2014 Şubat Anneleri

Bende almak istiyorum pastel boya ama benim oğlan kesin yer:KK16:

:KK57:

:KK57: Kurşun kalem veriyorum onlada sürekli cizemiyo kendini yere atıp bagiriyo Sinirleniyo:KK51::KK57:
Bende veremem cunku herseyi agzina aliyor kitapin sayfalarini karistiriyor sonrada agzina koyuyor..bencede simdi erken.

canım mina iyi ki doğmuş bahtı hep açık olsun hep sağlıklı hep mutlu olsun inşallah.
@jelibon25 emir mete de iyi doğmuş ve keping keping senin kızında iyi ki doğmuş allahım tüm yavruları korusun......

maşallah çok tatlısınız hayırlı yaşları olsun ceylinin...

bizde doğum günümüzü atlattık şükür güzel geçti her yer fbliydi oğlumun badisi balonlar pastamız ben kimseyi çağırmayacaktım sözde evde tam 15 kişiydik :) halalar ve amcaları sürpriz yapıp geldiler tek talihsizlik muhammedin üstüne çay döküldü 2 bardak yan yanaydı allahtan soğuk olan badiye hafif sıcak olanda kot pantolona geldi bacagı biraz kızardı hemen buz koydum sabah baktım bişeyçik olmamış ama çok ağladım 10 adam bir bebeğe bakamadınız diye gerçekten allah koruyor bebeklerimizi.bu arada resim olayına eşim izin vermiyor yoksa koymak isterdim bende :KK43:
Sagol canim sizinde dogum gununuz kutlu olsun..dogununuzun guzel gecmesine sevindim....

bu arada sabah sağlık ocagına gittik baş 47,kilo 10,boy 79 c.m 80 de olabilişr tam durmadı ebemiz beğendi kiloyu :)
Masallah oglusuna...bizde bugun asi olduk.minada hemsirelere gorur gormez aglama basladi asisini zor yaptirdik aglamaktan mahfoldu..buarada bizim bas 45 sizce kucukmu kafasi.

Bende almak istiyorum pastel boya ama benim oğlan kesin yer:KK16:

:KK57:

:KK57: Kurşun kalem veriyorum onlada sürekli cizemiyo kendini yere atıp bagiriyo Sinirleniyo:KK51::KK57:

canım ya benimki sürekli pür dikkat abiyi takip ediyor..sanırım gelişimi abiden kaynaklanıyor,araları yaş olarak yakın..ikisi maşallah şimdiden oyunlar oynamaya başladı..beşiğin içine girip ne oyunlar oynuyorlar bir görsen..öylece onları izliyorum..

Canim nasil boya veriyosun ben kagit kitap bile veremiyorum surekli aliyorum yiyo ne kalin ne sertlerinden aliyorum yok yiyo. Cok istiyorum kitaplari sevsin ama o yicek sanuyo. Kalem veriyorum elinde gezdiriyo ama boyayi kesin yer yani seninki yemiyo mu?

yok yemiyor hakseverim..sürekli üçümüz beraberiz..mesala oyun hamurlarını ortaya koyuyorum abisi ne yaparsa onu yapıyor..sanırım yenmeyeceğini ondan görüyor..mesala önüne cips koy hiç affetmez hepsini yer..diyorum ya sağolsun abisi işimi kolaylaştırıyor.hatta durun yaptıgı resimlerden bir tane atayım

Bugun hava cok guzeldi kizimla beraber disariya ciktik gezdik kizima dogum gunu hediyesi aldim...hep beraber yemege ciktik....guzel bi gun gecirdikkk.....

ohhh yarasın canım benim..en kötü gününüz hep böyle olsun inşallah...

IMAG3381.webp

kızımın paha biçilmez şahaseri :KK9:

Canım benim cok teşekkür ederiz. Korudu ya Rabbim daha kotusude olabilirdi şükür bununla atlattık.
Büyüttün demi ogluslari? Senin buyuk oğlan 12 yaslarindaydi demi ? İkinci tek gibi olmuştur.

Canım küçük 1 yaşında olunca büyüğü de 11 oldu..2004 ve 2014 doğumlular.. Evet canım tek çocuk gibi benim kuzu kolay büyüyor galiba...Bursa gezisi var ona eşlik etmek istiyorum.Gezi mart sonunda bir günümü de büyük kuzuma ayırmak biraz kafamı dağıtmak istiyorum kısmetse.. :21::21::21:

Kızlar dün biraz hava almaya çıktık sokaklarda dolaştı bir keyiflendi ki yavrum özgürlük işte...Fakat bu sabah güne öksürük , ses kısıklığı ve burun akıntısıyla başladık havada virüs dolu galiba her yere elleşiyor sonra ağzına gözüne sürüyor bir anda..Pişman oldum çıktığıma...Peditus verdim bir de burun kremi..

Ben hayatın bu hızına ayak uyduramadım bu yaşta 37...
:KK17::KK17:

Eki Görüntüle 1435379

kızımın paha biçilmez şahaseri :KK9:

Oyyyy yirim kuccuk parmaklarini masallah bende diyorum ben kardes degil abi abla istiyorum diyorum :))))) allah vverseydi bizimde 6/7 yasinda bitane daha olurdu nabalim hayirlisi rabbbim bida vrirse bizde biyle olucaz herelde. Haklisin ondan ogreniyodur bizimkide yegenlerile oldoldumu yanima bile gelmiyo hep onlarn pesinde oynuyolar ne acikiyo ne susuyo nede uykusu geliyo kendinden geciyo. Seninkiler bide yaslarda yakin daha bi anlsiyolar masallahhhh

Canım küçük 1 yaşında olunca büyüğü de 11 oldu..2004 ve 2014 doğumlular.. Evet canım tek çocuk gibi benim kuzu kolay büyüyor galiba...Bursa gezisi var ona eşlik etmek istiyorum.Gezi mart sonunda bir günümü de büyük kuzuma ayırmak biraz kafamı dağıtmak istiyorum kısmetse.. :21::21::21:

Kızlar dün biraz hava almaya çıktık sokaklarda dolaştı bir keyiflendi ki yavrum özgürlük işte...Fakat bu sabah güne öksürük , ses kısıklığı ve burun akıntısıyla başladık havada virüs dolu galiba her yere elleşiyor sonra ağzına gözüne sürüyor bir anda..Pişman oldum çıktığıma...Peditus verdim bir de burun kremi..

Geçmiş olsun o_Odışarı çıkarsak bi türlü evde tutsak bi türlü:eek:

canım kız ve erkek bebek baş çevresi faklı sizin ki kız grubunda ve gayet normal sınırlarda diye biliyorum bu arada neler oluyor anlamıyorum eskiden herkese gülen oğlum şuan kaşlarını çatıyor ve tanımadık biri yaklaşınca boynuma dolanıyor muhammed ali de hemşireyi görünce kıyameti kopardı bide hemşire arkadaşım sevmek istedi alllahım sen misin dokunan oldu.

Masallah oglusuna...bizde bugun asi olduk.minada hemsirelere gorur gormez aglama basladi asisini zor yaptirdik aglamaktan mahfoldu..buarada bizim bas 45 sizce kucukmu kafasi.
maşallah canım 2 çocuk ne güzel valla darısı biz isteyenlere olsun bence de biraz büyük oğlanla gez hem ona hem sana iyi olur evde ıhlamur varsa demle ver bide ayak altına vicks sür 2 kat çorap baya rahatlatıyor geçmiş olsun.

kızlar imza ayarını tekrar nerden değiştiriyorum alttaki liink 1 yaşta takıldı ilerlemiyor da

Back
X