• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Evet bu dis zamanlari zor geciyo.bizim ustteki dislerden 3 ü bi arada çıktı. Bir gun arayla patladilar. Toplam 5 dişli olduk:KK49::KK68: cok tatli lar
Bi hafta içinde 4 diş patladı hiç disi yokkenn oglumun birden 4 dişi oldu:nazar::KK57:ama çok uykusuz kaldik:KK57:ama çok istahsiz olmadı şükür bişeyler yiyo:eek:herseyden tattı bu zamana kadar bal patlıcan haric:KK53:

Çok zor ve sancılı bi dönemmis bu diş olayı:eek:.öğlen uyuyamadi dışarda gezdirdim uyudu eve geldim almadım arabadan biraz daha uyudu.:KK53:

benim oğlumda azıları çıkarıyor hiç zamanı değil ama kendisi böyle bir işe girişti:)
zaten uyumayan çocuk gece yarım saatte bir kalkıyor.2 azı çıkardı üstten alttaki azılarda bugun yarın çıkar.
bizimkininde yemesi gitti.
Masallahhhhh:nazar::KK9:

Merhaba son iki sayfayı okudum,diş ve uykusuzluktan bahsetmişsiniz.
kızımın altta 2 dişi var,üstler kabarık,bizde de tam tersine ne huzursuzluk ne de uyku sorunu var.
gündüzleri 3,5 - 4 saat uyuyor.geceleri ise 9da uyuyor,saat 11.30- 12 gibi uykusunda 120cc süt içiyor ve sabah 7-8 gibi uyanıyor ve uyandığında çok aç olmuyor 100cc sütü zorla içiyor
Anlayacağınız bizde hala iştah yok ama uykumuz çok iyi...
Aranızda bukadar uzun gece uykusu yapan var mı?
Kendisi uyanmadığı için ben de karışmıyorum acıkmıyor demekki
Mrb cnmkzm:KK36:

Geceleri oglumda hiç icmiyo:KK4:ana bu dis yüzünden çok uyaniyo:KK4:önceden en fazla 3 kere uyanirdi:KK39:

Islah çok iyi olmasada oyunla kaldırmayla yiyo biseyler.Özel bazen yapiyorum
:KK31:ne pişirse ondan veriyorum:confused:

Domatesle ekmeği seviyo:KK39:yemek yemediği zaman ondan veriyorum:KK9:

Son düzenleme:
Merhaba anneler kizim tam bir bilgisayar ve telefon dusmani olfugu icin giremiyorm bilgisayari kapatmayi ogrendi teli firlatiyor aadece onunla ilgilenmeliyim kizim artik koltuklara ve sehpalara tirmaniyor ya cikiyor sehpanin ustune oturuyor ve bana el salliyor ordan inmeye calisiyor cok hareketli bi saniye durmuyor yerinde bazen pesinde kosmak zorunda kaliyorum

O
Merhaba anneler kizim tam bir bilgisayar ve telefon dusmani olfugu icin giremiyorm bilgisayari kapatmayi ogrendi teli firlatiyor aadece onunla ilgilenmeliyim kizim artik koltuklara ve sehpalara tirmaniyor ya cikiyor sehpanin ustune oturuyor ve bana el salliyor ordan inmeye calisiyor cok hareketli bi saniye durmuyor yerinde bazen pesinde kosmak zorunda kaliyorum
OfF bu sorun bizde de var malesef:KK47:kimseyle telde konusamiyorum:KK57:

Laptop açamıyorum:KK58:telden gizlice yaziyorum:KK56:

Bence çoğunlukla böyle bebekler:KK53:

Bebek laptopu akıllı teli aldım firlatiyo:KK57:gözü bizimkilerde:KK22:onlarda biliyo hangisi gercek:KK45:

Oyuncak ne almiycam:KK48:yazık verilen paraya:KK57:oynamiyoki:mad:kabloyla cekmeceyle ne oynuyo:KK53:oyuncaklarla oynamiyo:KK4:muzikli kitap aldım yanına bile gitmiyo eline almiyo:KK4:yok oyuncak ne :rolleyes:olursun usluca:confused:

canim sanki kizimi anlatmissin biz laptomuzu kaldirdik kullanmiyoruz..onun yaninda telf kullanamiyoruz kizim izin vermiyor..kimde telefon gorsen hemen kisiye gidiyor..

canim sanki kizimi anlatmissin biz laptomuzu kaldirdik kullanmiyoruz..onun yaninda telf kullanamiyoruz kizim izin vermiyor..kimde telefon gorsen hemen kisiye gidiyor..
Demekki bu döneme ait bi özellik çoğu bebek aynı şeye ilgi duyuyo.:KK53:yani bi bebeğe ait bi özellik degil:KK45:

Şimdi burdaki anneler yazsa hepsi aynı cevabı verirdi bence:cool: benim oğlumda öyle benim:KK31:kizimda öyle diye:KK53:

Cikar canım merak etme zamani gelince. Yemegi zaten ön dislerle öğütmuyorlar

Çıkar keping im :KK52:üzülme

inşallah birgün çıkacak bakalım..yalnız kızlar o bu haliyle çok mutlu..valla 1 tane çinekopu mideye indiriyor maşallah.hemde bizim yediğimiz gibi veriyorum..blendarı hiç elime almıyorum..yemekleri öylece veriyorum..kendi bir güzel çiğneye çiğneye yutuyor..bu arada dişinde hiçbir belirti yok..ne kızarıklık ne şişlik :KK43:

inşallah birgün çıkacak bakalım..yalnız kızlar o bu haliyle çok mutlu..valla 1 tane çinekopu mideye indiriyor maşallah.hemde bizim yediğimiz gibi veriyorum..blendarı hiç elime almıyorum..yemekleri öylece veriyorum..kendi bir güzel çiğneye çiğneye yutuyor..bu arada dişinde hiçbir belirti yok..ne kızarıklık ne şişlik :KK43:
Keping im bizde de öyleydi bi hafta içinde şişti ve 4 diş cikti:nazar:

Bak yemesi de iymis maşallahEn Büyük TÜRKİYE

Keping im bizde de öyleydi bi hafta içinde şişti ve 4 diş cikti:nazar:

Bak yemesi de iymis maşallahEn Büyük TÜRKİYE

ayy maşallah kuzuna annesi,ne deyim darısı bana artık..bu arada bebeklerin saç durumu ne alemde?benimkinin arkaları var önleri yok..dişte yok..anlayacağın çirkin ördek yavrusu gibi kuzum ama Rabbim bir kirpik vermiş bakmaya doyamıyorum maşallah..

Bizimkide kumanda delisi kimandalari sakliyoruz artık yada pilini çıkarıp veriyoruz bu sefer pilleri istiyo saçlar uzun ama Kıvırcık olduğu için kısa duruyo islandimi ensesi görünmüyor çok tatlı oluyo ama yikanmak bi zulüm ciyak ciyak niye öyle bilmiyorum 8. Gün yikanmadi hala korkuyorum havada soğuk

Bizimkide kumanda delisi kimandalari sakliyoruz artık yada pilini çıkarıp veriyoruz bu sefer pilleri istiyo saçlar uzun ama Kıvırcık olduğu için kısa duruyo islandimi ensesi görünmüyor çok tatlı oluyo ama yikanmak bi zulüm ciyak ciyak niye öyle bilmiyorum 8. Gün yikanmadi hala korkuyorum havada soğuk

BİZİMKİ de bir dönem çok ağladı
oyun topları aldık şimdi zevkle yıkanıyor

ayy maşallah kuzuna annesi,ne deyim darısı bana artık..bu arada bebeklerin saç durumu ne alemde?benimkinin arkaları var önleri yok..dişte yok..anlayacağın çirkin ördek yavrusu gibi kuzum ama Rabbim bir kirpik vermiş bakmaya doyamıyorum maşallah..
canim kizimin sacini iki defa kestirdik simdi yine saci uzundur saci duzdur sacini cimcime yapiyorum cok tali oluyor..

benim kizim banyo yapmayi cok seviyor suyla oynuyor..

Yaw çok tatlisin keping im:KK53:yirim o çirkin ordekini:KK48:masallahhhh ok kirpiklerine elifin:KK22:

Bizde de taşlarda arkada az tepede cok:KK53:orada Lule lule oluyo :KK53:

Ah dursa bi kazitmak istiyom ama şimdi imkansiz:KK57:

Şükür o kumanda tutkusunu atlattık son bi aydır.3 ay ondan başka bişeyi gözü gormuyodu:KK58:

Selin ördek atın suya sever bence suyu o zaman:KK53:

Back
X