• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

bişey daha paylaşmak istiyorum isteyenler yapsın böyle kötü haberleri duyunca bende çok üzüldüm düşük riski için bi tesbih önerdi tanıdıgımız bi hoca ''ya mübdiii'' anlamı : Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratan demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir...

bu tesbihi göbek deliginin etrafında bi noktadan başlayıp sağ elinin işaret parmagıyla daire cizip aynı yere gelip söylüceksin ya mübdi,ya mübdi... diye 116 kere sonrada 7ihlas okuyup dua et dediler ben yaptım ... sizde yapabilirsiniz

yer gök dua ile, yaradan ol demeden hiç bir şey olmuyor, bir tüyüne bile sahip olamıyoruz.. bende Hz. Zekeriya'nın duasını okumuştum sürekli. Cansız yumurtaya can veren Allahım, evlat hasretiyle yanıp tutuşanların da kucağına istediğini versin biran önce..

bişey daha paylaşmak istiyorum isteyenler yapsın böyle kötü haberleri duyunca bende çok üzüldüm düşük riski için bi tesbih önerdi tanıdıgımız bi hoca ''ya mübdiii'' anlamı : Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratan demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir...

bu tesbihi göbek deliginin etrafında bi noktadan başlayıp sağ elinin işaret parmagıyla daire cizip aynı yere gelip söylüceksin ya mübdi,ya mübdi... diye 116 kere sonrada 7ihlas okuyup dua et dediler ben yaptım ... sizde yapabilirsiniz

yer gök dua ile, yaradan ol demeden hiç bir şey olmuyor, bir tüyüne bile sahip olamıyoruz.. bende Hz. Zekeriya'nın duasını okumuştum sürekli. Cansız yumurtaya can veren Allahım, evlat hasretiyle yanıp tutuşanların da kucağına istediğini versin biran önce..
amin canlar allah razı olsun :16:

bende ilk çocuğuma aşılama ile hamile kaldım,doğumdan sonra 1 sene hariç hiç korunmadım ama bebekte olmadı. bu sene mart ve nisan ayında da 2 aşılama oldum ama tutmadı ağıt figan eve gelince öğrendiler söylememiştik kimseye. herkesin çok duasını aldım ve bir sonra ki ay mayısta normal hamile kaldım. kayınvalidemler kızımda karışmadılar, doğuracağın 1 yada 2 çocuk dediler ama oğlan olursada k.babamın adını içten içe istiyorlardı. eğer oğlum olursa k.babamın adı ile bi isim daha koyacağım. zaten ilk erkek torunları olacak. kız olursada yine karışmazlar biliyorum.. genelde rüyada erkek görülürse kız, kız görülürse erkek olur diye tabir ederler. ben hep erkek görüyordum ama isim görmüyordum. hayırlı evlat versin rabbim. geçen günde kızımla isim düşünürken oda zeynep koyalım dedi.. çok güzel bir isim bence.. Allahım kötü sonuçlanan arkadaşlara tekrar aynı acıyı yaşatmasın biran önce yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah (aminnn)

aminnn inşallah canım ... benim kayınpederimin adı abdurrahman uzun yani yoksa bende isterdim koymayı hayırlısıyla kucamıza alalımda adınıda koyarız elbet :31:

aminnnn bu hasreti ceken yıllarca yolunu gözleyenler oldugunda bile sevinemiyomus dolu dolu onu anladım herkezin olsun kimse bu hasreti cekmesin simdi hep dua ediyorum inşallah vakti zamanı gelince onlarıda olucak...bende çok meryem suresini okuyup 41 kere okuyup hatim ettim ara arada okuyup içimi ferahlatırdım çünkü anlamını okudum okusanız öyle güzelki her okuyuşumda ağlarım bütün peygamberlerin dogusundan bahsediyo çok güzel tammen evlat hasreti çekenlere sesleniyo sanki o surede ... en son da 41 hurmaya 41 ayrı kişiye meryem suresini okuttuk onları yicektim kendim tüp ebbek iptal olunca yememiştim bidahaki ay yerim diye allahın takdiri dualarımız kabul oldu bize dua edenlerin duası kabul oldu kün feyekün ol dedi rabbim oldu çok şükür şimdi yiyorum hurmaları :56:

aminnn inşallah canım ... benim kayınpederimin adı abdurrahman uzun yani yoksa bende isterdim koymayı hayırlısıyla kucamıza alalımda adınıda koyarız elbet :31:

aminnnn bu hasreti ceken yıllarca yolunu gözleyenler oldugunda bile sevinemiyomus dolu dolu onu anladım herkezin olsun kimse bu hasreti cekmesin simdi hep dua ediyorum inşallah vakti zamanı gelince onlarıda olucak...bende çok meryem suresini okuyup 41 kere okuyup hatim ettim ara arada okuyup içimi ferahlatırdım çünkü anlamını okudum okusanız öyle güzelki her okuyuşumda ağlarım bütün peygamberlerin dogusundan bahsediyo çok güzel tammen evlat hasreti çekenlere sesleniyo sanki o surede ... en son da 41 hurmaya 41 ayrı kişiye meryem suresini okuttuk onları yicektim kendim tüp ebbek iptal olunca yememiştim bidahaki ay yerim diye allahın takdiri dualarımız kabul oldu bize dua edenlerin duası kabul oldu kün feyekün ol dedi rabbim oldu çok şükür şimdi yiyorum hurmaları :56:

Canim, Allahim sonuna kadar sag salim varmayi saglicakla kucaklarimiza almayi nasib etsin... ama sen yine de hurma yeme canim, rahim kasilmalarini artiriyrmus, doguma yakin yeniyor ama baslarda tavsiye edimiyor!!! dikkatli ol canim ama kizlar sizler de iftar sofralarinda dikkat edin hurma pek iyi degil su asamada...

Cuma günü doktora gideceğim inşallah küçüğümün kalp atışlarını duyarım bu sefer

merhaba ekim, ben de cuma gidecegim ins, bu benim ilk randevum, ins ikimiz de guzel haberlerle doneriz canim :):)

Canim, Allahim sonuna kadar sag salim varmayi saglicakla kucaklarimiza almayi nasib etsin... ama sen yine de hurma yeme canim, rahim kasilmalarini artiriyrmus, doguma yakin yeniyor ama baslarda tavsiye edimiyor!!! dikkatli ol canim ama kizlar sizler de iftar sofralarinda dikkat edin hurma pek iyi degil su asamada...

merhaba ekim, ben de cuma gidecegim ins, bu benim ilk randevum, ins ikimiz de guzel haberlerle doneriz canim :):)

:53:ay ilk ögrendgimiz zamanlar kaç tane yedim kaç tane:18: hiç duymamıştım saol canım yemem o zman sonra yerim:56:

bazı arkadaşlar bebeklerini kaybetmiş, inanılmaz üzüldüm,Allah ım bir daha bu acıyı yaşatmaz inşallah... kızlar size sorularım olacak.hamile oldugumu öğrendiğim ilk gün hastanede kan tahlili yaptırdım dr hemen ultrosonda muayene etti ve keseyi gördüğünü söyledi...tam 4 hafta olmuştu bana erken gibi geldi..we bana bebeğin 5+3 günlük oldugunu söyledi...o telaş heyecanla öyle bi şeyin mümkün olamayacağını söylemeyi unuttum... 10 gün sonra kalp atışını duymak için çağırdı ve gittiğimde bebeğin 5+6 günlük oldugunu söyledi. 10 gün önce 5+3 demiştinizz dediğimde hiç tatmin etmeyen cwplar aldım... 5+6 da kalp atışını ultrosonla duyamadı ve vajinal muayene yaparak duydu... şimdi 1 ay sonra çağırıyo...kafamı allak bullak etti... sizce dr mu değiştirmelimiyim??? siz kalp atışlarını ne zman duydunuz???
biraz tuhaf olmus senin.adetime bir gun kala test yapmistim pozitifi gorunce hemen dr a gittim.hicbirsey gorunmedi.4+4 te kese,5+4 te kese icinde yolk kedesi,6+4 te bebek ve kalp atimi.iki hafta sonra cagirdi.bu cumartesi 8+4 te gitcem.
ne olursa olsun bir kere bir ay sonra cagirmasi cok gec.suan tam kac hafta.baska bir dr a daha git bence.dr un ilk gittiginde hesabi karistirmis sanirim.
ya da allah korusun bir dorun var ki boyle dusunse bile bir ay sonra cagirmamasi lazim.baska bir dr a daha git bence 7+ haftardarda gidebilirsin bence.

allahin isimlerinden biridir ya mubdi
hergun okumak lazimmis.ya mubdi,ya varis.
bu arada isimle ilgili paylasimin cok iyi olmus.tesekkurler.

günaydın kızlarrr ... bugun nasılsınızzz.. bende 2 gundur kabızlık oluştu.. dışkıda kan görüyorum..bıraz tereddüt ettim acaba bunu yaşayan varmı.. doktora gitmem gerekirmii doktor randevum haftaya...ne yapmalıyım bilemedimm yardım pls??????

gunaydın herkese

bebeklerini kebyedenlere allahtan sabır diliyorum ve bu günlerde geçecek sizde bebeklerinizi kucaklarınıza alacaksınız diyorum
ben dün çok kötüydüm 3 kez kustum doğal olarakta çok halsizdim
bugün daha iyi gibiyim mide bulantı ilacımı sabah erkenden yuttum umarım bugün kusmam işyerinde olunca daha bir sorun oluyor halsizlik

sizlerde iyisinizdir umarım
dışkıda kan gördüğünü söyleyen arkadaşım kan olduğuna eminmisin daha önceden basur şikayetin varmıydı? belki kan ondan gelmiştir kabız olunca

gunaydın herkese

bebeklerini kebyedenlere allahtan sabır diliyorum ve bu günlerde geçecek sizde bebeklerinizi kucaklarınıza alacaksınız diyorum
ben dün çok kötüydüm 3 kez kustum doğal olarakta çok halsizdim
bugün daha iyi gibiyim mide bulantı ilacımı sabah erkenden yuttum umarım bugün kusmam işyerinde olunca daha bir sorun oluyor halsizlik

sizlerde iyisinizdir umarım
dışkıda kan gördüğünü söyleyen arkadaşım kan olduğuna eminmisin daha önceden basur şikayetin varmıydı? belki kan ondan gelmiştir kabız olunca

eminimmmm evet vardııı evet ondan sdolayı geldi zaten bı sorun olur mu kii? bilemedimm...

eminimmmm evet vardııı evet ondan sdolayı geldi zaten bı sorun olur mu kii? bilemedimm...

sorun yaratacak bişi değil basurun ucu kanamıştır sana acı verebilir onun dışında birde temizlerdekn dikkat li temizlersin sorun yaratacağını sanmıyorum bu aşamada zaten şuan ilaç olarak hiç bişi önermiyorki fakat yinede doktora gittiğinde sor tabi

birde elevit içiyormusun onunda bazı gebelerde kabızlık yaptığını duymuştum
eleviti değiştirip decavit içtiklerinde ki oda muadil ilaçtır kabızlık sorunları ortadan kalkıyormuş

sorun yaratacak bişi değil basurun ucu kanamıştır sana acı verebilir onun dışında birde temizlerdekn dikkat li temizlersin sorun yaratacağını sanmıyorum bu aşamada zaten şuan ilaç olarak hiç bişi önermiyorki fakat yinede doktora gittiğinde sor tabi

birde elevit içiyormusun onunda bazı gebelerde kabızlık yaptığını duymuştum
eleviti değiştirip decavit içtiklerinde ki oda muadil ilaçtır kabızlık sorunları ortadan kalkıyormuş

yok cnm başlarda decavit verdi doktor sonra doktor değişikliği yaptım o da baa decaviti 12. haftadan sonra vereceğini söyledi şuan için sadece folic plus kullanıyorummmmm....

günaydınlarrr...benim de göğsümde bi sıkışma var bugün....önce korktum ama gece üşütmüş olabilirim...serindi hava:31::31:daha bir şey yemedim....nolacak bu halimmmm:5:

yok cnm başlarda decavit verdi doktor sonra doktor değişikliği yaptım o da baa decaviti 12. haftadan sonra vereceğini söyledi şuan için sadece folic plus kullanıyorummmmm....

anladım ozaman kabızlığını yenmek için başka yöntemler bulmalısın bu konuda pek tecrübeli sayılmam açıkcası ama sabahları ılık su ve kuru kayısı gibi şeyler önerilir sanırım geçmiş olsunda bundan büyük sorunun olmasın gebeliğin boyunca :34:

günaydınlarrr...benim de göğsümde bi sıkışma var bugün....önce korktum ama gece üşütmüş olabilirim...serindi hava:31::31:daha bir şey yemedim....nolacak bu halimmmm:5:

günayın jack
kalbin kendini yoruyor minik bebeğine daha çok kan pompalamak için hatta ilerde kalp atışlarını kulaklarından hissedeceksinbir merdiven çıktığında taşikardi yaşayabilirsin kalp atışların normalin çok çok üstüne çıkabilir bunlar olağan şeyler

ggünaydın hamişlerrr:49::54:

gece dondum dondum üşüyorum üşüyorum diyip diyip eşime yanaşmışım itiyorum gitmiyosun bi uyutmadın diyo :1:bende sarılaydında ısıtaydın dedim:35: biz birbirimize dokunup uyuyamayız asla bende oda sarılır sarılır uyucamız zaman ayrılırız adamcazı uyutmamışım yani:50:bide ağlamışım bütün gece anne anne diye abuk subuk rüyalar görüyorum akşamda annemin öldügünü gördüm donarak:14:bide babam dışarı atmış o üşüdükçe bende üşüdüm demekki:43:rabbim hayra çevirsin :31:

hala üzerimde hırka var içim üşümüş sanki gece uyku sersemide kalkıp bazadan yorgan cıkartmakta aklıma gelmedi :30:

sabah namazdan sonra kocman yorgana sarılıp uyudum ohh miss:13:

günayın jack
kalbin kendini yoruyor minik bebeğine daha çok kan pompalamak için hatta ilerde kalp atışlarını kulaklarından hissedeceksinbir merdiven çıktığında taşikardi yaşayabilirsin kalp atışların normalin çok çok üstüne çıkabilir bunlar olağan şeyler

bilgilendirdiğin için teşekkürler bbilimcimmm:54:

kulaklarım yüksek bi yere cıkcınca tıkanır ya öle oluyo bazen.yutkunuyorum sürekli.....geceleri nefes almakta zorlanıyorum uyanıyorum....Allah beterinden korusun....dayanacazz:16::16:

ggünaydın hamişlerrr:49::54:

gece dondum dondum üşüyorum üşüyorum diyip diyip eşime yanaşmışım itiyorum gitmiyosun bi uyutmadın diyo :1:bende sarılaydında ısıtaydın dedim:35: biz birbirimize dokunup uyuyamayız asla bende oda sarılır sarılır uyucamız zaman ayrılırız adamcazı uyutmamışım yani:50:bide ağlamışım bütün gece anne anne diye abuk subuk rüyalar görüyorum akşamda annemin öldügünü gördüm donarak:14:bide babam dışarı atmış o üşüdükçe bende üşüdüm demekki:43:rabbim hayra çevirsin :31:

hala üzerimde hırka var içim üşümüş sanki gece uyku sersemide kalkıp bazadan yorgan cıkartmakta aklıma gelmedi :30:

sabah namazdan sonra kocman yorgana sarılıp uyudum ohh miss:13:

hayır olsun canım...bu rüyalar konusunda yalnız değilsin bende cok görüyorum:34:

günaydın,
cok fenayım bugun gene :( kusma yok bulantı cok:) aksam toplasan 3 saat uyumusumdur. midemde yanma var, sanki taş koymuslar :(

canim seninle gunlerimiz ayni, ben bu cuma gidecegim doktora ins 5 temmuz da, kalp atislarini duyamaz miyim acaba? veya gorsem de yeter. sanirim once goruyorsun sonra duyuyorsun.
son adet tarihim 21 mayis ti. ben de 6. haftanin sonu oluyor diye kalp atisi da duyarim sanmistim 6+6 oluyor bu cuma inss..

bende sat 19 mayıs gecen cuma 5+2 idi keseyi gördük sadece, bu cuma bebişi görmek için tekrar çağardı.. hayırlısı fıstıklar.

Cuma günü doktora gideceğim inşallah küçüğümün kalp atışlarını duyarım bu sefer

bende cuma gidecegim günler sanki geçmiyor...

Back
X