2014 Şubat Anneleri

canim baktim mina geyirmeye basladi hemen yanina gittim anladim bogazinda bisey kalmis kizimi o halde gorunce ne yapacagimi sasirdim heleki o durumlarda ben cesaretsizim elimi boagzina koydum cikarmak icin cikararmadim ve ben halen bilmiyorum bogazinda ne var dedim galiba tokasidir..minanin kafasini asaga egerek bacaklarini tutum elimide agzina sokarak cikardim aman allahim ne goreyim pil sok oldum mina mosmor olmustum dusun kizimi dis kapaya kadar getirdim komsularim yardim etsin diye cok sukur cikara bildim ama omrumden omur gitti..ben ne bicim bagriyorum.allah kurtardi kizimi..

canım geçmiş olsun. allah korumuş. insan panikler o anda. pil haa, değişik. biz hep o tür şeyleri saklıyoruz.

Zor umla yiyor jelibonum kendi 15 saat aç kalsın yine isteyerek yemiyo:KK51:

Çorba sebze balık tavuk yok. Günlük 400 cc inek sütü içiyo uyurken.

Kahvaltı benim mücademle bide muz yediriyom küçük kase pekmezli yoğurt hep böyle günlük beslenmesi:KK56:

Ama hiç istekli yemiyor dakikalarca ağzında tutuyo suyla yutuyo ancak:KK51:
Böle yapmasam kilo almaz verirdi ancak

:KK51:
Iki gün sonra aşıya gidecez bakalım nolmus kg si:KK57:
canım emirin yemesi güzeldi ama sizin hastalık filan derken oldu diye hatırlıyorum. umarın doğrudur. bir bozulunca kolay kolay düzelemiyor işte.

Aşımızı olduk şükür ağlamadı.

Buranin aşı sistemi farklı bi ay sonra bidaha asimiz varmis:eek:

En çok kiloya sevindim 5 hafta önce 10 kg 300 gelmişti şimdi 11 kg 700 geldi:nazar::KK53:

Anladimki süt ve muz yaramış çünkü iştahı yoktu başka bişey yemiyo du biraz yoğurt ve az bi kahvaltı yiyordu oda benim zorumla:KK51:

çok büyük geçmiş olsun allahım korumuş bir daha yaşatmasın rabbim önemli olan şuan iyi olması canım sende unutmaya çalış üzme kendini.

ay ne bilim canım ya benim oğlan suyu görünce çölde kalmış gibi saldırıyor bir anda tüm biberonu bitiriyor ya acaba hepsini mi içiyor dedim :)
canım başka bişeyt denesen mesela muhammed poğacayı çok seviyor dünde ilk defa sarma yedi ımmm ımm diyerek ben boğazında kalır dedim ama arkadaş eline verdi kopararak yedi sarmayı.bide benim oğlan her şeyi yer ama 10 kg yiyor kilo almıyor anlamadım ben ,sadece diş döneminde yemiyor mesela geçen dişi çıkarken tam 3 hafta yemedi inşallah muhammed emir bia an önce iştahlı bir bebek olur.

canım yürümeye yardımcı araçlar var düşünürsen bu ilk yüklediğim varya onun tahtaları var ya da muhammedin atı var onun başından tutarak yürümeyi öğrendi sonra onu kaldırdım kanepe arasını düşmesin diye kapatmıştım onları genişlettim bir 2 kere düştü ağladı baktı olmuyor adım atmaya başladı kızın doğum tarihi küçükse vakti vardır daha bide yürüme eğzersisi yapın mesela önüne al kazağından tut ben arkandayım de düşmesine izin verme biz öyle yaptık.
Eki Görüntüle 1470172 Eki Görüntüle 1470173
Reyyanim herseyi veriyorum hemen yere firlatir tadına bakmadan:eek:

Şükür Emir iyi kilo almis yere yarıyo çok hareketli olmasına ragman:KK53:

Arkadaşlar selamlar,

Konumuzla pek de ilgisi olmayan bir konuda sizden bilgi almak istiyorum. Benim bir arkadaşım tüp bebek denemek istiyor da bazı sağlık sorunları var onlar bitsin sonra gidecek, yani bir kaç aya başlayacak. Ancak hangi doktora gideceğini bilemiyor, istanbulda önerebileceğiniz, tüp bebekle hamile kalmış olanlarınız var mı? Süreç anladığım kadarıyla oldukça zorlu dolayısıyla doktor çok önemli, sizden öneriler alsam eğer bu süreci geçirmiş olanınız varsa daha sağlıklı olur gibi geldi de.. Şimdiden teşekkür ederim.
Canim benim oğlum tüp bebek biz kadıköy florence Nightingale de nuri beye gitmistik hadtaneden ve ekipten cok memnun kaldik. Cok reklamlari falan yok nette

Bugun kizimi allah kurtardi. Pil bogazinda kaldi zorla cikardim ama ben ne bicim bagiriyorum bide evde yalnizdim..kizim morarmisti...aklima geldikce deliriyorum..suan bile agliyarak anlatiyorum..ne olursunuz bebislere cok dikkat edelim....allah bebislerimizi koru....
Geçmiş olsun canim allah korusun yavrularimizi

Kızlar iyi geceler
çok uzun zamandır yazamadim da okuyamadim da.Ev de değildim. Umarim herkes ve kuzucuklar iyidir.

Yaklaşık bir ay oldu eşim işten ayrıldı anlaşmazlıklar yaşadı sirketle. Özel sektörde çalışıyor. Bilenler vardır ben de ücretsiz izindeyim. Memleketleri ziyaret ettik su an ben kendi memleketimdeyim eşim Afyon Dinara iş görüşmesine gitti.2gune karar vermemiz gerekiyor. Hic gitmedim görmedim bilen var mı nasıl bir yerdir ??
Dinari bilemiycem ama afyon güzel bi yer gecis noktasinda bi il oldugu icin gelişmiş ama buyuk bi yer degil tabi

Aşımızı olduk şükür ağlamadı.

Buranin aşı sistemi farklı bi ay sonra bidaha asimiz varmis:eek:

En çok kiloya sevindim 5 hafta önce 10 kg 300 gelmişti şimdi 11 kg 700 geldi:nazar::KK53:

Anladimki süt ve muz yaramış çünkü iştahı yoktu başka bişey yemiyo du biraz yoğurt ve az bi kahvaltı yiyordu oda benim zorumla:KK51:
masallah oglusuna guzek kilo almis..demekki muz ve sut yaramis...
Geçmiş olsun canim allah korusun yavrularimizi
Sagol canim..

çok büyük geçmiş olsun allahım korumuş bir daha yaşatmasın rabbim önemli olan şuan iyi olması canım sende unutmaya çalış üzme kendini.

ay ne bilim canım ya benim oğlan suyu görünce çölde kalmış gibi saldırıyor bir anda tüm biberonu bitiriyor ya acaba hepsini mi içiyor dedim :)
canım başka bişeyt denesen mesela muhammed poğacayı çok seviyor dünde ilk defa sarma yedi ımmm ımm diyerek ben boğazında kalır dedim ama arkadaş eline verdi kopararak yedi sarmayı.bide benim oğlan her şeyi yer ama 10 kg yiyor kilo almıyor anlamadım ben ,sadece diş döneminde yemiyor mesela geçen dişi çıkarken tam 3 hafta yemedi inşallah muhammed emir bia an önce iştahlı bir bebek olur.

canım yürümeye yardımcı araçlar var düşünürsen bu ilk yüklediğim varya onun tahtaları var ya da muhammedin atı var onun başından tutarak yürümeyi öğrendi sonra onu kaldırdım kanepe arasını düşmesin diye kapatmıştım onları genişlettim bir 2 kere düştü ağladı baktı olmuyor adım atmaya başladı kızın doğum tarihi küçükse vakti vardır daha bide yürüme eğzersisi yapın mesela önüne al kazağından tut ben arkandayım de düşmesine izin verme biz öyle yaptık.
Eki Görüntüle 1470172 Eki Görüntüle 1470173
canım geçmiş olsun. allah korumuş. insan panikler o anda. pil haa, değişik. biz hep o tür şeyleri saklıyoruz.
kizlar cok sagolun..c
canım emir bir zamanlar daha çok yiyiyodu ama şimdi normal yiyiyo hemen hemen.
Canim minada masallah daha onceleri herseyi yerdi..11 aylikken hastalandi ondandan sonra herseyden nefret etmeye basladii..

Slm anneler nasılsınız çooook uzun zamandır giremiyorum benim Bıcırık çok yaramaz yaa oyuncak sepetinin üstüne çıkıp çıkıp atlıyor vazgeçmelere bilmiyor sepeti kaldırınca çıldırıyor nasıl vazgeçirebilirimki
Sepeti kaldirsan baska sey bulur canim bizimkide butun gun hoooooopppppiiiiidiiiiii diyo o kadar mutluki tirmanip inerken ih ihh zorlanoyo hoplarken hooooppppidiii diyo bole agzi kopuruyo :D sepet yine iyi benimki sandalyeye cikip mmasaya geciyo. Cekyata cikip pc maasasina tirmaniyo masalar cok yuksek onmeye kalkiyo gormesem cakilir yanimdan ayirmiyorum cok bunaldim bende cidden :/

Gunaydin kizlar benim kizim bardak tutmuyo cok guzel eline istiyo bende zaten kendi icsin istiyorum alir almaz hoppp firlatiyo oyuncak finvanlariyla bole icer gb yapiyo gercekten su ice zaman firlatiyo ben icirim deyince agliyo verince firlatiyo amaci ne acaba :/

Tabakta tutmuyo kendi yicegi seyi mama sandalyesine koyuyorum ordan yiyo catak kullaniyo kasikla dokup firlatiyo

Bu disler bu hircinlikla 2 yas sendromuna kadar dayanamicaz sanirim gozum korkuyo bu gelecekten :((((

Hayirli cumalar bu arada
Hayirli cumalar sanada. Senin kızda tam bir firlama canım bende dün yanımızda duran yatagini odasına geçirdim. Yine beraber uyuduk 12de odasına koydum 1 de uyandi aldım yanıma 3 te koydum 3.20de ağladı. Aslında odada olduğunun farkında değil gözler kapalı agliyo elleri atiyo iki yana biz yokuz yatağında olduğu için agliyo . Pes etmicem ama nasıl aliscak ya uyku eğitimi nasıl verdiniz verenler anlatsın gece agladi mi nasıl alistircaz? Çok özendim oh dedim odalarimiz ayrı alırım telsizi yanıma acariz televizyonumuzu gürültü yapma derdi olmadan konuş öksür...

Gunaydin kizlar benim kizim bardak tutmuyo cok guzel eline istiyo bende zaten kendi icsin istiyorum alir almaz hoppp firlatiyo oyuncak finvanlariyla bole icer gb yapiyo gercekten su ice zaman firlatiyo ben icirim deyince agliyo verince firlatiyo amaci ne acaba :/

Tabakta tutmuyo kendi yicegi seyi mama sandalyesine koyuyorum ordan yiyo catak kullaniyo kasikla dokup firlatiyo

Bu disler bu hircinlikla 2 yas sendromuna kadar dayanamicaz sanirim gozum korkuyo bu gelecekten :((((
vouuuuuuv hakikaten iyi korkutmus seni :)) vallahi eskiler nasil 5-6 tane yapiyormus bilmiyorum canim. dun aksam kac saat mutfak temizledim. kalorifer peteginin ustune caydanligu koymystum. demlikte cay da vardi , bosaltmaya firsatim olmamisti. sagolsun kizim annesi icin bosaltti :))) hali, duvarlar; mutfak dolaplari... heryer cay ;))) bi de yerdeki caylara bakip bakip siritmiyor mu... kuzamadim sipaya. amaaaa totosunu isirdim ben dee :))))

Hayirli cumalar sanada. Senin kızda tam bir firlama canım bende dün yanımızda duran yatagini odasına geçirdim. Yine beraber uyuduk 12de odasına koydum 1 de uyandi aldım yanıma 3 te koydum 3.20de ağladı. Aslında odada olduğunun farkında değil gözler kapalı agliyo elleri atiyo iki yana biz yokuz yatağında olduğu için agliyo . Pes etmicem ama nasıl aliscak ya uyku eğitimi nasıl verdiniz verenler anlatsın gece agladi mi nasıl alistircaz? Çok özendim oh dedim odalarimiz ayrı alırım telsizi yanıma acariz televizyonumuzu gürültü yapma derdi olmadan konuş öksür...
beraber yatmak zordur yaa. insan rahat sa edemez. bilemedim ki nasil alisir. ben hic yataga almadim. 7. aydan beri odasinu da ayirdim.
ama ben benumle uyumasini da isterdim acikcasi. ohhh koklaya koklaya sarilip uyumak miiiisssss. bizimki hayatta yatmaz bizimle. hatta yatagi disinda da bir yerde uyumaz. misafirlige falan gitmek hayal bize :))

Back
X