• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Yarin yine kizimla buluşucaz
Offff gece suyum gelse dogurmak istiyorum artık valla böyle içtenlikle dua edeceğimi hiç düşünmemiştim. Gelsin artık melegim...;)
Cati muayenesi de iyi geçti normal doğum yapabilirmisim

Yarin yine kizimla buluşucaz
Offff gece suyum gelse dogurmak istiyorum artık valla böyle içtenlikle dua edeceğimi hiç düşünmemiştim. Gelsin artık melegim...;)
Cati muayenesi de iyi geçti normal doğum yapabilirmisim

Sabirsizlik hat safada dimi :) kacinci haftan canim cokmu gecikti?

Kizlar hastane cantaniza gögüs pompasi koydunuzmu ? Zaten alicam dursun die ama hastanede lazim oluyormu o an gerekirse e zaneden falan temin edebiliyormuyuz istedigimiz markayi ?

Hastanelerde daha gelismis pompalar var diye biliyorum. Ihtiyac durumunda kullaniyorlar.

Kizlar hastane cantaniza gögüs pompasi koydunuzmu ? Zaten alicam dursun die ama hastanede lazim oluyormu o an gerekirse e zaneden falan temin edebiliyormuyuz istedigimiz markayi ?

ben koydum aramayalım dedim lazım olursa

Cakma subat anneleri olduk yaw.herkes ocak ta doguruyor:)rabbim hayirli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin insallah.kizlar bisey dicek elektrikli pompa almistim pek cekmiyor.ama gorumcemin avent in manuel i var.onunla deniyorum valla daha iyi aklinizda bulunsun dedim:)
eheheh sorma kararlıyız hepimiz ocakta doğuriciz :D
selam kızlar bikaç gün görümcemde kaldım 2 günde kayınvaldemde bugünde bebek odamızın perdesini sipariş vardik en uygun bu olcaktı zebra istiyorum çünkü üst üste perdelerden fonalrdan çok sıkıldım zebra en iyisi bence en uygun modelde buydu odamız bebek odası gb olmadıgı için cocuksu bişey istemedim şundan aldım takıncada fotorafını çekerim yine :31:

Eki Görüntüle 929602
çokkk hoş bu kuzummm
merhaba herkese hayırlı kandiller...
doğum yapan arkadasların gözü aydın:nazar: darısı başımıza...
dün butun gun alışverişteydik bugün yorgunluktan dayak yemiş gibiyim...:37:
sabahtan beri pinekledim.. kızımın şekerlerine isim yazdım onları zımbalıyorum bi kaç tanesini göstereyim nasıl olmuşlar :16:
Eki Görüntüle 929604
ama yorulmana değmiş tatlımm
Oyyy maasallah pasaya:nazar: benim oglus da bir hafta evvel 2.850 kg ve 46 cm di :nazar:
Cok heyecanlandim tüylerim diken diken oldu huzunbaz'im ne cabuk geldi dogum vakti..
Ben daha sezeryan tarihi almadim 16'sinda son muaynem var heralde senin tarih civarlarinda verir benim doktor da, sat'larimiz ayni cünkü:1:
çok sağol canımın içiii
bizde umoyla şaşkınlardayız hala
bakalım sana perşembe ne diyecek :)

kızlar oğlumun adını osman emir mi yoksa osman ege mi koyuyum???

Elektirikli bide manual varmis sence? Bide hangi marka ben avent elektirikliyi hdp duyuyorum ama tabi tam bilmiyorum

kuzum elektrikliler çok sesli hastanede kullanamam gibi geldi bana.şimdilik mauel aldım.lazım olursa elektrkli alırım diye düşündüm.

Hayirli olsun canim.benim 30 ocak dogumum sezeryan olucak bende 37 olucam yarin 15i 6ada 17 si gibi giderim kuaföre ben hep agda kullanirim zaten hamileligim boyuncada her ay kullandim senin sezeryanmi olucak eger öyleyse erken olur dogumun ama normalse degisir tabi

senin içinde hayırlı olsun canım. Allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin. benim doktorum henüz normal mi sezaryan mı olacak söylemedi. bu salı randevum var insallah söylerde bende ona göre kendimi hazırlarım.

merhaba güzel anneler
ben 2013 eylül annesiyim şuan oğlum 4 aylık
geçmş konularınıza baktım göğüs pompasında manueli tercih etmeyin zamanla sütünüzü azaltıyor ve el ve bilek ağrılarına davetiye çıkarıyor.ben şuan elektrikli kullanıyorum tavsiye ederim ilk önce manuel sonra tek göğüsü sağabildiğim elektrikli göğüs pompası daha sonra zamandan tasarruf etmek için elektrikli çift göğüs pompası aldım.
size tavsiyem doğum çantanızda mutlaka göğüs ucu kremi olsun 1 veya 2 defa emzirdikten sonra göğsünüz yara oluyor çünkü.göğüs ucu kreminde yıkamaya veya silmeye gerek olmayan kremlerden tercih edin ben lansinohun kreminden kullanıyorum. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum meleklerinizi bir an önce kucaklarınıza almanız dileğimle

merhaba güzel anneler
ben 2013 eylül annesiyim şuan oğlum 4 aylık
geçmş konularınıza baktım göğüs pompasında manueli tercih etmeyin zamanla sütünüzü azaltıyor ve el ve bilek ağrılarına davetiye çıkarıyor.ben şuan elektrikli kullanıyorum tavsiye ederim ilk önce manuel sonra tek göğüsü sağabildiğim elektrikli göğüs pompası daha sonra zamandan tasarruf etmek için elektrikli çift göğüs pompası aldım.
size tavsiyem doğum çantanızda mutlaka göğüs ucu kremi olsun 1 veya 2 defa emzirdikten sonra göğsünüz yara oluyor çünkü.göğüs ucu kreminde yıkamaya veya silmeye gerek olmayan kremlerden tercih edin ben lansinohun kreminden kullanıyorum. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum meleklerinizi bir an önce kucaklarınıza almanız dileğimle

Saol tecrübe konusuyor dikkat hanimlar :) arada gitin böyle ne güzel yardimci oluyorsunuz

Günaydinn herkeze benim 2 gündür uyku problemim var döndüm durdum yatakta tam uyucam bu seferde aciktim ne güzel hep 12 saat uyurdum :) arik 4 saat falan uyuyup pinekliyorum bu saate kadar

Back
X