bebbeğin yaşaması için
canım yaşar inşallah rabbim yüzünü güldürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebbeğin yaşaması için
Canım bu ihmale gelecek bişey değil. Hemen doktoruna git. Ben de 2 hafta kadar önce 3-4 gün arayla aynı şekşlde lekelenme oldu. Doktor hemen iğne başladı. İstirahat verdi. Çok şükür geçti. İhmal etme canım. Ben 2 kayıptan sonra öksürmeye bile korkar hale geldim. İstirahat etmen, ağır kaldırmaman gerekiyor. Muhtemelen progestan başlayacaktır. Haberdar et bizleri de..
Selam herkesee 1 gün gelmedik bir çok ilerleme olmuş sayfalarda :)) vajinal kaşıntı ve hafif bulantı dışında iyiyim çok şükür. haftaya cuma veya cumartesi gidicem bebişimin kalbini duymaya çok sabırsızlanıyorum.
sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı veya hangi aydan itibaren yaptırmak gerekiyor bilginiz var mı?
sağlık ocağında bazı arkadaşları kendileri arıyormuş ama benide arayan soran yok bende gitmek istiyorum ama şu an düşük tehdidiyle yatıyorum.aşılar falan çok önemli ama bende hiçbişi bilmiyorumSelam herkesee 1 gün gelmedik bir çok ilerleme olmuş sayfalarda :)) vajinal kaşıntı ve hafif bulantı dışında iyiyim çok şükür. haftaya cuma veya cumartesi gidicem bebişimin kalbini duymaya çok sabırsızlanıyorum.
sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı veya hangi aydan itibaren yaptırmak gerekiyor bilginiz var mı?
ben hamile oldugumu duyduktan birkaç gün sonra yaptırdım kaydımı...bi form falan doldurduk aşı için çağıracaklarını falan söylediler
hanımlar 9 acill dün aksam yatacağım sıra ic camasırımda tam kırmızı deil böle sulanmıs gibi az bi kan lekesi gördüm sabaha kadar uyuyamadım. sabahda az bisey geldi baska gelmedi cok korkuyorum doktora gitmektende korkuyorum kötü bisey diecek die. bu durumla karsılasan var mı sizce normal mi?
evet 5 aydan sonra tetanoz aşısı yapılıyo. kızımda 5 aylıkken yaptırmıştım kaydımı ozaman bilgim yoktu. aşıyıda 5 doza tamamlayınca birdahaki gebeliklerde vurunmuyosun. yani benim bu kez aşı olayım olmayacak.
biraz sonra gidip kaydımı yaptırayım ozaman. en azından tahlillerimi falanda yaptırırım. teşekkürler canım![]()
sağlık ocağında bazı arkadaşları kendileri arıyormuş ama benide arayan soran yok bende gitmek istiyorum ama şu an düşük tehdidiyle yatıyorum.aşılar falan çok önemli ama bende hiçbişi bilmiyorum
Selam herkesee 1 gün gelmedik bir çok ilerleme olmuş sayfalarda :)) vajinal kaşıntı ve hafif bulantı dışında iyiyim çok şükür. haftaya cuma veya cumartesi gidicem bebişimin kalbini duymaya çok sabırsızlanıyorum.
evet iyi olur canım... ben gittiğimde hemen kan tahlili de yaptılar zaten... kan değerim, demir, calsiyum vb bir çok değerime baktılar... iyi oluyo yani... gitmeyen arkadaş varsa en yakın zamanda gitsinler bence:)
arkadaşlar ben sağlık ocağında çalışıyorum hemşireyim 12. haftaya kadar kaydınızı mutlaka yaptırmalısınız çünkü düzenli takip edilmeniz gerekiyor ve doğumdan sonra da her ay bebek için gitmeniz gerekecek ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi tetanoz aşısı 20. haftada yapılıor
bizim burada sağlık ocağında sadece salı-perşembe günleri kan veriliyor sizin oralardada ölemi aceba. yani bugün gidip kayıt yaptırıp haftayada kan için giderim merak ettim bizim buraya ait bi uygulamamı acep bu :44:
bugün hemen gideyim ozaman bende ne olur ne olmaz.. çok teşekkür ederim![]()
merkezdeyim önceden hergün alınıyordu ama sanırım 1 sene kadardır bu şekilde bi uygulama var.sizin oraya ait bir uygulama eğer merkezde değil ilçelerdeysen belli günlerde araçla kan merkeze gönderiliyordur. ama merkezdeysen bilemem. biz de sabah 11 den önce alıyoruz çünkü kan tahlilleri büyük laboratuvara gönderiliyor. sizde de böyle bir durum vardır.
hadi gözünaydın :) bende haftaya gideceğim, duyarım inşallah mercimeğimin kalbinikıslar selamm hastaneden geliyoruz teyzeleri bebişimin kalp atışlarını gördüm nasılda heyecenlı atıyordu anlatamam yanlız doğum haftam 24 şubat yazıyodu bebişte 6 mm doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi bir önceki düsük oldugu için gelişimine bakalım dedi kalp atısından sonra düşük olma ihtimali düşüyor diye biliyorum.hayırlısı bakalım![]()
merkezdeyim önceden hergün alınıyordu ama sanırım 1 sene kadardır bu şekilde bi uygulama var.