- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #4.421
İnşallah duramıyoruz işte arttı mı diye merak ediyoruzBence artmış gibi ama bunu kanda netleştirebilirsiniz inşallah kat kat artmıştır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah duramıyoruz işte arttı mı diye merak ediyoruzBence artmış gibi ama bunu kanda netleştirebilirsiniz inşallah kat kat artmıştır.
Aynen öyle bana da denildi, bide fazlası geldiğinde karın ağrısı oluyor bacaklarım çekiliyor sizde de oluyor mu belki fazla da geliyordur artık 3 defa 2 tane alıyorumBende de öyle oluyor ama bana dediler ki sen içeri itebildiğin kadar it vücut zaten emebileceği kadarını alır günde kaç kere kaç adet kullanıyorsunuz
Kesleceğine yine pembeye döndü kanama soluk su gibi pembe hafifte kasık ağrım var Allah bugecenin hürmetine yavrularımızı bizlere bağışlar inşllah![]()
Evet beklemek her zaöan zor gerçektenİnşallah duramıyoruz işte arttı mı diye merak ediyoruzinşallah yarın öğleden sonra kan vereyim tekrardan
Rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda kesilir bol bol dinlenKesleceğine yine pembeye döndü kanama soluk su gibi pembe hafifte kasık ağrım var Allah bugecenin hürmetine yavrularımızı bizlere bağışlar inşllah![]()
Bence yaşınız genç daha olumsuz düşünmeyin hiç ayrıca da 4ab kötü değilKızlar merhaba ,
Beni hatırlarsınız belki opu dan çok korkuyordum.. Cuma günü oldum opu 4 yumurtam vardı.. 2 tanesi 5. Gün donduruldu 2 tanesini 6. Güne beklediler.. az önce aradılar 2 tanesi gelişim sağlamamış yani sadec 2 tane dondurulan 5. Gün embriyom kaldı.. kalitelerini sordum keşke sormasaydım moralim bozuldu.. biri 4ab biri 3bc dediler.. moralimi bozuldu baya.. 29 yaşındayım ve amh 0.9.. üzülemeli miyim gerçekten..
15 çıktı çok üzgünüm çok umudum kalmadı yapay zekada kimyasal diyoÜçüncü sonuç kaç çıktı
13 dü 15 olduAy arttımıjj
Benim ilk transferde tazeydi günde 3 kerr tek atıyordum bende de kasık karın ağrısı vs yapıyorduAynen öyle bana da denildi, bide fazlası geldiğinde karın ağrısı oluyor bacaklarım çekiliyor sizde de oluyor mu belki fazla da geliyordur artık 3 defa 2 tane alıyorum
Kızlar 2 Gün sonra testim 516 çıktı siz tekrar baktırıyormusunuz birde benden estradiol ve progestron kanlarıma baktırmamı istedi doktorum sizdende istediler miKızlarr değerim 183 çıktı cok mutluyum şaşkınımşükürler olsun darısı her isteyene 2 gün sonra bir daha vericem değer nasıl acaba hicte bilmiyorum 4.gun embriyosuydu 10.gunu bugün transferin
Mutlaka gidin bazen saatlerin önemi var inşallah sımsıkı tutunurlar sizeKızlar kanamaya döndü yine ne yapayım yarın kontrolüm var acile gideyim mi sizce yine
Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın gidin acile korkmayınKızlar kanamaya döndü yine ne yapayım yarın kontrolüm var acile gideyim mi sizce yine
Git canım yarın da kendi doktoruna gıdersın yineKızlar kanamaya döndü yine ne yapayım yarın kontrolüm var acile gideyim mi sizce yine
Bnden ıstemedi sadece beta istediKızlar 2 Gün sonra testim 516 çıktı siz tekrar baktırıyormusunuz birde benden estradiol ve progestron kanlarıma baktırmamı istedi doktorum sizdende istediler mi
Ben hiç kullanmadım canm sorun olmaz korkma adet olmadığımız için incelmiyor o kalınlık yeterli kalıyor transfer de benim 10.5 di hiç estrofem kullanmadım sadece progesteron oksaparKızlar. Estrofem ilacı bulamadık sipariş verdik ama ctesi gelecekmiş elimde 4 tane var. Sabah 2 akşam 2 içiyorum normalde. Doktoruma sordum bir tane olarak al sorun olmaz dedi ama sizce bebeğime zararı olur mu![]()
Aret kamar bilmiyorum şişli Memorial çok övülüyor. Profesyonel bir ekip var diyorlar. Tevrübe eden varsa yazar inşallaahMerhabalar, tüp bebek düşünüyorum ama iki yer arasında çok kararsızım, şişli memorial veya aret kamar, sizce hangisi daha iyidir, sperm düşüklüğü nedeniyle gideceğiz yani erkek faktörlü hangisi daha başarılıdır, hangisinin labaratuvarı daha iyidir, tavsiyelerinize ihtiyacım var
Canim nasilsin gittin mi acileKızlar kanamaya döndü yine ne yapayım yarın kontrolüm var acile gideyim mi sizce yine
Tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallah gebeliğinTebrik ederim canım hiç endişe etme benim de 5. Gün embriyosu T+11 de 38 çıktı T+13 te 82 çıktı T+15 te 195 çıktı evet düşük başladı ama önemli olan iki kat artması ümidimi kaybetmiyorum ben her şey çok güzel olacak inanıyorum Allahın izniyle tabibir de bi yerde bi şey okudum doktoruma sormadım ama tiroid hastalarının geç yerleşiyormuş bende de haşimato var ve tiroidim için ilaç kullanıyorum ben ona yordum biraz da.. doktoruma soracağım gittiğim zaman..