2014 Şubat Anneleri

vauuuuuuv masallah oglusun yakisikli ama annesi de pek guzel :))
kafamda seni coooook daha farkli canlandirmistim niyeyse:)

oyyy cok gecmis olsun. bu hafta topikteki bebislere noluyor boyle yaa. baban da soylemis zaten canim korkma yoktur biseyi. bildigim kadariyla ice gocik olmadikca korkmamak gerekiyormus.
Sosyolojim Bi tarif etsene kafandaki beni:oops::KK53:

Çok merak ettim:-)

Kızlar selam, kızım kafasını kaloriferin kenarına çarptı:KK43: çok ağlamadı. Babam da doktor sordum bişey olmaz ama daha dikkatli ol dedi. Ama yine de sizin başınıza da geldi mi daha önce diye sorayım dedim. Kaloriferin üstünde kedi vardı. Onunla oynayayım derken kedi atladı yere. O da dengesini kaybedim tam kaşının ustunu çarptı. :KK43:
Geçmiş olsun esra..yaw ben anlatsam bitmez düşme ve vurma hikâyemiz valla hemde nerdeyse hergün oğlum hiperaktif te:KK69:

Ağzı patladı dişi kanadı burnu kanadı yara oldu kafası kaç defa şişti :KK51:

Şükür hepsinidee atlatti:KK64:

Hele Bi hafta önce ben salak mama sandalyesine koydum kemeri baglamadan

:KK69:arkası donmemle çocuk şiddetli Bi şekilde burnu üstüne dustu:KK61:

Yüksekliği bilirsin bide 80 cm.kendi boyu eklenirse baya bi yüksekten düşmüş oluyo

:KK69:rabbim koruyor onları:KK69:

Geçmiş olsun esra..yaw ben anlatsam bitmez düşme ve vurma hikâyemiz valla hemde nerdeyse hergün oğlum hiperaktif te:KK69:

Ağzı patladı dişi kanadı burnu kanadı yara oldu kafası kaç defa şişti :KK51:

Şükür hepsinidee atlatti:KK64:

Hele Bi hafta önce ben salak mama sandalyesine koydum kemeri baglamadan

:KK69:arkası donmemle çocuk şiddetli Bi şekilde burnu üstüne dustu:KK61:

Yüksekliği bilirsin bide 80 cm.kendi boyu eklenirse baya bi yüksekten düşmüş oluyo

:KK69:rabbim koruyor onları:KK69:
Oyle de... En önemlisi kafası. Gerçi onların kafası yumuşakmış;)

Dizi değil de televizyon sektöründeyim. ;)
epey uzun zaman once burda bir arkadas yazmisti. hani su demet akalin var ya , onun kizi da subat bebegi imis. icimizden birisi o olabilir mi acaba demisti :)) simdi aklima o geldi. :)) bak sakin o olma. hic sevmiyorum o hatunu :)))))

Yookkk değilim y
epey uzun zaman once burda bir arkadas yazmisti. hani su demet akalin var ya , onun kizi da subat bebegi imis. icimizden birisi o olabilir mi acaba demisti :)) simdi aklima o geldi. :)) bak sakin o olma. hic sevmiyorum o hatunu :)))))

Yook :) değilim Allah'a şükür:) ben de hiç sevmem

1 yaş aşıları sonrası 18 aya kadar aşı yok değil mi? Arada menenjit var galiba isteğe bağlı

1 yaş aşıları sonrası 18 aya kadar aşı yok değil mi? Arada menenjit var galiba isteğe bağlı
evet ama guya istege bagli. butun drlar biz yapilmasini tavsiye ediyoruz diyorlar.biz fecen hafta yaptirdik. problem cikmadi. madem bu kadar onemli niye asi takvimine almiyorlar ki... yok illaki cebimizden yaptiricaz.. yaptiramayacak durumda olan da vicdan azabi cekecek..

kizlar bu arada gunun alakasiz sorusu :
bebislerinizin kan grubu sizinki mi yoksa esinizinki mi? ben hep benim kan grubum olacagini dusunmustum niyeyse. esimin ki olunca sasirdim yav :)) tamam yabanci degil babasi da :))) adamin hosuna gitti valla :))

A
evet ama guya istege bagli. butun drlar biz yapilmasini tavsiye ediyoruz diyorlar.biz fecen hafta yaptirdik. problem cikmadi. madem bu kadar onemli niye asi takvimine almiyorlar ki... yok illaki cebimizden yaptiricaz.. yaptiramayacak durumda olan da vicdan azabi cekecek..
Aşı takvimi de sürekli değişiyor. Menenjit yokmuş bu yıla kadar. Bir de aşıları özelde değilde, aile hekimliğinde yaptırmak daha iyi. Daha taze ve soğuk zincire uyuyorlarmış.

Kızlar selam, kızım kafasını kaloriferin kenarına çarptı:KK43: çok ağlamadı. Babam da doktor sordum bişey olmaz ama daha dikkatli ol dedi. Ama yine de sizin başınıza da geldi mi daha önce diye sorayım dedim. Kaloriferin üstünde kedi vardı. Onunla oynayayım derken kedi atladı yere. O da dengesini kaybedim tam kaşının ustunu çarptı. :KK43:
Canim gecmis olsun...

Artik iyice hizlandi yurumesi tutamiyorum ya acayip hizli bi de istedigi olmadu mi oyle sinirli ki aglama bagirma hatta kafa atmaya calisiyo bize gecen sinirlendi gitti babasina vuruyo bi de ah ah diyo kaslar da catilmis vaziyette cok sinirli ya napicam bilmiyorum cesitli yontemler denuyoruz ama nasil olacak bi de benim.okula gittigim gunler cok afra tafra yapiuo tatilde rahat

bebislerinizin kan grubu sizinki mi yoksa esinizinki mi? ben hep benim kan grubum olacagini dusunmustum niyeyse. esimin ki olunca sasirdim yav :)) tamam yabanci degil babasi da :))) adamin hosuna gitti valla :))
Benim eşimle aynı kan grubu. Tipik Türk kanı A pozitif. O yüzden Zeynep in de mecbur A pozitif:)

Kızlar çocukları yaşıtlarıyla bir araya getiriyorsunuz değil mi? Bizimkinin iki tane arkadaşı var.

M
Artik iyice hizlandi yurumesi tutamiyorum ya acayip hizli bi de istedigi olmadu mi oyle sinirli ki aglama bagirma hatta kafa atmaya calisiyo bize gecen sinirlendi gitti babasina vuruyo bi de ah ah diyo kaslar da catilmis vaziyette cok sinirli ya napicam bilmiyorum cesitli yontemler denuyoruz ama nasil olacak bi de benim.okula gittigim gunler cok afra tafra yapiuo tatilde rahat
MAşallah. Bizim kız daha yuruyemiyor. Zaten geç emekledi 9 aylıktı.

Oglumun kan grubuna hiç bakilmadi:KK57:

Ama hep duyduğum babanın kan grubundan oldugu:KK57:

Ben ve diğer kardeşlerim 0 pozitif iz babam gibi:KK53:

Back
X