2014 Şubat Anneleri

Bizim de bir kere aşıdan ateş çıkmıştı. Bir kere dişten çıktı. Bir kere de hastalandı. Grip oldu ama ilaçsız atlattık. Benim çevremde cocuklu çok arkadaşım var. Çok hasta oluyorlar. Allah korusun hepsini. Bu yüzden merak ettim. Bu arada

bizim kiz da kova burcu.yukselen ve ay burcu da koc. Bu yuzden de acayip hareketli sabirsiz, insan canlisi.Bu arada kkızım ilk 4aylikken sehir disina gitmistik dugune.orada elleyen open sarilan tabii engel olamadim.oradan donunce nezle oldu ilacsiz atessiz atlattik. 7 aylikken ust disleri cikariyorken bu sefer ates ve nezle oldu yine ilacsiz atlatti. 8aylikken baska disler ve atesi oldu.ayni anda alerji oldu kafasinda kol icleri gogsunde ve poposunda dokuntu gibi bir sey gecirdi.5-6 gideceğim gun sonra gecti.atopik dermatit diye cok hassas bir ciltmis.zaten pembe-beyaz bir teni var. Allah hep guzel gunlerini gostersib tum bebekleri hasta liklardan korusun

Tşk:KK53:

Yaw aslında boyu ne varda yüzü küçük :eek:

10 kg yi geçti 9 kiloluk bebelerin yüzü bizden tombis hiç yüzden kilo almiyo:KK22:

Aslında ne bana ne babaya benzetmiyolar

:KK59:bizden b

oglusununnun ve senin de masallahin var canim.dogum gununuz kutlu olsun.nice yaslara.oglunun masallah boyu uzun kilosu da iyi.erkek cocugu ne de olsa.olsun yuzu kibar olsun yakisikli olur.bizim kizin da kafasi gecen olctum 45 cm. % 25"lik persentilde. kilosu 9,5.boy da 78 cm. kafasini biyutecek deilim ya Allah vergisi ufak bir yuzu var.bana cekmis.babasinin kafasi kocamandir:) yalniz bir ara hep sirtustu yatmaktan kafasinin arkasi duzlesti.6-7 aylikta beri gece uyurken arada yana donuyor.simdilerde de yan yatiyor ya da ben kafasini ceviriyorum duzelir mi sizce kizlar? Arasira kafama takiliyor.

kızlar sabah oğlum ve kızımla misafir öğrenci olarak kreşe gittik..oğlumu kreşe yazdırmak istiyorum sabah 8den öğlen 1e kadar..neyse bizim kıza bir baktım abisinin yanındaki sandalyede oturup resim yapmaya başlamış..Allahım kreşi 2 dakikada çözdü koydu..çocuklarla oynamayı çok seviyor..ölürüm ben ikisinede..evlat bambaşka birşeymiş.
Masallah ikisine de, elif kuzusu bayaa onden gidiyor masallah,erken yurudu zaten... ben gecenlerde eline kalem verdim karalama yapti.resimi daha denemedik.acikcasi nasil bir boya vereceğim bilmiyorum.yapboz aldim onunla ugrasior.icine sekilli delikler bulunan kupuyle oynuyor sekilleri ssokuyor.kule yapiyor kuplerden.bebegini ayaginda salliyor.oyuncaklarini kucaklayip tasiyor oradan oraya...kendini yorup duruyor aksama kadr.belki de yarim gun kres iyi olabilir diye dusunuyorum

Yaw keşke oğlum adımı dese ama hep anne diyoi:rolleyes:

Babayı 10 gündür diyo ama çoğunlukla babasına da anneeeeee diyo:KK73:

Babasıda bozuluyor emirr ben babayım diyo:confused:
Bizimki de bana meme diyor;) cani istediginde anne diyor ama cok az.ilk 6,5 aylikken baba demisti hala da baba baba die gezer durur.8aylikken de dede ve mama demeye basladi. Al diyor oyuncagini veriyor.gel diyor.eti cin diyor reklami cikinca.bir de beresini takmaya calisiyor kafasina disari goturelim gezdirelim diye.corabini da ayaginin ustune koyuyor giydirelim diye.

Canimm minada 7 aya kadar hep sirtusti yatti kizimin arka kafasi duz ..sol tarafinda uyumussa ben sag tarafa ceviriyorum... bazen..ben onceleri kafama cok takiyordum cok uzuluyordum gorenler uzulme saga sola yattiginda duzelir diyorlardi cok sukur eskisine nazar daha iyidir.....

Beynim sisti o yorulmadi aglamaktan cildirdi iyice nasil sakin kaliyosunuz ya o besikte ahliyo brn tuvalette :((( sirke surdum parol verdim ne bicim dis agrisi bu ya bogazlari sisti aglamaktan koh koh oksuruyo :((

Bizim de bir kere aşıdan ateş çıkmıştı. Bir kere dişten çıktı. Bir kere de hastalandı. Grip oldu ama ilaçsız atlattık. Benim çevremde cocuklu çok arkadaşım var. Çok hasta oluyorlar. Allah korusun hepsini. Bu yüzden merak ettim. Bu arada Çoğumuzun bebeği kova burcu di mi:KK66:
Iki gün önce doğmasıyla kova oldu balık olmasını istemiyodum kendim balikim bi balık yeter bi eve:KK48::KK53:

Bizimki de bana meme diyor:KK66: cani istediginde anne diyor ama cok az.ilk 6,5 aylikken baba demisti hala da baba baba die gezer durur.8aylikken de dede ve mama demeye basladi. Al diyor oyuncagini veriyor.gel diyor.eti cin diyor reklami cikinca.bir de beresini takmaya calisiyor kafasina disari goturelim gezdirelim diye.corabini da ayaginin ustune koyuyor giydirelim diye.
Masallah nisaya:KK73:

Baya dillendiler:KK72:

Oğlum çok babaci degil:-) BABASI na ANNEee diyo adam üzülüyor:cool:

Çok kullanıyorum anneeeeee kelimesini hiç ağzından düşmüyor :KK73:

Yaw hep korkmusumdur:KK69:

Az emzir ince çocuk fazla anneye düşkün olmaz derlerdi ama hiç öyle olmadı :cool:

Aaa lipim aynı bak kızımla oğlum yüzden kilo almiyo yüzü küçük. :KK64:

O yüzden 10 buçuk kilo oldu yüzünü gören zayıf diyo:KK67:

Ama napim yüzü kilo almiyo:KK33:

Yaw bizimkininde kafası çok bombalı değil malesef:KK31:

8 ayliktan beri yüzüstü yattığı halde:KK64:

babasi bombelı halbuki:KK33:
bide yatista pek etkilemiyor galiba zenci bebekler genellikle bombelı oluyo. .sanmıyorum ki anneleri hep dikkatli yatirdi:KK64:

genetik te rol oynuyo bence:KK16:

Bizimde 1 yaş kontrolünde kafa çapı 46 cm cikti:KK52:

Oğlum en alt sınır erkek bebeği kafa çapı ölçüsünde doğdu:eek:

33 cm ydi:KK53:

Ben böyle huysuzlandigi zaman diş yerlerine jel sürüyorum sanki o biraz rahatlatıyor ateşi çıktığı zaman kolları bacakları yikiyorum tabi ağlıyor bu sırada ama . Sirkeyi pek tavsiye etmiyorum kV de de sirke sur der ama ben pek uygun değil diye okumuştum sanki. Inşallah çabuk atlatir sıniz ya gecmezse bi doktora falan görünün istersen belki başka bir rahatsizligi da vardır
Beynim sisti o yorulmadi aglamaktan cildirdi iyice nasil sakin kaliyosunuz ya o besikte ahliyo brn tuvalette :KK43:(( sirke surdum parol verdim ne bicim dis agrisi bu ya bogazlari sisti aglamaktan koh koh oksuruyo :KK43:(

Günaydın herkese yeni bi güne başladık resim istemissiniz kirarmiyim hiç geliyo 20141223_104206.webpIMG-20150211-WA0000.webp

Ben böyle huysuzlandigi zaman diş yerlerine jel sürüyorum sanki o biraz rahatlatıyor ateşi çıktığı zaman kolları bacakları yikiyorum tabi ağlıyor bu sırada ama . Sirkeyi pek tavsiye etmiyorum kV de de sirke sur der ama ben pek uygun değil diye okumuştum sanki. Inşallah çabuk atlatir sıniz ya gecmezse bi doktora falan görünün istersen belki başka bir rahatsizligi da vardır
Canim cocuk doktoru dedi tvde yesil sogan sarimsak hurma sirke gercektende ise yariyo parolda iyi geliyo vrmek iatemiyorum ama gecen gece vermedim hic uyuyamadi bu gece 2 den sonra uyudu en azindan yanima aldim gorsen ustume koyuyo basini bi saga bi sola donuyo nasil aciyosa :( uyku degodegilde o aglama sesi sinir ediyo beni beynim uyusuyo ya aglamakta degil bogurmek :D

Gunaydiiiiin anneler yine gece uyumayan bir findikkurdu ve sabah cadi gibi kalkan ben nasilsiniz gecenbi arkadas sormustu bebeginizin arkadasi var mi diye maleaef kocamannn bi hayir bi tane vardi Kizim onu oarmaginda oynatiyo resmen istedigini yaptiriyor sanirim kadin rahatsiz oldu gorusmedik cok isterdim cevresinde birileri olsun ama ah gurbet ayricaa diger soruya da cevap vereyim kizimin kani bebimkiyle ayni

Gunaydiiiiin anneler yine gece uyumayan bir findikkurdu ve sabah cadi gibi kalkan ben nasilsiniz gecenbi arkadas sormustu bebeginizin arkadasi var mi diye maleaef kocamannn bi hayir bi tane vardi Kizim onu oarmaginda oynatiyo resmen istedigini yaptiriyor sanirim kadin rahatsiz oldu gorusmedik cok isterdim cevresinde birileri olsun ama ah gurbet ayricaa diger soruya da cevap vereyim kizimin kani bebimkiyle ayni
Canim aynen bizim mahalle cocuk kayniyo zorla gelin diyorum ne sinir insanlar ya ben cocum icin istiyorum gayette misafir perverim :) ovunmek gb olmasin :)))) yasina uygun yok zaten biraz buyuklerle daha iyi oluyo cunku severken olduruyo ayicikim :) yatirip opmesi var sarilmasi felan :) buyuklere boyu yetmiyo diye parmanin ucuna yukseliyo :)))

Back
X