• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

aynı bizim oğlan yapacak bişey yok eve gelen herkese elini uzatıyor belki zamanla değişir bende çok üzülüyorum bu duruma...

darısı bizimkilere olsun kimi anne bir an kucaktan inmez diye sitem eder kimi de bizim gibi olur...

oh valla ne güzel olmuş sende kafa dağıtmışsındır...
haklısın. canım.

Jelibon25 bundan sonra mesaj yazarken dip not düşkü senin kaderini paylaşan kızlar yazsın.bi benden başka herkes cevap yazdın.çokta önemli değil umrumdada degil ama bebegi kimseye gitmeyen anneler yazmasin diye uyarmak icin yazdim.cunku karsilik alamayacaklar senden.:KK47:bundan sonra bizde bari bizle aynı kaderi paylaşmayan kızlara cevap ne yazmayalim.mesala oğlum dan daha çok iştahlı bebegi olan kızlara cevap vermim.
yada oğlum dan önce yürüyen arkadaşımızın oğluna maşallah ne demeyelim.

Ama hata bendeki yeni topiğe geldiğin halde ilk cevap ben olduğum için.

ogluma söylum de herkese gitsin bende buraya öyle yazım belki ozaman cevap verirsin belki.çünkü aksi olan bebeklerin annesine cevap verme tahammülün yok belli yani :KK48::110:

Son düzenleme:
merhaba kizlar bise soracktm hani damaklarda boyle cizgi gibi bi yer olur ys disler gerisinden cikar benim oglumun ust disler o cizginin baya ustune dogru cikti boyle olan bebesimiz var mi

benim oğlumun daha hiç dikş yok. sizin bebeklerinizin ilk dişi ne zaman çıktı şuan kaç dişi var?

canım bence gözden kaçırmıştır yoksa senin gibi birine yanıt yazılmaz mı arkadaşım :KK68:
Jelibon25 bundan sonra mesaj yazarken dip not düşkü senin kaderini paylaşan kızlar yazsın.bi benden başka herkes cevap yazdın.çokta önemli değil umrumdada degil ama bebegi kimseye gitmeyen anneler yazmasin diye uyarmak icin yazdim.cunku karsilik alamayacaklar senden.:KK47:bundan sonra bizde bari bizle aynı kaderi paylaşmayan kızlara cevap ne yazmayalim.mesala oğlum dan daha çok iştahlı bebegi olan kızlara cevap vermim.
yada oğlum dan önce yürüyen arkadaşımızın oğluna maşallah ne demeyelim.

Ama hata bendeki yeni topiğe geldiğin halde ilk cevap ben olduğum için.

ogluma söylum de herkese gitsin bende buraya öyle yazım belki ozaman cevap verirsin belki.çünkü aksi olan bebeklerin annesine cevap verme tahammülün yok belli yani :KK48::110:
ay maşallah elife darısı bizimkilere gerçi şimdi doğal afet olan oğlum yürünce ne işler açar başımıza...canım muhammede biz acd3 diye bir vitamin kullandık dr yazdı ondan sonra dişi çıktı dr sor istersen

kızlar biz artık yürüyoruz ama hala dişimiz yok :KK48:

jelibon oğlum ilk dişini geçen hafta patlattı.

benim oğlumun daha hiç dikş yok. sizin bebeklerinizin ilk dişi ne zaman çıktı şuan kaç dişi var?

canım bence gözden kaçırmıştır yoksa senin gibi birine yanıt yazılmaz mı arkadaşım :KK68:

ay maşallah elife darısı bizimkilere gerçi şimdi doğal afet olan oğlum yürünce ne işler açar başımıza...canım muhammede biz acd3 diye bir vitamin kullandık dr yazdı ondan sonra dişi çıktı dr sor istersen

jelibon oğlum ilk dişini geçen hafta patlattı.
Yok önemli değil reyyan im :KK53:bundan sonra cevap vermem okadar:KK53:görünmemesi imkansız.zaten iki sayfa ancak vardi:KK45:zıt cevap verdiğim için hoşuna gitmedi galiba:KK59:

9

Daha önce sormuştum neyle korunuyosunuz diye dikkat edelim diye kimse takmamisti şimdi tirstiniz mi bakim :KK53:ben sağlık ocağına sordum ayda bir yapılan deri altı iğneleri ,doğum kontrol hapları anda olsa hormon içeriyor sütun kalitesini bozar ama zaten sütun eskisi gibi besleyici değil bunları dusunebilirsin en iyisi spiral dedi rahminde bi kucukluk yoksa ama yine adet günlerini takip edeceksin haplar %99koruyosa spiral %97 falan korur dedi.oyle yani ne yaptırdım derseniz daha hic bişey hayatımda radikal kararlar alıyorum 2015 benim yılım olucak uzun sacimi kestirdim geçen gün küt gibi önler uzun sonra Diyetisyen e gitme kararı aldım eskisi gibi fıstık olucam yani Gençliğim gibi :KK48:2 senedir Akrepler zor geciyo mis bu kötü dönem 20 yılda bir olurmuş bu sene özgürlüğüne kavuşmuş mahkum gibi rahatlicalmisiz inşallah 2 senedir annemin hastalığı işten cikarilmam ölüm zordu gerçekten tek güzel kızım oldu:nazar::KK16::KK66::KK46:
Biraz cevap olarak gec kalmisim ama bence de kendimize bakmalıyiz arkadasim ben de oglusumun dogum gününe sacimi boyaticam yeni ciciler de almaya başladim biraz da spor yapmali tabi

merhaba kizlar bise soracktm hani damaklarda boyle cizgi gibi bi yer olur ys disler gerisinden cikar benim oglumun ust disler o cizginin baya ustune dogru cikti boyle olan bebesimiz var mi
Üst dis bizim de öyle oldu ben o yüzden biraz gec anlayabildim ama ust disler sanki daha büyük geliyorlar

Dis cikarma sirasi

Eklentiler

• BebeklerdeDisCikarmaTablosu1.webp
    BebeklerdeDisCikarmaTablosu1.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 59
Back
X