirken de lasinoh yerine bunu kullanmamı söylemişti. Acep yine de lasinoh alsam mı ki ??

ben lansinoh aldım canım ve doğumdan önce başlamayı düşünüyorum Allahım izin verirse....o kadar cok duydum ki bu ara gögs ucu yara olanı...korkuyorum...:18:

hakkaten helal olsun anneme.bende öyle diyorum....buzağı dogurmusun resmen diyorum hahahah:52::52::60::60:

Herkese selam kızlar. Ya şu 2013 bitsin artık yaa. Ben de nedense acaip bir tedirginlik var. 2013 de doğurmaktan çok korkuyorum. 2014 de istediği zaman gelebilir bebiş. Daha çok erken ama nedense çok kafaya taktım..
Yarın iş yerindeki son günüüüüüüüüm:52::52: Nasıl üzgünüm anlatamam :21::21::21: Gerçi Ocağın ilk haftası 1-2 gün gelip gidicem yılsonu işlemleri için ama olsun. En azından sabahın köründe kalkmıycam..

ohhh keyfe gelllll...ne güzel yaw.....özendirme insanı...bu ara seytan dürtüklüyor zaten beni....git raporunu al diye:52:

evet kuzum sezaryen istiyorum ben:31:doktorum bi dahaki kontrole kadar düşün bi normali dedi.yine konuşuruz dedi,tabi istersen zorlayamam dedi...ben kararlıyım ama balım:31:

o zaman aynı tarihlerde doğurabiliriz jackim:) seninle muhtemel doğum tarihlerimiz yakın çünkü...

bu arada bugün şeker ölçüm günümdü, sabah açlık-tokluk ölçtüm 91-115 çıktı (max.açlık 95-tokluk 140 olması gerekiyor)
yani değerler çok güzeldi, öğlen açlık ölçtüm 79 çıktı, e bu da güzel. sonracıma öğlen yemeği olarak 1.5 dilim tam tahıl ekmeği, taze fasulye ve 1 bardak yoğurt yedim.bugün bağırsak hareketlerim biraz azalır gibi olunca da arkasından 1 tane kuru kayısı, 1 tane de kuru erik yedim (keşke yemeseydim çünkü normalde diyette ara öğünde yeniliyor meyve ya da kuru meyveler), sonra yürüyüşe çıktım 40 dk. yürüdüm markete kadar. işe döndüm. tokluk şekerimi bir ölçtüm 145 çıktı...yuh diyorum ufacık kuru kayısıyla kuru erik bu kadar yükselmesine sebep olabilir mi, bir de o kadar yürüyüp hareket ettim, hareket ettikten sonra düşük çıkması gerekirdi.
neyse 5 puandan bir şey olmaz aşırı yüksek değil neticede de...bazen az yemiş oluyorsun ama yüksek çıkıyor anlam veremiyorum hiç.
aman ya hep tetikteyim iyicene bunaldım...

o zaman aynı tarihlerde doğurabiliriz jackim:) seninle muhtemel doğum tarihlerimiz yakın çünkü...

bu arada bugün şeker ölçüm günümdü, sabah açlık-tokluk ölçtüm 91-115 çıktı (max.açlık 95-tokluk 140 olması gerekiyor)
yani değerler çok güzeldi, öğlen açlık ölçtüm 79 çıktı, e bu da güzel. sonracıma öğlen yemeği olarak 1.5 dilim tam tahıl ekmeği, taze fasulye ve 1 bardak yoğurt yedim.bugün bağırsak hareketlerim biraz azalır gibi olunca da arkasından 1 tane kuru kayısı, 1 tane de kuru erik yedim (keşke yemeseydim çünkü normalde diyette ara öğünde yeniliyor meyve ya da kuru meyveler), sonra yürüyüşe çıktım 40 dk. yürüdüm markete kadar. işe döndüm. tokluk şekerimi bir ölçtüm 145 çıktı...yuh diyorum ufacık kuru kayısıyla kuru erik bu kadar yükselmesine sebep olabilir mi, bir de o kadar yürüyüp hareket ettim, hareket ettikten sonra düşük çıkması gerekirdi.
neyse 5 puandan bir şey olmaz aşırı yüksek değil neticede de...bazen az yemiş oluyorsun ama yüksek çıkıyor anlam veremiyorum hiç.
aman ya hep tetikteyim iyicene bunaldım...

hayırlısı olsun lipim...eşim doktora dicekmiş ki 31 Ocak'ta alınabilir mi :1:evlilik yıldönümümüz de o gün....:16:

Back
X