Kızlar sabah ev işleri sorununu anlattım ya sonrasında ben dayanamadım, bi çırpıda doldurdum makineyi topladım ortalığı, kızı hazırladım filan . Sonuçta doktora gidecektik, Rand. Saati geliyo bende yatıp uzanamadım...kız desen o da ortalığı dağıtıp duruyor, benim koca da kızdı çocuğa anneni yorma filan diye, ben de daldım ortadan zaten babasının dağınıklığını anda topluyorum filan diyince, tabi benimki bozuldu etti. O halde çıktık dışarı, ben sinirlendim ya çıkıp gidecektim evden hadi dedim tuttum kendimi..
Neyse muayene iyi geçti, yavruma koca kafalı dedi doktorumuz maşallah boyu kilosu yerinde, yanakları dolu gözüküyor, ama tek aklıma takılan.. Yavrum hep ciddi suratlı, kızgın gibi gülmüyor hiç :) korkuyorum suratsız olmasın diye, ya da benden mi etkileniyor bilemedim..
Özetle bizim soğukluk kaynadı gitti, ee akşam oldu eve döndük benimki bi baktım önce aldı eline bilgisayarı biraz çalıştı sonra çekti gitti uyudu, benim. De CNm patates salatası çekti onu yaptım, baktım sordum yemek Yemicem çok uykum var diyo.
Kaldım kendi kendime, zaten ben uyusam kız uyandırır beni, babayı hiç uyandırdığını görmedim.
2 numara gelince ne olacak Halim bilmiyorum

Allah bana güç kocama da anlayış verir inşallah. Kabul o da çok yoruluyor işte haftasonu yorgunluğu çıkıyor ama insan bi düşünür ya..
Bu arada kan testi sonucuma göre Demir sınırda, bi de idrarda 5-6 lökosit, epitel hücre çıkmış. Tahminim yine idrar yolu

Bakalım doktor ne Dicek, boşuna değil bu yorgunluklarım