• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Bir sorum olacak malum kan sulandırıcı ve estroferm kullandık adet olduğumuzda durum nasıl oluyor çok ağrı ve kanama oluyor mu
Benim geçen transferden sonra adet dönemim çok ağrılı olmuştu ama normalde de Pcos sebebiyle de ağır geçiyor benim o yüzden vücuda göre değişebilir bence

İnanın hiçbir belirtim yoktu sadece bazen hareket ederken kasık batmam iki gündür sancı giriyordu sadece
Benim ilk günlerden beri hep kasık ağrılarım oldu bugün her şey bitti sanki böyle hiç hissetmiyorum bir sadece adet olacak gibi ağrılarım oluyor arada

Bugün 5. Günün çok erken test için 6. Gün görenler var ama ben 7. Gün yaptım hep. Erken yapınca insan arada kalıyor bu sefer.
İlk transferimde yine 5. Gün yaptım 28 değerle öğrendim 29. Haftamda doğum yaparak kaybettim 2 yıl sonra cesaretimi toplayıp tekrar denedim bakalım artık sonuç ne olacak

Merhaba t+5 kızlar sılık cîzgi gordum bu güne kadar hiç ayrım yoktu ,sag katılım ağrımaya başladı bacağıma vuruyor kalcam ağrıyor, bazen Cok şiddetli ağrıyor dayanamıyorum bu durumu yaşayan var mı ?

Eklentiler

• 20251227_092329.webp
    20251227_092329.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 20251227_070709.webp
    20251227_070709.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba t+5 kızlar sılık cîzgi gordum bu güne kadar hiç ayrım yoktu ,sag katılım ağrımaya başladı bacağıma vuruyor kalcam ağrıyor, bazen Cok şiddetli ağrıyor dayanamıyorum bu durumu yaşayan var mı ?
Merhaba! Aynı gün transfer olmuşuz bende 22 aralıkta oldum 3. Gün embriyo donmuş 1 tane

Silik görünüyor gözünüz aydın ama var çizgi

İlk transferimde yine 5. Gün yaptım 28 değerle öğrendim 29. Haftamda doğum yaparak kaybettim 2 yıl sonra cesaretimi toplayıp tekrar denedim bakalım artık sonuç ne olacak
Çok zor bişey yaşamışsın canm Rabbim yerini doldursun inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

Benim geçen transferden sonra adet dönemim çok ağrılı olmuştu ama normalde de Pcos sebebiyle de ağır geçiyor benim o yüzden vücuda göre değişebilir bence
Anladım muhtemel sonucum negatif gelecek idrar testi öyle gösteriyor ve korkuyorum şimdi adetten teşekkür ederim yazdığınız için

Siz de büyük bir travma ve anksiyeteye sebep olmuş bu durum ☹️ her gebelik aynı olmaz şimdi rahatlayın ve gevşetin kendinizi. Fazla stres daha çok zarar verir. Şöyle düşün ; diyelim ki bölündü ve ikiz oldu yine, milyonlarca tek yumurta ikizi olup sağlıkla doğan bebekler var🥰 kendinize eziyet etmeyin sakinlik çok önemli bu süreçte…
Teşekkür ederim desteğiniz için🙏 evet tranvam oldu maalesef. Sakin kalmaya çalışıyorum aman zorlanıyorum maalesef

Back
X