2014 Şubat Anneleri

canım o dediğinden bizde de oldu dr susuzluktan olmuştur dedi bişeyler kristalize oluyomuş sıpayla uğraşırken tam dinleyemedim orasını dikkat ettim az su içip az emdiği günlerde oluyo gerçekten de.. yazın terliyolar ya bol bol su içmeleri gerekiyo..

Ben de loş bir ışık yapıyorum odasını.olmazsa soracağım dediğin gibi

Üra

Ürat kristallerinden olurmuş.

kızlar ' isimx ' in hepinize selami var ,sitenin yeni halinden dolayı giremiyormuş...

çorba tarifi paylaşır mısınız .... yazıma alıntı yaparsanız sevınırım

Kızlar sabah yazdım kimese cevap vermedi . Bebeğimin sanırım dişi çıkıyor . Üst damağı hafif şişmiş beyaz bi tonurcuk olmuş dişmi acaba ??

ayy sadece irmikten yaptım canım yaa ben biraz muhallebi yapma özürlüyüm de neyse bugünküne pirinç unu da kattım kıvamlı oldu, bide şeftali rendeledim içine valla ben bile sevdim yaa bizim minnak yoğurdu bi sevemedi gitti meyve karıştırarak veermek de istemiyorum yoğurdun tadına alışsın diye. bugün bende kırmızı biber aldım yarınki çorbasına katayım diyorum besleiciliği fazla hem. ama çorbalarına pirinç katmayacam. zaten muhallebi içine yor pirinci , hem GDO var ne kadar az yese o kadar kâr. onun yerine bulgur mercimek falan katacam.

anladım canım tercih meselesi tabi bazı doktorlar verin diyor bazısı vermeyin diyor, tercih biz annelere kaldı

Acil su vermelisin veriyorum diyorsan yetersiz demek ki
Bizde de oldu o pembemsi leke doğumun haftalık kontrolünde...Bezi aldık doğru doktora yavrumun ağzı da asit kokuyordu çişi de ...tahlil yapıldı derhal su vermelisin böbrek sıvı kaybetmiş dedi doktorum 2 gün yoğun bakımla kurtarmıştık...

GDO ya hayır pirince ve türevlerine savaş açtım un da dahil buna... Pirinç ve unun kayda değer bir besin değeri yok....Obez olmasın kuzularımız...Öyle bön bön bakmasınlar zehir gibi olsunlar di mi...

Canım tam da anlattığın gibi...pamuşunun değdiği kısımda oluyor,benim kızında bezi hiç dolmuyor,eskiden 24 saatte 2bez değiştirirdim,şimdi bire indi ve oda dolu olmuyor,sapsarı çiş yapıyor
Iştahsızlık sıcakların da etkisiyle tavan yaptı,bişey yedirmek mümkün değil,meme desen uykuluyken emiyor başka yok,,Suyu her fırsatta veriyorum içiyor ama demekki yeterli değil
Doğumdan beri gittiğim Dr a artık gitmiyorum,çünkü herşeye normal diyor,bu durumu anlatsam buna da normal der,Başka Dr arayışındayım...

Anladım canım,bol su içmesi gerek,çokta terliyor zaten,suya dikkat ediyorum aslında ama yerli değil demekki

Hadi yaa..geçmiş olsun,bak korktum şimdi,bundan sonra suya daha da dikkat edecem...

cnmkzm bu durumda böbrek asit üretiyor bezi bol çişli olmalı takip edersin bol suyla işin üstesinden gelebilirsin canım büyük geçmiş olsun tekrar...

Haklısın iyi bir dr.bulmak cok zor bize tam idrar tahlili yaptirdi dr.en olmadi bi laboratuvarda yaptirip dr.a gosterirsin cok zor oluyor cunku idrar tahlili kizlarda daha zormus poset takiyorsun ama biz 2 gunde zor verdik cocuk onu hissedince hic yapmiyor

hayirli cumalar kisceler

bikac gundur gelemiyodummalum 2 eylulde turkiye yolcusuyumnasipseoglum memlektine gidecek ilk defatemizlik yapiyorum evi pis birakmim gelince temiz bulum diye

ama bu sirada actigim pencere balkon yuzunden hastalandim acayip usutmusumgripim, basim agriyo,burnum tikali ,oksuruk ve bogazim agriyotabi surekli birlikte oldugum oglumada gectisukur oninki hafif. iki gundur hafif burnu akiyo sukur oksuruk ne yok..bugunde bayagi gecti onunkibana doktor antibiotik verdioglumuda götürdum doktoruna bakti hafif bogazi kizarik dediöyle surup antibiotik ne verememm dedi sadece atesi olursa diye fitil yazdi..sukur yok atesibu arada yine kilosu boyu olculsu..en son bi hafta önce gitmistik..ozaman kilosu 7700 boyu 70 cm di..simdi 7850 kilosu boyuda 73 olmus masallahhalti bucuk aylik oldu bu arada.bizden haberler boleeek gida yok halen bizde sadece sade yogurt yiyo baska herseyi red ediyo zorlamiyorumm..corba ne yapmiyorum bu yüzden ..meyvede sevmiyo simdilik..ins uzun surmez bu durum..okadar tukuruk kasinti var ama disimiz ne yok halen nene olmaya devam ediyoruz

Hadi yaa..geçmiş olsun,bak korktum şimdi,bundan sonra suya daha da dikkat edecem...
cnmkzm sadece bi bezimi doluyocok az canim o zaman bence suyu az iciyo..biz sadece suyla gunde 7 bez ne dolduruyoz oglum acayip suyu seviyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…