çok şükür en korktugum şey yanık cay bile geçirtmem yanımdan

( ama işte anlık herşey çok korkuyorum

( hıı bişzimkide ard arda çocuk istiyodu ben bakamam dedikçe baakrsın bakarsın diyodu şimdi oda istemiyo
öle işlerine gleiyo bende kırk yılda bi sallasam anlamam cocuk 9 aylık bu 2. sallayısı uyutuşu ben bu kadar baksam 10 değil 20 cocuk isterim
saol canım. erkeklerin dogasında yok cnaım ben eşimi anlıyorum bakamıyo yani salalyamıyo adam oyalamayı bilmyo istmem zaten saatlece baksın akşamları yeterince oynasın ben bi nefes alayım beni analsın bana psikolojik destek olsun kafi çümkü mutlu anne mutlu cocuk ben buna coooooooooooooooooook inanıyorum herşey annede bitiyo bazen tükeniyo insan tek dayanagım eşim benim oda bişey deyipe leştirince daha hırcın daha öfkeli oluyorum eşime patlasam da akr etmedigi için bu sefer aglayan mızmızlayan bebegime oluyo olan sus sus zatne ben kötü anneyim sus aglama diye başlıyorum söylenmeye aslında ona değil bebegime zarar veriyorum bebege değil ona kızıyorum aslında bide bunun afrkında eşim massus yapıyosun diyo ona barmıyosun bana barıyoun aslında diyo bile bile yapıyo bende bilinçli yapmıyorum o an sakinleşince farkına varıyorum bende diyorum madem anlıyosun idare ediver o analrda beni cok mu zor agzın mı asınır canım gülüm kızma sen iyi bi annesin yakışmaz sana de nolur sanki diyorum yania cık pohpohlasalar ölcekler :) ben eleştiriye hiç acık bi insan değilim cok da gaza gleirim bi iltifatla baya iş yaptırısın baan yani nolcak tatlı dil yapıverse o analrda melek gb oluvericem :)) çok zor ama güzel günler gelicek bende inanıyorum cok güzle flaiyetler yapıcaz kızımla bosuna cocuk gleişimi okumadım ben üniversite okuyup güzel bi okulada başlıcam sırf kızım için güzel okulda okutmam için kendim okumalıyım en azından 2 yıllık tecrübem cok ama diplomam lise diploması 2 yıllık aşrt inş rabbim önümüze güzel şanslar cıkarırı kzımın hürmetine
aaa ayı benimki sofrayı hazırlarken dibimdeler

en son bi barıyorum gidin basımdan diye :) ymek hazırlarken dinleniyorum resmen sarkı felan söylüyorum yanlızlıga ihtiyacım var resmen :)
ay ne güzel söyledin bunları hergün yapıyoruz takdir görsek bali bu işleri yapan kadınalr bide evlerindede iş yapıyolardır ama işten sayılmıyodur dinen bile cocuk bakmakla yükümlü değiliz emzirmekle bile değiliz kadın isterse babaya süt anne tut hizmetçi tut diyebilir eşinin annnesine babasına bakmak zorunda değil ama yaparsa tabiki mükafatı var ama zorunlu değil görev bellenmiş herşey kadının üstünde hıh:)
biizm komşuda biri 5 biri 2 biri 1 aylık cocukları gör iri kıyımlar bugün bebek görmeye gittik 2bucuk dagan bile 4 klo olmuş 1 ayda dedim sen sürekli emziriryosun sütün nası geliyo bilmem hiç düşünmüyorum gelmesse yer arı amamyı dedi maşallah ya hiç umunda değil cocuk cok güzel diyo bide ben 1 taneyi şikayet etmeye utandım biri elinde biri eteginde biri kafasında