oyy çok saol canım hemen inceliyim kız uyurken dediğin şeyleri bende tam taç prenses temasına karar vermiştim aklımı okudun :))) pastayıda böylede şekillendirdim kafamda örenklerde var iki katlı yapıp ortaya bi kurdele olduda bitti kurabiyelerde taç şeklinde :))
melek içeliyede baktım evet anne kız bir örnek giyiniyolar herelde hep ne güzel hep para lazım ya şöyle şeylere :))) özendim :) güzel cnaım kıznınki kabarık seninki o şekilde olur çok şirin olursunuz :)
sabun değilde ben şey düşündüm takvim yapmak istiyorum becerebilirsem zeynebin resimlerini 1.ay 2. ay her aya o aya uygun resimi koyup 12 ayı tamamlamak istiyorum nasıl beceririm bilmiyorum ama aklımda o var gelenlere hediye onu vermeyi düşünüyorum

böyle bişeyi tasarlıcam bi yer biliyomusun bi site bi uygulama biliyosan seviniirim :)
evet en azından ne yapcama karar verdim prensessssssssssssssssssssssss zaten odamız prenses odası kapımızda prenses odası yazıyo e daha ne olsun babası beni prensesim diye kandırmıştı eh dogunca ben kraliçe oldum prenseslik makamımıda elimden aldı oyy kuzum benim ya :)