herkese selamlar ve iyi haftalar,
biz dün akşam epey bir terslik yaşadık, anlaştığımız bakıcı akşam arayıp kursiyer olarak gittiği dans kursunda ayağına çivi topuklu ayakkabı giymiş bir bayanın bastığını ve sonrasında ayağının incindiğini, doktorun da uzun bir süre çalışamayacağını söylediğini, ama kesin durumun mr çekildikten sonra belli olacağını anlattı. biz eşimle şaşırıp öylece kalakaldık. ben de, biz yeni bir arayışa girelim mi yoksa bekleyelim mi ne demek istiyor, diye tekrar arattırdım. o da mr çekilmediği için henüz belli olmadığını söylemiş. kötü düşünmek istemiyorum ama çok manidar geldi bana durum. annem var sağolsun iyi ki var, o geldi yine torununa bakmaya...
iş durumum hala belli değil, ücretsiz iznim bitti 2 haftadır eski şubeme gelip gidiyorum ama asıl görev yerim hala belli değil, çok canım sıkılıyor, talep ettiğim yerlerde norm kadro yok diye geri dönüş oldu, ya eski şubemde çalışıcam ya da eve uzak bir şubede. ben de sırf çocuğu emzirebilmek için eski şubemi tercih ettim ama yöneticim hala uygunluk vermedi, kaç gündür dokuz doğurarak bekliyorum. hayat zehir oldu resmen, hiç bir seyden zevk almıyorum, aile hayatımız bile bu meselenin artık neredeyse 1 aydır sürmesinden dolayı bozuldu. eşim de duygusal olarak çok yıprandı ben de çok yıprandım. istifa edip kurtulmak istiyorum ama olmuyor işte...çıkmazdayım, Allahım sana güveniyorum nolur benim gibi zordaki kullarına yardım et